هر كسي گفته نتايج نتايج مياد باهاتون شوخي خيلي بدي كرده
نوشته اصلی توسط sajad8 خیر ازمون 140 واحدی جمع شد و ازمون 180 واحدی جایگزینش میشه عهههههههه؟ ینی علوم پایه نداره؟
نوشته اصلی توسط Mehran1378 چرا *** رو ربط ميدي به شقايق؟ عجب مگه ربطش دادم دارم میپرسم به نظرتون کدوم روز میاد؟ من که میگم همین امروز شب ساعت 8 مصادف با 19 شهریور نتایج اعلام میشه
نوشته اصلی توسط Shiloh اومدیم و ما داروخونه تو تهران نزدیم بعد چی؟ این اصلا ربطی به زدن داروخونه نداره عزیز حقوق مسئول فنیه،یعنی توی داروخونه ی کس دیگه ای کار کنی
اقا انقد اومد اومد راه نندازين شايد يكي تازه ترك كرده باشه!!
نوشته اصلی توسط Mehran1378 اقا انقد اومد اومد راه نندازين شايد يكي تازه ترك كرده باشه!! اومد نه وایسا نیومداومد
نوشته اصلی توسط Shiloh عهههههههه؟ ینی علوم پایه نداره؟ از علوم پایه خیلی سخت تره(علوم پایه+یه سری از دروس تخصصی)
نوشته اصلی توسط sajad8 از علوم پایه خیلی سخت تره(علوم پایه+یه سری از دروس تخصصی) اینجاست میگن گاوت زایید
نوشته اصلی توسط fatemeh.t1377 ای بابا من اول اینجارو چک میکنم بعد سایت سنجشو فدای سرت
نوشته اصلی توسط sajad8 از علوم پایه خیلی سخت تره(علوم پایه+یه سری از دروس تخصصی) یا خداااااااااا بابا من بعد کنکو دیگ حس درس ندارم میشه بگین شما چی میخونین؟
دارم کل صفحه سازمان سنجش رو میگردم سرنخ گیر بیارم
نوشته اصلی توسط mohammadcccc اینجاست میگن گاوت زایید کاش همون پزشکی رو بیارم
نوشته اصلی توسط mohammadcccc دارم کل صفحه سازمان سنجش رو میگردم سرنخ گیر بیارم شرلوک هولمز کی بودی تو
نوشته اصلی توسط Shiloh یا خداااااااااا بابا من بعد کنکو دیگ حس درس ندارم میشه بگین شما چی میخونین؟ ببین بیا سر حرف من و گوش کن برو مهارت های لازم رو برای چابلوسی یاد بگیر نیاز میشه
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 7 مهمان)