X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 23 از 55 نخستنخست ... 1322232433 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 331 به 345 از 824
    1. Top | #331
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      سلام به نظرتون من برای انتخاب رشته اول تمام پیراپزشکی های دانشگاه های تهران رو بزنم بعد برم سراغ رشته های میکروبیولوژی و بهداشت عمومی دانشگاه ها یا نه؟

2. Top | #332
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      میخوام برم کافی نت واس انتخاب رشته خواسم بدونم صفه انتخاب رشته که میاد رتبمونم مشخص هس؟رو صفه انتخاب رشته رتبمم مشخص میشه واس کافی نتیه؟من وارد صفه انتخاب رشته نشدم هنوز نمیدونم چی به چیه.اصلا نمیخوام رتبمو ببینه اون.مسخره میکنه با این رتبش حالا پزشکیم میزنه

3. Top | #333
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nazii12 نمایش پست ها
      مرسی که راهنمایی کردین.اون تهعد دار خیلی بده..فک نکنم کسیم تو انتخابش تهعد دارو بزنه.
      تعهد پزشکیش خیلی سخته شرایطش اما دندون و دارو شما ببینید اکثر دندون پزشکا و دارو سازی ب همون شیش و خورده ای سالی ک میخونن بسنده میکنن و دگ ادامه نمیدن ،مثلا متخصص توی رشته دندون پزشکی زیاد نیس ،این دوتا رشته تعهدیشون خوبه ب نظر من چون همینطور ک گفتم اکثرا ادامه تحصیل نمیدن ،بعدشم یه جایی مشغول ب کار میشی،ب خصوص دارو ک الان دگ کسی نمیتونه ب این اسونیا داروخونه بزنه همین ک ی جا مشغول ب کار میشه بنظرم خیلی خوبه

4. Top | #334
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nazii12 نمایش پست ها
      میخوام برم کافی نت واس انتخاب رشته خواسم بدونم صفه انتخاب رشته که میاد رتبمونم مشخص هس؟رو صفه انتخاب رشته رتبمم مشخص میشه واس کافی نتیه؟من وارد صفه انتخاب رشته نشدم هنوز نمیدونم چی به چیه.اصلا نمیخوام رتبمو ببینه اون.مسخره میکنه با این رتبش حالا پزشکیم میزنه
      فک نکنم بیاره (سالای قبل ک نشون نمیداد)،فقط مشخصاته

5. Top | #335
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shatot نمایش پست ها
      سلام به نظرتون من برای انتخاب رشته اول تمام پیراپزشکی های دانشگاه های تهران رو بزنم بعد برم سراغ رشته های میکروبیولوژی و بهداشت عمومی دانشگاه ها یا نه؟
      شما باید اول مشخص کنی ک مثلا اگه میخوای علوم ازمایشگاهی بزنی ،فقط میخوای تهران باشه یا مثلا کرج و سمنان و.... هم باشه اشکال نداره،در واقع باید معلوم کنی ک اولویتت دانشگاه و شهره یا رشته،بعد بر اساس اولویت هات بچینی

6. Top | #336
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بورسیه نیروی انتظامی در دانشگاه علوم پزشکی ارتش هم همون معاینات سخت ارتش رو داره مث دندون پرکرده و ...

7. Top | #337
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط unknown18 نمایش پست ها
      دفترچه ازاد اومده؟؟؟
      تا این لحظه نه هنوز

8. Top | #338
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط azem نمایش پست ها
      بورسیه نیروی انتظامی در دانشگاه علوم پزشکی ارتش هم همون معاینات سخت ارتش رو داره مث دندون پرکرده و ...
      دندون پر کرده فکر میکنم جزو موارد نباشه،ارتودنسی رو سخت میگیرن

9. Top | #339
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pourya78 نمایش پست ها
      گفتم که پارسال با 784 قزوین قبول نشده در صورتیکه که خودش قزوینی بود ولی زنجان رفت !!!! شما خودت قزوینی هستی؟؟؟
      فکر کنم زنجان بیاری!!!
      سلام نه قزوینی نیستم.. مگه گزینش ناحیه ای نیست؟ تو ناحیه مون هست دیگ

موفق خواهم شد نه فورا ولی حتما ...

