آدمها ، اول جوانها را باوجود اینکه همدیگر را دوست ندارند ، بهعقد ِ هم درمیآورند و بعد از اینکه آنها نمیتوانند یکدیگر را تحمل کنند ،تعجب میکنند ...آخر چطور میتوان با کسی زندگی کرد بدون اینکه عاشقاش بود ؟
لئو تولستوی
ویرایش توسط hosen : 15 شهریور 1397 در ساعت 17:40
https://www.manototv.com/videos/2012683/vid12422
تا جاهایی حقیقت های پشت پرده رو گفته
قضاوت با شما
اینجا وجودشو داری چون اینجا هویتی نداری و کسی نمیشناسه تورو
اما بازم میگم وجودش رو داشته باش تو دانشگاه جلو بقیه دانشجوها و اساتید بگو سهمیه ای هستی
البته بازم تاکید میکنم اگه 1% موفق شدی چیزی قبول بشی
خوشم میاد خودتون به خودتون میگید لاشخور و قبول دارید اینو
من سهمیه دارم ؟![]()
فقط میخندم به این حرفت
در دنیای خواب و رویا و هپروت منظورم نبود
همین دنیای واقعی رو گفتم
معمولا به سال چهارم تحصیل نمیرسید و به دلیل ضعف علمی و چندترم مشروطی اخراج میشید
آدم رتبه برتر باشه اما پول پرست باشه شرف داره به اینکه با سهمیه حق دیگران رو بخوره وارد دانشگاه بشه
حالا هر مدل سهمیه ای
کسی که میخواهد زنده بماند
باید مبارزه کند
و کسی که دست از مبارزه بردارد
آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
" آدولف هیتلر "
تو همون ارش بی مخی که سهمیه پنج درصدی هم داری تو تایپیک معدل هم دم از عدالت میزدی بدبخت اونی که معدلش بالا هست براش زحمت کشیده ولی شما لاشخورا چی کار کردین که توقع رزرو صندلی قبل رقابت دارین؟؟سهمیه عدالته بعد معدل عدالت نیست؟؟خاک بر سرت که چهل بار اکانت ساختی اکانت اولتarash123
ماشالا اینقددررر سهمیه داریم ک نگو
الحمدلله هم ک همه هم به حقه
جانبازا و شهیدا رو بگیررر تا هیت علمی .
-تو خیلی راحتتتت دکتری میشی![]()
+چطوری؟
- مگه سهمیه نداری ؟
+ خب اره
- حله دیگه
+ پس اخه اون همه بدبخت ک سهمیه ندارن و دارن جووون میکنن ک قبول شن چی ؟ این عدالته ؟؟
- اره عزیزه دلم . عدالت علی ک میگن همینه دیگه![]()
آدمها ، اول جوانها را باوجود اینکه همدیگر را دوست ندارند ، بهعقد ِ هم درمیآورند و بعد از اینکه آنها نمیتوانند یکدیگر را تحمل کنند ،تعجب میکنند ...آخر چطور میتوان با کسی زندگی کرد بدون اینکه عاشقاش بود ؟
لئو تولستوی
ببین پسرجون یه بار ریپلای کردی جواب دادم دیگه ولی مثل اینکه بخش فهمیدن کلا از کار افتاده.
باید یاد بگیری وقتی یه چیزی اشتباه و غلطه حتی اگر به نفع و یا ضررت هم باشه قبول کنی.
به این میگن درک، فهم و شعور. خب حالا فرق یک انسان با گوسفند در چیه؟ آفرین! در همین فهمیدن دیگه.
خب حالا شما اگر بیای بزنی زیر حقیقت بگی نه این نیست اونه بخوای نخواهی بهت میگن گوسفند.
میبینی پسرجون، گوسفند بودن یا نبودن دست خود ماست. منتها ما دوست داریم گوسفند باشیم.
مثلا من میگم سهمیه نباید باشه چون خون هیچکسی از بقیه رنگی تر نیست. منتها شما بخش فهمیدنت از کار افتاده و گوسفندبازی درمیاری به من میگی عقده دارم.
این یعنی خودت دوست داری گوسفند باشی.
فکر نکنم بفهمی ولی سعی کن از درک و شعوری که خدا بهت داده استفاده کن. گوسفند نباش و هی ریپلای نکن.
لئو تولستوی
ویرایش توسط hosen : 15 شهریور 1397 در ساعت 23:21
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)