نوشته اصلی توسط
seminar
با سلام
گفتم بی ربط به موضوع نباشه.
منم مهنسی صنایع از دانشگاه دولتی دارم. بعده 1.5سال کار گیرم نیومد. با اینکه یک سری جاها تا آخرین مرحله مصاحبه پیش رفتم. با اینکه حقم بوده. به بهونه های الکی ردم کردن. فقط به پارتی هست. البته شهرستان هستم. تهران بودم شاید وضعم بهتر بود
پارسال بهمن کنکوره تجربی ثبت نام کردم. فقط 2هفته تیر برای کنکور خوندم شدم 29هزار. (زیست و شیمی سفید زدم)
برا انتخاب رشته مشاورها میگفتن سال بعد بخون. دارو و دندون و.. بخون. که 4ساله دیگه میخوای بخونی ارزش داشته باشه.منم واقعا انگیزه و حوصله نداشتم دوباره بخونم. اونم دندون ودارو و.. خیلی سخته و وقت گیره. من میخواستم تو بازه کم به کار برسم. و ااستقلال مالی پیدا کنم/
پرستاری فقط برا بازاره کارش زدم قبول شدم آزاد بابل. مهر ماه برا ثبت نام نرفتم. تصمیم بر اینه بهمن برم ثبت نام!!!
تو این مدت بعضی ها دلسردم کردن گفتن که پرستاری یعنی آمپول زن و شفته شب و... الان خیلی دودلم برم یا نرم؟
از طرفی بیرون هم کار گیر بیاد کارگری و حمالی هستش. آخه تا کی باید کارگری کنم. من کاری میخوام که آینده داشته باشه
4سال دانشگاه شهره غریب با چه استادهایی واحد پاس کردم:yahoo (2): الان هیچ. شرمنده همه اون روزا و شبام
بالافرض هم بخونم پرستاری. یعنی باید تا سنه 28سالگی بدون درآمد زندگی کنم؟؟!! از پدرم پول تو جیبی بگیرم!
واقعا مشکلات ازدواج و تنهایی و...
به عنوانه یه پسر بگم واقعا روزگاره در حقه ما نامردی کرده
خلاصه دوستان منو تو تصمیمم کمک کنین؟؟؟ سپاس