X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات

Cool کارشناسی مهندسی صنایع و کنکور تجربی !!

با سلام
      گفتم بی ربط به موضوع نباشه.
      منم مهنسی صنایع از دانشگاه دولتی دارم. بعده 1.5سال کار گیرم نیومد. با اینکه یک سری جاها تا آخرین مرحله مصاحبه پیش رفتم. با اینکه حقم بوده. به بهونه های الکی ردم کردن. فقط به پارتی هست. البته شهرستان هستم. تهران بودم شاید وضعم بهتر بود
      پارسال بهمن کنکوره تجربی ثبت نام کردم. فقط 2هفته تیر برای کنکور خوندم شدم 29هزار. (زیست و شیمی سفید زدم)
      برا انتخاب رشته مشاورها میگفتن سال بعد بخون. دارو و دندون و.. بخون. که 4ساله دیگه میخوای بخونی ارزش داشته باشه.منم واقعا انگیزه و حوصله نداشتم دوباره بخونم. اونم دندون ودارو و.. خیلی سخته و وقت گیره. من میخواستم تو بازه کم به کار برسم. و ااستقلال مالی پیدا کنم/
      پرستاری فقط برا بازاره کارش زدم قبول شدم آزاد بابل. مهر ماه برا ثبت نام نرفتم. تصمیم بر اینه بهمن برم ثبت نام!!!
      تو این مدت بعضی ها دلسردم کردن گفتن که پرستاری یعنی آمپول زن و شفته شب و... الان خیلی دودلم برم یا نرم؟
      از طرفی بیرون هم کار گیر بیاد کارگری و حمالی هستش. آخه تا کی باید کارگری کنم. من کاری میخوام که آینده داشته باشه
      4سال دانشگاه شهره غریب با چه استادهایی واحد پاس کردم:yahoo (2): الان هیچ. شرمنده همه اون روزا و شبام
      بالافرض هم بخونم پرستاری. یعنی باید تا سنه 28سالگی بدون درآمد زندگی کنم؟؟!! از پدرم پول تو جیبی بگیرم!
      واقعا مشکلات ازدواج و تنهایی و...
      به عنوانه یه پسر بگم واقعا روزگاره در حقه ما نامردی کرده
      خلاصه دوستان منو تو تصمیمم کمک کنین؟؟؟ سپاس
      ویرایش توسط seminar : 01 دی 1392 در ساعت 00:01

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط seminar نمایش پست ها
      با سلام
      منم مهنسی صنایع از دانشگاه دولتی دارم. بعده 1.5سال کار گیرم نیومد. با اینکه یک سری جاها تا آخرین مرحله مصاحبه پیش رفتم. با اینکه حقم بوده. به بهونه های الکی ردم کردن. فقط به پارتی هست. البته شهرستان هستم. تهران بودم شاید وضعم بهتر بود
      پارسال بهمن کنکوره تجربی ثبت نام کردم. فقط 2هفته تیر برای کنکور خوندم شدم 29هزار. (زیست و شیمی سفید زدم)
      برا انتخاب رشته مشاورها میگفتن سال بعد بخون. دارو و دندون و.. بخون. که 4ساله دیگه میخوای بخونی ارزش داشته باشه.منم واقعا انگیزه و حوصله نداشتم دوباره بخونم. اونم دندون ودارو و.. خیلی سخته و وقت گیره. من میخواستم تو بازه کم به کار برسم. و ااستقلال مالی پیدا کنم/
      پرستاری فقط برا بازاره کارش زدم قبول شدم آزاد بابل. مهر ماه برا ثبت نام نرفتم. تصمیم بر اینه بهمن برم ثبت نام!!!
      تو این مدت بعضی ها دلسردم کردن گفتن که پرستاری یعنی آمپول زن و شفته شب و... الان خیلی دودلم برم یا نرم؟
      از طرفی بیرون هم کار گیر بیاد کارگری و حمالی هستش. آخه تا کی باید کارگری کنم. من کاری میخوام که آینده داشته باشه
      4سال دانشگاه شهره غریب با چه استادهایی واحد پاس کردم:yahoo (2): الان هیچ. شرمنده همه اون روزا و شبام
      بالافرض هم بخونم پرستاری. یعنی باید تا سنه 28سالگی بدون درآمد زندگی کنم؟؟!! از پدرم پول تو جیبی بگیرم!
      کامل درکت می کنم.منم شرایطم مشابه تو هست ولی بدتر.(تو باز یه شانس داری برا پرستاری من اونم ندارم.)
      نه مطمئن باش تهرانم کار نیست.من تهرانم دیگه وضع خیلی بدتره.شهرستان باز با پارتی کار گیر میاری.اینجا باید مثل مافیا حتما از خانواده باشی تا کار گیرت بیاد.
      برو پرستاری رو بخون و در کنارش هر کار دیگه مثل برای کنکور خوندن.

