X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1427 از 1912 نخستنخست ... 1327141714261427142814371527 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 21,391 به 21,405 از 28680
    1. Top | #21391
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hameeed نمایش پست ها
      سلام خیلی ممنون بابت آپلود
      والا من خودمم گفتم مورد آخر بحث بر انگیزه اگه کتاب درسی اینو گفته همینو قبول کنید و مورد دال رو غلط در نظر بگیرید
      ولی من این عکسی که فرستادم دانشگاهی بود با اطلاعات عددی دقیق
      خیلی جاها من سراغ دارم ب غیر از این بحث که توش کتاب درسی اشتباه می گه نسبت ب کتابای مرجع
      می تونم یه بحثی رو شرو کنم که یه خورده پیچیده می کنه قضیه رو و بیشتر مربوط ب فیزیک می شه تا زیست حرف آخرم اینه اگه کتاب درسی اینو گفته ملاک و همین بگیرید و مورد دال نادرسته

2. Top | #21392
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir.Reza نمایش پست ها
      الان داداش شما هیپوفیز رو جزئی از مغز هم حساب میکنی؟!؟
      یعنی واقعا فک میکنید هیپوفیز جزئی از مغز نیست ؟؟ دو جای کتاب تو شکل مشهوده و کتاب اشاره کرده که هیپوفیز جزئی از مغزه
      " دائما یکسان نباشد حال دوران ، غم مخور "
      - فقط شرکت در تاپیک های درسی.

3. Top | #21393
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Devil May Cry نمایش پست ها

خودت متوجه شدی پس خداروشکر!
      دیگه ب مرز جر خوردن داشتم میرسیدم اگه بازم قانع نمی شدی میخواستم برات تصویر بافت شناسی مرجع ب زارم که قشنگ dura matter یا همون مننژ رو نشون بده در کنار هیپوفیز
      غده هیپوفیز و غده پینه آل(ب فارسی غده صنوبری هم گفته می شه ب دلیل شکل این غده) جزیی از مغز هستن ولی از لحاظ فانکشن و فیزیولوژی جزو endocrine system یا همون دستگاه درون ریز حساب می شن نه دستگاه عصبی(nervous system) خواهشا این دوتا مطلب رو با هم قاطی نکنین
      شب بخیر با آرزوی موفقیت
      دقیقا

4. Top | #21394
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dr.yousefi999 نمایش پست ها
      یعنی واقعا فک میکنید هیپوفیز جزئی از مغز نیست ؟؟ دو جای کتاب تو شکل مشهوده و کتاب اشاره کرده که هیپوفیز جزئی از مغزه
      البته من کسی نیستم که نقلش گرفتید نه سر پیازم نه تهه پیاز
      ولی یکم جلو تر بخونید خودشون متوجه اشتباشون شدن

5. Top | #21395
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات

البته من کسی نیستم که نقلش گرفتید نه سر پیازم نه تهه پیاز
      ولی یکم جلو تر بخونید خودشون متوجه اشتباشون شدن
      من واسه تایید حرف شما نقلتون کردم ، واسه اشتباه ایشون ، اونو نقل کردم

6. Top | #21396
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من واسه تایید حرف شما نقلتون کردم ، واسه اشتباه ایشون ، اونو نقل کردم
      لطف کردید

7. Top | #21397
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

1) آیا همه باکتری هایی که آندوسپور تشکیل میدهند الزاما بی هوازی هستند؟؟ اگه بله چرا؟؟

2) گلبول های قرمز سلولهای خونی هستند که فاقد میتوکندی و در نتیجه تنفس هواز ی هستند و +nad خودشون رو از طریق تخمیر دوباره سازی میکنند از اونجایی که طبق کتاب درسی
      فقط ماهیچه های مخطط اسکلتی توانایی تخمیر لاکتیکی دارند به این معناست که گلبول های قرمز تخمیر الکلی دارند؟؟

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: BVBC.PNG
مشاهده: 49
حجم: 40.0 کیلو بایت

منظور سوال از *در کپسید * درون کپسیده دیگه؟؟؟؟نه در ساختار کپسید؟؟؟/
      چون کپسید که خودش ساختارش پروتیینیه

نام: GFHFH.PNG
حجم: 19.8 کیلو بایت

@Behnam10
      @BRAIN SURGEON
      مشاوره دوران جمع بندی
      با دانشجوی دانشگاه تهران
      Telegram ID :@Naseri199

" با جمع بندی صحیح درصد درس زیست را میتوان حداقل ۳۰% بهبود بخشید"
      ویرایش توسط mahtis : 16 اسفند 1397 در ساعت 20:39

8. Top | #21398
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahtis نمایش پست ها

1) آیا همه باکتری هایی که آندوسپور تشکیل میدهند الزاما بی هوازی هستند؟؟ اگه بله چرا؟؟

2) گلبول های قرمز سلولهای خونی هستند که فاقد میتوکندی و در نتیجه تنفس هواز ی هستند و +nad خودشون رو از طریق تخمیر دوباره سازی میکنند از اونجایی که طبق کتاب درسی
      فقط ماهیچه های مخطط اسکلتی توانایی تخمیر لاکتیکی دارند به این معناست که گلبول های قرمز تخمیر الکلی دارند؟؟