10. Top | #340
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Last.Behi نمایش پست ها
      پزشکی میاری قطعا اما دانشگاه های تیپ یک نه ،ریسک نکنید شهرستان ها رو هم بزنید البته اگه واقعا راضی ب رفتن هستین
      واسه قزوین حس میکنم لبه مرزی باز ب بومتون بستگی داره
      امسال ایثارگران هم بیشتر شده و ظرفیت کم
      سلام اون یارو گفت اصلا نمیاری 😕
      مگه گزینش ناحیه ای نیست ؟ 🤔
      نه با رفتن به شهرستان مشکلی ندارم... حالا چ زنجان چ سمنان....... ولی دیگ سمنانم نیارم زور داره 😶😐

موفق خواهم شد نه فورا ولی حتما ...

11. Top | #341
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shatot نمایش پست ها

سلام سلام

شما سعی کنید انتخاب های اولتون رو خوشبینانه بزنید
      یعنی چی؟!

یعنی مثلا رتبه شما طوریه که احتمال قبولی در مثلا رشته دندون پزشکی تقریبا صفره! ولی شما دندون رو در انتخاب های اولتون بزنید. ( حالا هرچقدر رتبه ها بدتر بشه این رشته خوشبینانه پایین تر خواهد بود )

شما 150 تا انتخاب دارید و هرجوری هم بزنید بازم اضاف میاد ! پس انتخاب های اولتون رو خوشبینانه بزنید ضرر نداره که هیچ خدارو چی دیدید یهو دیدید در اومد براتون!!! ( نمونه اش رو در سال های گذشته داشتیم و دیدم که میگم)

بعد از اینکه چند انتخاب خوشبینانه داشتید سراغ انتخاب های واقعگرایانه میرید و با توجه به شرایط خودتون و علاقتون رشته شهر هارو انتخاب میکنید و میزنید و حتما حتما به ترتیب بالا بودن رشته (طبق انتخاب خودتون) بزنید که سنجش از شماره یک شروع میکنه و اولین رشته ای که قبول بشید همونو انتخاب میکنه و دیگه سراغ بقیه رشته ها نمیره.

در نهایت اگر میخواید برید دانشگاه و قصد پشت نشستن ندارید چند انتخاب بدبینانه در اخر انتخاب هاتون بذارید ، مثلا شما یقین دارید که پرستاری قبول میشید ولی محض احتیاط یک رشته پایین تر مثلا زیست شناسی س م رو هم در اخر بزنید
      چون کار سنجش معلوم نیس واقعا :/ هر سال یجور قبولی داریم :/

موفق باشید

12. Top | #342
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فک نکنم بیاره (سالای قبل ک نشون نمیداد)،فقط مشخصاته
      خدا خیرت بده خیلی خوشحالم کردی.منم گفتم تو سطر اول حالا رتبمو میزنه ضایع میشم

13. Top | #343
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza424 نمایش پست ها
      سلام اون یارو گفت اصلا نمیاری
      مگه گزینش ناحیه ای نیست ؟
      نه با رفتن به شهرستان مشکلی ندارم... حالا چ زنجان چ سمنان....... ولی دیگ سمنانم نیارم زور داره
      چرا ناحیه ای هست
      توکلتون ب خدا باشه

14. Top | #344
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تعهد پزشکیش خیلی سخته شرایطش اما دندون و دارو شما ببینید اکثر دندون پزشکا و دارو سازی ب همون شیش و خورده ای سالی ک میخونن بسنده میکنن و دگ ادامه نمیدن ،مثلا متخصص توی رشته دندون پزشکی زیاد نیس ،این دوتا رشته تعهدیشون خوبه ب نظر من چون همینطور ک گفتم اکثرا ادامه تحصیل نمیدن ،بعدشم یه جایی مشغول ب کار میشی،ب خصوص دارو ک الان دگ کسی نمیتونه ب این اسونیا داروخونه بزنه همین ک ی جا مشغول ب کار میشه بنظرم خیلی خوبه
      اره برا پزشکی خیلی سخته تعهد

15. Top | #345
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان این سیستم انتخاب رشته مجازی سنجش چقدر قابل اطمینان هست؟ رشته هایی که قلمچی میگه واقع بینانه قبول میشم رو سیستم سنجش میگه کمه احتمال قبولی، کسی بوده که سنجش درست پیشبینی کرده باشه؟ یا اینکه سنجش خیلی بدبینانه در نظر میگیره؟

صفحه 23 از 55 نخستنخست ... 1322232433 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 64 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 64 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن