یه مشکل دیگه ی آیکیو هم اینکه مطالبش تو بعضی از قسمت ها کاملا با خیلی سبز یا الگو فرق میکنه و این باعث میشه خیلی گیج بشه ادم تو درست گرفتن مطلب ؛ ولی من به شخصه اطلاعات خیلی سبز رو جامع تر میدونم از اطلاعات آی کیو ؛ ولی خوب غافل نشیم از اینکه در حال حاضر قوی ترین و مطمئن ترین تست ها رو آیکیو داره ؛ شما آیکیو رو مسلط بشی صد در صد سوالای کنکور رو میتونی جواب بدی
واسه نکته برداری از کتاب ای کیو تو همون جلد تشریحیش نکات رو خط بزنیم و مرور کنیم بعدا همونارو کافیه؟ لامصب انقد نکته داره تا بیایی همه رو بنویسی کلی وقت میبره منم که تازه جدی شروع کردم زیاد وقت ندارم
لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید
واسه نکته برداری از کتاب ای کیو تو همون جلد تشریحیش نکات رو خط بزنیم و مرور کنیم بعدا همونارو کافیه؟ لامصب انقد نکته داره تا بیایی همه رو بنویسی کلی وقت میبره منم که تازه جدی شروع کردم زیاد وقت ندارم
لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید
دوستان باتجربه لطفا راهنمایی کنن
من میخوام آیکیو رو تازه شروع کنم ( البته کلا زیست رو میخوام مجدد استارت بزنم از صفر بخونم )
بنظر شما تو هر فصل در ابتدای کار سوالات سطح B الگو رو حل کنم و بعدش برم سراغ تستای آیکیو چطوره ؟
و ضمنا بهترین روش خوندن آیکیو چجوریه ؟
حقیقتش نمیخوام آیکیو رو به هیچ وجه از دست بدم و برنامه ریزی کردم که تمام سوالاتش رو بزتم
@hamed70t
سلام
1-میشه یکی روش استفاده از کتاب iq رو به صورت کامل توضیح بده؟ نکته برداری از این کتاب باید چطور باشه؟ روش بهتری به جز نکته نویسی وجود نداره؟از کجا بفهمم این نکته بدرد بخوره یا نه؟
2-ترکیب iq+عمارلو برای زیست خوبه؟ میشه کتابای جدید عمارلو رو به جای کتاب درسی استفاده کرد؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.
اشتباه چون انتروزوئید دانه دارها اصلا حرکت ندارن و حرکت انترو زوئید گیاه بدون دانه چون تاژک دارن حرکت تاک تیکیه وفعال . به نظر من یه جور مثال نقص هستش .نمیشه گفت همه انتروزوئید ها حرکت فعال دارن چون انتروزوئید دانه دار ها اصلا حرکت نداره ( طبق متن کتاب توسط رشد لوله گرده. به تخم زا میرسه )
سلام
تو کتاب آی کیو گفته که در ابتدای عطسه حنجره پایین میره
ولی خیلی سبز و الگو و فاگو گفتن بالا میره؟
تکلیف چیه حالا؟
به جز این نکته صدتا نکته دیگه هم هست که با بقیه کتابا فرق میکنه
ویرایش توسط Mohsen.mn : 10 بهمن 1396 در ساعت 20:10
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 14 مهمان)