@Behnam10
      @BRAIN SURGEON
      بله

9. Top | #21399
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بله

??
      مشاوره دوران جمع بندی
      با دانشجوی دانشگاه تهران
      Telegram ID :@Naseri199

" با جمع بندی صحیح درصد درس زیست را میتوان حداقل ۳۰% بهبود بخشید"

10. Top | #21400
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات

@Behnam10
      @BRAIN SURGEON
      لنینجر میگه گلبول قرمز تخمیر لاکتیکی داره
      منظور از در کپسید ، درون کپسیده

11. Top | #21401
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

@Behnam10
      @BRAIN SURGEON
      1)خیر
      ربطی نداره
      تشکیل اندوسپور مخصوص باکتری های گرم مثبته
      حالا این وسط بعضیاشون مث کلستریدیم بوتولینوم(Clostridium botulinum) بی هوازی یا به انگلیسی anaerobic هستن و بعضیا مث باکتریای سرده باسیلوس (bacillus) هوازی یا ب انگلیسی aerobic هستن
      2)در گلبول های قرمز lactic acid fermentation یا همون تخمیر لاکتیکی رخ می ده تخمیر الکلی یا به انگلیسی alcoholic fermentation ب صورت عمومی و جِنِرال مختص مخمر هاست(yeasts) و تو جانوران(animals) ب صورت محدود دیده می شه
      3)منظور فضای محصور شده توسط کپسید هستش نه درون خوده ساختاره کپسید!
      به محل RNA توی شکل دقت کنید!
      نام: IMG_20190307_210718.jpg نمایش: 40 اندازه: 244.5 کیلو بایت

موفق باشید

12. Top | #21402
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات

1)خیر
      ربطی نداره
      تشکیل اندوسپور مخصوص باکتری های گرم مثبته
      حالا این وسط بعضیاشون مث کلستریدیم بوتولینوم(Clostridium botulinum) بی هوازی یا به انگلیسی anaerobic هستن و بعضیا مث باکتریای سرده باسیلوس (bacillus) هوازی یا ب انگلیسی aerobic هستن
      2)در گلبول های قرمز lactic acid fermentation یا همون تخمیر لاکتیکی رخ می ده تخمیر الکلی یا به انگلیسی alcoholic fermentation ب صورت عمومی و جِنِرال مختص مخمر هاست(yeasts) و تو جانوران(animals) ب صورت محدود دیده می شه
      3)منظور فضای محصور شده توسط کپسید هستش نه درون خوده ساختاره کپسید!
      به محل RNA توی شکل دقت کنید!
      نام: IMG_20190307_210718.jpg نمایش: 40 اندازه: 244.5 کیلو بایت

موفق باشید
      کامنتت جوریه که احساس می کنم از ویکیپدیا کپی پست کردی اینجا
      رفع اسپم من یه سوال فنی به ذهنم رسیده هنگام تشکیل اندوسپور ، کروموزوم باکتری به غشا چسبیده درشکل صفحه ۱۲۰ کتاب سال سوم وقتی کروموزوم چسبیده به غشا اندوسپور چگونه تشکیل میشه سوالهایی نظیر این سوالهای مسخره ای هس که تو کنکور مطرح نیس جهت تحول و مزاح انجمن پرسیده شد

13. Top | #21403
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط God_of_war نمایش پست ها
      کامنتت جوریه که احساس می کنم از ویکیپدیا کپی پست کردی اینجا
      رفع اسپم من یه سوال فنی به ذهنم رسیده هنگام تشکیل اندوسپور ، کروموزوم باکتری به غشا چسبیده درشکل صفحه ۱۲۰ کتاب سال سوم وقتی کروموزوم چسبیده به غشا اندوسپور چگونه تشکیل میشه سوالهایی نظیر این سوالهای مسخره ای هس که تو کنکور مطرح نیس جهت تحول و مزاح انجمن پرسیده شد
      همونم عرضه میخواد کسی که سوادش و نداره نمی تونه انجام بده بهت قول میدم دقیقا عین وقتیه که استاد امتحان اپن بوک می گیره ولی نمی زاره کسی رو دست کسی تقلب کنه آخر امتحان جوابا دیدنیه مخصوصا اونایی که میگفتن اوپن بوکه بابا خیلی آسونه و نخوندن بعدم همین کارم با ارزشه و کسی وقت و انرژی نمیزاره برا کسی . . .
      اگه ب خاطر اصطلاحات انگلیسی همچین فکری کردی باید بگم همش و میدونستم فقط شاید تو املا شون شک داشتم و اونم چون وقتی تو کیبرد گوگل بزنی نصف نیم کاره گوگل خودش دقیقش و می یاره مشکلی برام پیش نیومد
      من چون کتابای مرجع می خونم اصطلاحات انگلیسی و بلدم و به همه هم توصیه می کنم هر رشته ای می خونن فقط کتابای مرجع بخونن البته نه برا کنکور برا کنکور فقط کتاب درسی ولاغیر . . .
      بله از نت کمک گرفتم برا یه سری از عکسا و بعضی از ریزه کاری هایی که یادم رفته بود من همه باکتریا یادم نمی یومد و بعضی وقتا یه مطلبی و خیلی وقت پیش خوندم و احتیاج ب مرور و یاد آوری دارم یا مطلب ریزه کاری یا حفظیات زیادی داره مخصوصا تو بیوشیمی . . .
      جواب سوال:در مراحل تشکیل اندوسپور endospore formation دی ان ای اول ازون بخشی که ب غشا چسبیده جدا می شه ادامه مراحل و دقیق دقیقشو میخوای بدونی با جزییات خیلی طولانی می شه زبونی بگم . . .
      قندشکن!!! رو روشن کن لینک پایین که میزارم و روش کلیک کن و تماشا کن!!!البته زیرنویس انگلیسی کلیپم آن کن قبلش . . .
      https://youtu.be/7zCQLITFEb0
      موفق باشی