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bazande
      نمایش مشخصات
      با سلام
      خیلی معذرت میخام اینو میگم کسی که میگه پرستاری آمپول زنیه سطح فکرش خیلی پایینه چون از رو نادونی میگه!
      شما اگه پرستاری رو ادامه بدی بهترین و بالاترین مسولیت هارو میگیری از سوپروایزر و هیئت مدیره بیمارستان بگیر
      تا مقطع دکترای پرستاری که دیگه استاد دانشگاه و هیئت علمی و ریاست بخش های مختلف دانشکده و ....
      زیاد به حرف یه عده جماعت دهن بین و نادون گوش نده
      ببخشید تند رفتم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ممنون
      یک سوالی که ذهنه منو مشغول کرده. میگم پرستار مرد هم تو کلاس ها ی دانشگاه هست یا همه خانوم هستن؟
      پرستار مرد هم هست پس بخش جراحی مردان رو کی میگردونه همه جا نمیشه زن ها باشن پرستار مرد هم تو بیمارستان ها هست تو بخش های داخلی سی سی یو ای سیو همه جا هستن
      خدایا کمکمون کن

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bazande
      نمایش مشخصات
      ممنون
      یک سوالی که ذهنه منو مشغول کرده. میگم پرستار مرد هم تو کلاس ها ی دانشگاه هست یا همه خانوم هستن؟
      بله!! مطمئن باش برا یه پسر خیلی شرایط میتونه ایده آل تر هم باشه! به شدت کمبود نیروی مرد دارن!
      البته متاسفانه من شنیدم کسایی که اتاق عمل هم خوندن الان میتونن سوپروایزر بشن!!
      در نهایت به نظرم این رشته خیلی خیلی ظرفیت برا پیشرفت داره...با تمام سختی هاش!!

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bazande
      نمایش مشخصات
      ممنونم دوسته عزیز
      این سوپروایزر چی هستش؟
      راستی تو طرح 2ساله به بچه ههپای دانشگاه آزاد حقوق میدن؟
      من با سن 28 + 2سال طرح میتونم جایی استخدام بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote]

خواهش میکنم.
      سوپروایزر همون سرپرستار یا رئیس بخش هستش که کنترل یه بخش دست شماس.
      راستش اطلاعات من در همین حد بود چون مادرم پرستاره و خودم خیلی علاقه دارم.
      2 سال طرح نمیدونم جزییاتش چیه فقط یه چیزو میدونم!! که من و شما دیگه شانسی برا ورود به پزشکی
      از پرستاری رو نداریم! چون یکی از شرایطش حداکثر 25 سال سن هستش!!
      در مورد حقوق هم از ترم فکر میکنم 4 که فعالیتتون تو بیمارستان جدی میشه حقوق دارین.
      آزاد یا دولتیشو نمیدونم فرق دارن یا نه!

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      با سلام بر همه عزیزان
      من شرایطم رو تو پست اول گفتم

یکم میخوام بیشتر تحقیق کنم در مورد رشته پرستاری!!!
      *ممنون میشم دوستانه بیشتری نظرشون رو در مورده رشته پرستاری بگن

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز! مهندسی صنایع و دانشگاه دولتی حتما خریدار داره من مطمئنم!
      شما تشریف ببرید چند تا از مراکز کاریابی سر بزنید البته نه تو شهرستانتون. مراکز استان ها. اگه به شهرهای صنعتی مثل تهران و قزوین اصفهان تبریز دسترسی دارید تو مراکز کاریابی اونجا سر بزنید. کارشم آقاییه نه حمالی! نهاییت اینه که یه مدتی برای کاری که گیرت میاد تو خوابگاه مبمونی ولی مطوئن باش اوضاع تغییر میکنه و پولاتو جمع میکنی و بقیه کارها....
      هیچ کس به آسونی کار گیرش نمیاد.
      دوباره درس خوندن در شرایط شما اشتباه مطلقه!

