اگه کنکور امسال در حد ۹۴ بود واس چی تخمین رتبه بر اساس ۹۶ میگین خدایی اصن سطح سوالا قابل مقایسه نیس با ۹۶
اگه کنکور امسال در حد ۹۴ بود واس چی تخمین رتبه بر اساس ۹۶ میگین خدایی اصن سطح سوالا قابل مقایسه نیس با ۹۶
به چنددلیل میگن یکیش جمعیته اخه پارسالم انگار کارنامه اولیه که اومده یه سریا تعدادشرکت کننده ها۵۹۰ بود همون تعدادثبت نامیا یه سریا ۵۱۹ بوده بعد درستش کردن شده ۵۱۹ مثل اینکه شده شبیه ۹۵ سال ۹۴ انگار ۴۰۰ وخورده ای بوده امسال گفتن ۶۰۰ وخورده ای ثبت نامیا بوده بازم باید ببینیم چند نفر غایب بودن یکیش تاثیر معدله که اون سال قطعی بوده امسال مثبت سال ۹۴ انگار کنکور یکی دوهفته زودتر الان بوده ازلحاظ امادگی داوطلبا واینا میگن یکیشم سطح بچه هاس که میگن رفته بالا اینم بیشتر استنادشون رو درصداییه که میذارن کانون یابعضا همینجا.درضمن اینکه کانون تخمین۹۴ هم براساس اون سال زیاد نشون میده بازم رتبه هارو.اما ازلحاظ سختی میتونیم امسالو هم سطح ۹۴ بگیریم تویه سری درسا کمتر یه سریا ییشتر درمجموع شبیه ترین سال ازلحاظ سختی میتونه ۹۴ باشه.
امسال اصلا تخمین نمیشه زد با این وضعیت باید صبر کنیم تا سازمان سنجش کارنامه هارو بده تا تکلیف روشن شه ( قدر کاظم رو ندونستیم که تو 3 ساعت کارنامه ها رو سایت بود)
بنظرم امسال رو اصن نمیشه با سال خاصی مقایسه کرد چون میانگین سختی درس ها به خصوص اختصاصیا بالاتر از بقیه کنکورا بود مثلا توی ۹۴ ریاضیش خیلی سخت نبود من کنکورای نود و چهار و پنج رو حل میکردم میامنگین ریاضی بین ۸۰-۹۰ بود امسال بین ۶۰-۶۵ بود یا مثلا فیزیکش در حد ۹۶ بود که بازم ۹۶ از ۹۴ سخت تر بود ولی عمومیا تقریبا یکی بود ولی خب دینی و زبان یه مقدار سخت تر بود امسال
اون موردی رو هم که میگن بر اسا درصدای بقیه خوب فقط اونایی میان مینویسن که خوب دادن هیچ وقت اون کسی که بد داده که نمینویسه توی سایت کانونمچرت و پرت زیاد وینویسن فقط به خاطر تضعیف روحیه بقیه
ولی بازم میگم حداقل توی این کنکور نباید از تخمین سایتا استفاده کرد چون خیلی شرایط این کنکور با بقیه فرق میکنه باید منتظر خود سنجش باشیم
ایشالله همتون موفق بشین
سلام
یه سوال بی ربط بپرسمچندجا پرسیدم کسی جواب نداده
ببخشید استارتر
کسی میدونه رتبه قبولی برای رشته صنایع دستی دانشگاه هنر اصفهان چنده؟
پارسال کنکور شرکت کردم رتبم ۶۸۶ شده بود ولی به دلایلی نرفتم
باید کمتر بشه رتبم از رتبه قبلیم؟امسال اصلا خوب نبودم
ممنون
بیشتر از تفریحاتون بگید یکم ایده بگیریم و بیخیال کنکور امسال بشیم دیگه که زمان نمیگذره لامصباز جمعه که کنکور دادم تا حالا به صورت افقی بودم
(روزی 3 ساعت هم عمودی ! )
( عنوان تاپیک هم بذار دیگه بیایید تفریحامونو بگیم )
تفریحات خودم : خواب ، جواب دادن به فامیل که درصد هام چند بود و کنکور سخت بود یا آسون، خواب ، گواهی نامه و مزخرف ترین کلاسی که تو عمرم رفتم یعنی آیین نامه ، خواب ... البته برنامم برای بعد کنکور خیلی مفصل تر بود ولی متاسفانه حالش نبود و خواب جایگزینشون شد
![]()
بچه ها به نظرم زیادی جو میدید.... ریاضی ۹۳ ۹۴ سخت تر بود ... فیزیکتون سخت تر بوده. زیستم اصلا اصلا نگید در حد ۹۴ چون درصد بالا تو این کنکور زیاد داریم نسبت به ۹۴ که بالای ۶۰ عالی محسوب میشد. نه ازین خالی بندیای کانون کسایی ک میشناسم خودم از نزدیک.
کنکور امسال بیشتر شبیه ۹۵ بود به نظرم.
ولی بطور مطلق هیچ تخمین رتبه ای بدرد نمیخوره چون سطح سختی درسا متفاوت بود جمعیتم خیلی زیاد بود. یه میانگینی بگیرید بین تخمین ۹۴ و ۹۵ شاید نزدیک بشه.
زیست از ۹۶ سخت تر اما از ۹۴ آسونتر بود. و شاید میانگین زیست بچه ها در کل بهتر از ۹۵ باشه به دو دلیل : ۱زیست ۹۵ تو بعضی سوالا کمی گزینه هاش گنگ و نامفهوم بود-۲- به نظر آمادگی بچه ها امسال خیلی بهتر از ۹۵ بوده.
با دوستمون موافقم. ریاضی ۹۴ از ریاضی امسال سخت تر بوده. اما فیزیک و شیمی ۹۷ به مراتب سخت تر از ۹۴ بود.
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 14 مهمان)