14. Top | #21404
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات

همونم عرضه میخواد کسی که سوادش و نداره نمی تونه انجام بده بهت قول میدم دقیقا عین وقتیه که استاد امتحان اپن بوک می گیره ولی نمی زاره کسی رو دست کسی تقلب کنه آخر امتحان جوابا دیدنیه مخصوصا اونایی که میگفتن اوپن بوکه بابا خیلی آسونه و نخوندن بعدم همین کارم با ارزشه و کسی وقت و انرژی نمیزاره برا کسی . . .
      اگه ب خاطر اصطلاحات انگلیسی همچین فکری کردی باید بگم همش و میدونستم فقط شاید تو املا شون شک داشتم و اونم چون وقتی تو کیبرد گوگل بزنی نصف نیم کاره گوگل خودش دقیقش و می یاره مشکلی برام پیش نیومد
      من چون کتابای مرجع می خونم اصطلاحات انگلیسی و بلدم و به همه هم توصیه می کنم هر رشته ای می خونن فقط کتابای مرجع بخونن البته نه برا کنکور برا کنکور فقط کتاب درسی ولاغیر . . .
      بله از نت کمک گرفتم برا یه سری از عکسا و بعضی از ریزه کاری هایی که یادم رفته بود من همه باکتریا یادم نمی یومد و بعضی وقتا یه مطلبی و خیلی وقت پیش خوندم و احتیاج ب مرور و یاد آوری دارم یا مطلب ریزه کاری یا حفظیات زیادی داره مخصوصا تو بیوشیمی . . .
      جواب سوال:در مراحل تشکیل اندوسپور endospore formation دی ان ای اول ازون بخشی که ب غشا چسبیده جدا می شه ادامه مراحل و دقیق دقیقشو میخوای بدونی با جزییات خیلی طولانی می شه زبونی بگم . . .
      قندشکن!!! رو روشن کن لینک پایین که میزارم و روش کلیک کن و تماشا کن!!!البته زیرنویس انگلیسی کلیپم آن کن قبلش . . .
      https://youtu.be/7zCQLITFEb0
      موفق باشی
      نه بابا کی میره این همه راهو بیخیال لینک به نظرت باکتریوفاژ وقتی به یه باکتری حمله کنه و بره تو دی ان ای باکتری لم بده بمونه همون چرخه لیزوژنی خودمون بعد تو همین حالت به باکتری گرما بدیم دماش بره بالا باکتری اندوسپور بسازه هر دوشون زندانی میشن و ویروس هم که به خاطر شرایط محیط وارد چرخه لیتیک شه چه اوضاعی میشه وجدانن این حرکتو داروساز شدم میخوام رو باکتری پیاده کنم خدا رو چه دیدی شاید همزیست شدن کلا یه موجود جدید ساختم درست مثل فیلم ونوم ( به طوری که ونوم مثلا همون ویروسه باکتری هم فک کن تام هاردیه که یه همزیستی فوق العادس تو فیلم ) فک نکنم همچین حرکتی تو یوتیوبم پیدا شه
      ویرایش توسط God_of_war : 17 اسفند 1397 در ساعت 01:39

15. Top | #21405
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط God_of_war نمایش پست ها
      نه بابا کی میره این همه راهو بیخیال لینک به نظرت باکتریوفاژ وقتی به یه باکتری حمله کنه و بره تو دی ان ای باکتری لم بده بمونه همون چرخه لیزوژنی خودمون بعد تو همین حالت به باکتری گرما بدیم دماش بره بالا باکتری اندوسپور بسازه هر دوشون زندانی میشن و ویروس هم که به خاطر شرایط محیط وارد چرخه لیتیک شه چه اوضاعی میشه وجدانن این حرکتو داروساز شدم میخوام رو باکتری پیاده کنم خدا رو چه دیدی شاید همزیست شدن کلا یه موجود جدید ساختم درست مثل فیلم ونوم ( اینطوری که ونوم همون ویروسه بکتری هم فک کن تام هاردیه ) فک نکنم همچین حرکتی تو یوتیوبم پیدا شه
      اتفاقی نمیوفته چون ویروس در شرایط مساعد از چرخه لیزوژنی وارد چرخه لیتیک می شه
      امر دیگه؟!
      :/

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن