سلام به نظرتون من برای انتخاب رشته اول تمام پیراپزشکی های دانشگاه های تهران رو بزنم بعد برم سراغ رشته های میکروبیولوژی و بهداشت عمومی دانشگاه ها یا نه؟
سلام به نظرتون من برای انتخاب رشته اول تمام پیراپزشکی های دانشگاه های تهران رو بزنم بعد برم سراغ رشته های میکروبیولوژی و بهداشت عمومی دانشگاه ها یا نه؟
میخوام برم کافی نت واس انتخاب رشته خواسم بدونم صفه انتخاب رشته که میاد رتبمونم مشخص هس؟رو صفه انتخاب رشته رتبمم مشخص میشه واس کافی نتیه؟من وارد صفه انتخاب رشته نشدم هنوز نمیدونم چی به چیه.اصلا نمیخوام رتبمو ببینه اون.مسخره میکنه با این رتبش حالا پزشکیم میزنه
تعهد پزشکیش خیلی سخته شرایطش اما دندون و دارو شما ببینید اکثر دندون پزشکا و دارو سازی ب همون شیش و خورده ای سالی ک میخونن بسنده میکنن و دگ ادامه نمیدن ،مثلا متخصص توی رشته دندون پزشکی زیاد نیس ،این دوتا رشته تعهدیشون خوبه ب نظر من چون همینطور ک گفتم اکثرا ادامه تحصیل نمیدن ،بعدشم یه جایی مشغول ب کار میشی،ب خصوص دارو ک الان دگ کسی نمیتونه ب این اسونیا داروخونه بزنه همین ک ی جا مشغول ب کار میشه بنظرم خیلی خوبه
بورسیه نیروی انتظامی در دانشگاه علوم پزشکی ارتش هم همون معاینات سخت ارتش رو داره مث دندون پرکرده و ...
موفق خواهم شد نه فورا ولی حتما ...
موفق خواهم شد نه فورا ولی حتما ...
سلام سلام
شما سعی کنید انتخاب های اولتون رو خوشبینانه بزنید
یعنی چی؟!
یعنی مثلا رتبه شما طوریه که احتمال قبولی در مثلا رشته دندون پزشکی تقریبا صفره! ولی شما دندون رو در انتخاب های اولتون بزنید. ( حالا هرچقدر رتبه ها بدتر بشه این رشته خوشبینانه پایین تر خواهد بود )
شما 150 تا انتخاب دارید و هرجوری هم بزنید بازم اضاف میاد ! پس انتخاب های اولتون رو خوشبینانه بزنید ضرر نداره که هیچ خدارو چی دیدید یهو دیدید در اومد براتون!!! ( نمونه اش رو در سال های گذشته داشتیم و دیدم که میگم)
بعد از اینکه چند انتخاب خوشبینانه داشتید سراغ انتخاب های واقعگرایانه میرید و با توجه به شرایط خودتون و علاقتون رشته شهر هارو انتخاب میکنید و میزنید و حتما حتما به ترتیب بالا بودن رشته (طبق انتخاب خودتون) بزنید که سنجش از شماره یک شروع میکنه و اولین رشته ای که قبول بشید همونو انتخاب میکنه و دیگه سراغ بقیه رشته ها نمیره.
در نهایت اگر میخواید برید دانشگاه و قصد پشت نشستن ندارید چند انتخاب بدبینانه در اخر انتخاب هاتون بذارید ، مثلا شما یقین دارید که پرستاری قبول میشید ولی محض احتیاط یک رشته پایین تر مثلا زیست شناسی س م رو هم در اخر بزنید
چون کار سنجش معلوم نیس واقعا :/ هر سال یجور قبولی داریم :/
موفق باشید
سلام دوستان این سیستم انتخاب رشته مجازی سنجش چقدر قابل اطمینان هست؟ رشته هایی که قلمچی میگه واقع بینانه قبول میشم رو سیستم سنجش میگه کمه احتمال قبولی، کسی بوده که سنجش درست پیشبینی کرده باشه؟ یا اینکه سنجش خیلی بدبینانه در نظر میگیره؟
در حال حاضر 64 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 64 مهمان)