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_panah نمایش پست ها
      دوست عزیز! مهندسی صنایع و دانشگاه دولتی حتما خریدار داره من مطمئنم!
      شما تشریف ببرید چند تا از مراکز کاریابی سر بزنید البته نه تو شهرستانتون. مراکز استان ها. اگه به شهرهای صنعتی مثل تهران و قزوین اصفهان تبریز دسترسی دارید تو مراکز کاریابی اونجا سر بزنید. کارشم آقاییه نه حمالی! نهاییت اینه که یه مدتی برای کاری که گیرت میاد تو خوابگاه مبمونی ولی مطوئن باش اوضاع تغییر میکنه و پولاتو جمع میکنی و بقیه کارها....
      هیچ کس به آسونی کار گیرش نمیاد.
      دوباره درس خوندن در شرایط شما اشتباه مطلقه!
      ممنون از حضورتون
      شما هنوز دانشجویی یا فارغ التحصیل شدی؟! شما تا فارغ از تحصیل نشوی و وارد بازاره کار نشی
      نمیدونید چه خبره! مگه تا حالا فارغ التحصیل مهندسی بیکار ندید؟؟؟
      نمیخوامم اینجا توضیح بدم ولی من خودم بتونم تو صنایع کار کنم واقعن محاله

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بنده هنوز فارغ التحصیل نشدم ولی شاید خیلی بیشتر از شما دنبال کار گشتم. بله مهندس بیکار زیاد داریم ولی "اکثریت" مال دانشگاه آزاد و غیره هستن. شما خیلی زود ناامید شدین. هرچه زودتر یه پرونده بسی/ج فعال جور کنید برای خودتون و بیشتر دنبال کار بگردید.
      سایت های کاریابی اینترنتی هم هست که خیلی خوب کارشونو انجام میدن حتی اگه مال شهر خودتونم نباشن میتونید کاملا بازار کار صنایع رو لمس کنید. صنایع و مهندسی شیمی بازار کارشون خوبه حتی بهتر از برق و مکانیک! همین چند روز پیش بانک استخدام میکرد که مهندسی صنایع میخواست.
      اصلا ناامید نشید شما مدرک یکی از بهترین رشته های کشور رو دارید....

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام..بر طبق گفته توکلی مدارک بالاتر از کاردانی حق شرکت ندارن..اگه هم شرکت کنین و بیارین باید بنا بر قانون شهریه تعیین شدههییئت امنا رو بدین هر ترم که چیزی حدود 2.5 تومنه...چون شما یکبار از شرایط رایگان استفاده کردین و فارغ التحصیل شدین (‌یعنی دانش آموخته ) شدین حق شرکت ندارین..البته جدیدا بعضی قانون ها رو عوض کردن.حالا شما بیشتر تحقیق کن
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      شنا کدوم دانشگاع درس خوندید

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      باید به نظز من به رشته پرستاری
      ع
      لاقه داشته باشید تا بتونی موفق باشی. باید در هر رشته ای علاقه داشت تا بشه موفق بود

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      شرایط شما رو کاملا درک میکنم.شما تنها نیستید که چنین حسی رو دارید
      یادمه یه زمانی ملت واسه رفتن به رشته ریاضی سر و دست میشکوندن به طوری که توی دبیرستان ما 3 کلاس ریاضی و یک کلاس تجربی وجود داشت.ولی الان دوباره جو عوض شده.
      به نظر من ظلمی که دانشگاه ازاد در حق رشته های مهندسی کرد نابخشودنی هست.شما در هر شهرستانی که نگاهی کنید میبینید که بی کیفیت ترین و کوچکترین واحدهای دانشگاه ازاد رشته های مهندسی رو ارائه میکنند.در حالی که رشته های تجربی (پزشکی دندان و دارو) به چنین سرنوشتی دچار نشدند.طبیعتا خروجی بیش از حد از دانشگاه ها و نبود ردیف شغلی کافی در قیاس با این تعداد فارغ التحصیل یکی از علل بوجود امدن این مشکلات هست.وقتی میزان تقاضا برای پیدا کردن کار بیش از حد ردیف های خالی باشد طبیعتا یک جو رقابتی بین فارغ التحصیلان بوجود میاد.حالا هرکسی میخواد توی این رقابت برنده بشه.یکی میره سراغ پارتی و یکی هم تقاضای حقوق پایین تر میکنه.
      در هر حال امیدوارم که بتونید تصمیم صحیح تر رو بگیرید.
      سبز باشید

15. Top | #15
      کاربر انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارمان 2 نمایش پست ها
      شنا کدوم دانشگاع درس خوندید
      دانشگاه تفرش

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن