دوستان نتیجه ای که من گرفتم اینه که متاسفانه احتمالا رتبه ها درسته!
ببینید, الان اگه نگاه کنیم متوجه میشیم که پایین زیر عنوان "رتبه کل در سهمیه" یه عدد زده. از اونور, بالا توی جدولی که زیرگروه ها و... رو تفکیک کرده, رتبه سهمیه یه عدد خیلی بیشتره.
به نظر من این عدد بالا, همون رتبه ایه که قاطی سهمیه دارهاست.
و رتبه پایین ( رتبه کل در سهمیه) , رتبه واقعی ما بین رقبای هم منطقه ایه.
اینجوری اختلاف زیاد این دو تا عدد بالا و پایین هم توجیه میشه.
به نظرم به سال های قبل مراجعه کنید که توی این رنج رتبه کشوری ، همچین چیزی بوده یا نه
اون رتبه توی زیرگروهه و ربطی نداره... فرضا رتبه هر 3زیرگروه من با رتبه کل در سهمیه 10تا اختلاف داره ....
در صورتی که حرف من اینه که رتبه کل توی سهمیه من باید حدود 750 باشه نه 870
رتبه ای که واسه ی قبولی استفاده میشه رتبه زیر گروه مربوطه است. رتبه ای که پایین کارنامه و جداگانه نوشته میشه در واقع نفع خاصی نداره چه بسا توقع کاذب هم ایجاد میکنه
بچه ها من میدونم که رتبه زیرگروه مهمه. ولی خب رتبه زیرگروه سهمیه با رتبه کل سهمیه باید یه نزدیکی منطقی داشته باشن. مثلا این دوستمون که میگه ۱۰ تا اختلاف داره منطقیه.
ولی برای شخص من بالای ۱۰۰۰ تا اختلاف داره! توی کارنامه های دیگه هم دیده شده همچین اختلاف زیادی.
نمیدونم. حدس من اینیه که گفتم.
خدایی رتبه سال 97 نباید خیلی بهتر از 96میشد؟
تراز 97 بیشتر از 96 چرا؟یانه ربطی نداره؟3
تخمین گزینه2 میزنم میاره 5000منطقه3
ویرایش توسط mohsen.. : 10 مرداد 1397 در ساعت 18:51 دلیل: اعصاب ندارما
[QUOTE=pHysicist;1336747]به نظرم به سال های قبل مراجعه کنید که توی این رنج رتبه کشوری ، همچین چیزی بوده یا نه
من زیرگروه ها و رتبه هارا که باکشوری تطبیق میدم یه رتبه ۲۷۰۰_۸۰۰ باید بهم بده
باید یه ادم درست حسابی به نظرم اخباری چیزی با اعتراضای شما مثلا به نماینده ها دنبال اینو بگیره از سنجش مستقیم سوال کنه دقیقا چه غلطی کردن اگ رتبه ها با در نظر گرفتن سهمیه هاست خب پس رتبه ها بهتره و یکم نگرانیاتون کمتر میشه و اگه رتبه ها واقعی همینه که دارید باید طبق این برنامه ریزی کنید برای انتخاب رشته. با خدس و گمان کاری درست نمیشه هرچند واقعا خیلی عجیبه به نظرم رتبه ها و درصدا اصلا با هم نمیخونن رتبه کشوری که دیگه هیچی...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)