وووییی بمیلم بلاتون
با میانگین 90 درصد هم فک میکنین قبول نمیشین؟؟؟
اوخی *_________________________________*
ساده تر از حد انتظار
در حد انتظار
دشوارتر از حد انتظار
وووییی بمیلم بلاتون
با میانگین 90 درصد هم فک میکنین قبول نمیشین؟؟؟
اوخی *_________________________________*
دوستان من رتبم میشه 293 منطقه 1 دارم از غصه دق میکنم یکیو میخوام نوازشم کنهانقدر گریه کردم
خیلی ناراحتم میخوام خودکشی کنم
به نظرتون کنکور 98 بمونم 99 چطور؟
![]()
مخلص کلام>>>>>>>>> در حد 93 و 94 بود
تمام حرف هایی که کنکور 93 و 94 دیگه تکرار نمیشه هم باد هوا بود
دوستان یه سوال ...غلط نگارشی مگه زمزمهء غلط نبود باید ی میذاشت بشه زمزمه ی پ چرا هیچکدوم دبیرا اینو غلط نگرفتن...کسی اطلاع داره بگه
زیست 95سوال غلط زیاد داشت مخصوصا سوال 156یا اون سوال ژنتیک..همینا بار روانی داشت باعث سختشدن زیست شد واینکه تشخیص گزینه غلط سخت تر بود اما امسال غلط نداشتیم سوالا نکته جدیدی نداشت سخت بود واسه کسی ک کم کتاب روخونده بود از طرفی از فصلای اسون سوال زیاد داده بود فصلایی ک پیش خودمون میگم نهایت یک تست میاد ...ردپای تولید مثل خیلی زیاد بود...نمیدونم شاید چون من سومین کنکورم بود برام سوالا روتین ساده بود امسال یا شاید بخش زیادی از تایم امسال رو دادم زیست اما فقط حرف من نیست..دوستانی ک میگن کارنامه بیار فلان عزیزان نیاز ب کارنامه نیست خیلی پارسال ادیت کردن گذاشتن زیاد گیرندید بهم هرکس نطری داره قطعا اونی ک کنکور اولش بوده براش سخت تر بوده سوالا..بعدشم شما چون میدونستی گردش مواد سخت وسوال خیزه زیاد خوندی اما فصلای کم سوال رو زیاد بها ندادی تست زیاد ازش اومد درنتیجه نزدی یا غلط زدی...توشیمی فیزیک ریاضیم میشد ب 50 55رسید ...درکل سوالات امسال توزیست فقط دنبال این بود روی کتاب تستارو کم کنه ب نوه احسن ب دانش اموز بفهمونه کتاب درسی بخوننن...درکل همگی موفق باشید..انقد بهم توهین نکنید...انقدم خودنمایی نکنید نمیدونم چرا بعضیا مرض اینو دارن بگن بالا زدیم وای یعنی قبول میشیم ///این یعنی من خیلی شاخم 60 70 زدن برام کم بوده...اقا دیگه اگه شما سا اولته ما از سال94درگیر کنکوریم حداق فرق بین بد خوب خیلی راحت میفهمیم....اگرم موندید پشت کنکور خیلیی ب زیست شیمی توجه کنید ادبیات عربی...زبان اهمیتی نداره میرسید ب حرف من...درضمن زیست بالای هشتاد معجزه میکنه بقول یاسین جان...یاعلی مدد....
ما دوباره سبز میشویم
در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 27 مهمان)