بچه ها من فکر میکنم که اون عکسا فوتوشاپ باشه شما هم همین فکرو کنید چون بنظرم اینکه به این چیزا فکر کنیم اونم الان خودش یجور حاشیه ست .. بیخیالش بشید برید درستونو بخونید منو هم فحش ندین![]()
بچه ها من فکر میکنم که اون عکسا فوتوشاپ باشه شما هم همین فکرو کنید چون بنظرم اینکه به این چیزا فکر کنیم اونم الان خودش یجور حاشیه ست .. بیخیالش بشید برید درستونو بخونید منو هم فحش ندین![]()
I Never give up ∞
دوستان کانال یا سایتی میشناسین ک سوالات جامع سنجش رو بذاره؟(بعد از برگزاری آزمون منظورمه)
لب لعلش چو مرا جان عزیز است
عمری بود آن لحظه که جان را به لب آرم
لب لعلش چو مرا جان عزیز است
عمری بود آن لحظه که جان را به لب آرم
کلید ۱۰۰درصد و سوالات سنجش اینبار روز چهارشنبه پخش شده اون کاملا رایگان!!!!!!
خواستم بگم این آزمون هم واستون ملاک درصد باشه نه تراز ! هرچند که با درصد هم نمیشه خودمون رو با میانگین قیاس کنیم! به هر حال باید عادت کرد به این موضوع! چون اینبار رایگان پخش شده اوضاع بدتر هم خواهد بود!
بهتون قول میدم بعد از کنکور پرونده لو رفتن سوالای کنکور هم باز بشه...
#مملکت_نیست_که
سوالات کنکور با اسم و فامیل و... چاپ میشن! دوم اینکه درست کردن اینا کاری نداره که اگه یه ذره هم دقت بکنید میتونید ببنید که اندازه فونت 1397 یه کوچولو با بقیه فرق میکنه
ضمنا نگران نباشید امنیت کنکور بالاتر از این حرف هاست تو ایسنا فکر میکنم یه مطلب در مورد امنیتش هست تو گوگل سرچ کنید میاره...!
قیامت قامت ای قامت قیامت
قیامت کرده ای زین قد و قامت
موذن گر ببیند قامتت را
به قد قامت بماند تا قیامت
بر قد و قامت رعنا و چشمان زیبا و رخ دلربای مهدی قرآن امام زمان امام النور ابوالقاسم محمد بن الحسن المهدی(ص) صلوات
خیلی بی انصافیه به ولله
این همه از بچه ها دارن تلاش میکنن هزینه میکنن یه سری امثال من یه ماه برنامه میریزن واسه این ازمون که نتیجشو ببینن حالا ما که هیچی اون بنده خداهایی که یه ساله دارن زحمت میکشن واسه اینکه ثمره ی کار رو تو این ایام ببینن از همه چی ناامید میشن.....بخدا این رسم مردونگی نیست.......گناه ما چیه که تو ایران چشم باز کردیم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
قیامت قامت ای قامت قیامت
قیامت کرده ای زین قد و قامت
موذن گر ببیند قامتت را
به قد قامت بماند تا قیامت
بر قد و قامت رعنا و چشمان زیبا و رخ دلربای مهدی قرآن امام زمان امام النور ابوالقاسم محمد بن الحسن المهدی(ص) صلوات
اینایی که میان تقلب میکنن نمیگن این ازمون تقلب ازمون بعدی تقلب کنکور چی تا کی میخوان ادامه بدن ؟ والا
یکم خجالت بکشین![]()
کنکور که لورفتنش محاله بره هم طبق قانون باید مجدد برگزار کنن
من در جامعه ای زندگی میکنم که در آن مشکلات بیداد میکند و خدایی دارم که مرا در همه ی مشکلات یاری میکند آری این است زندگانی من......
خب خب علی برکت الله .....
سلام!
حال همهی ما خوب است
ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،
که مردم به آن شادمانیِ بیسبب میگويند
با اين همه عمری اگر باقی بود
طوری از کنارِ زندگی میگذرم
که نه زانویِ آهویِ بیجفت بلرزد و
نه اين دلِ ناماندگارِ بیدرمان!
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)