آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1280 از 1912 نخستنخست ... 1180127012791280128112901380 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 19,186 به 19,200 از 28680
    1. Top | #19186
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shishi نمایش پست ها
      پس یعنی اولین هوا هوای تهویه شدس ک میاد بیرون؟؟؟؟؟ چطور میشه؟؟؟؟ اون هوا از شش میاد و هوای مرده ک تو مجاریه سر راهشه بنظر اول مرده باید خارج شه
      گیج شدم ولی کلا مشکل اینه ک اصلا هوای مرده خارج میشه یا نه ک اگه خارج میشه پس چرا تو تست 67 نشر گفته پس از یک بازدم عمیق هوایی ک در دستگاه تنفس وجود داره هوای باقی مانده و مرده اس ؟؟؟
      والا منم جواب آرامفر رو گفتم بهتون خودم زیاد وارد حاشیه ی این بخش نشدم ، ولی خوب اونچیزیکه واضحه اینکه هوای مرده تبادلات گازی با شش نداره ؛ ولی تفسیر نرمالش میشه که در هنگام دم آخرین هوایی که وارد مجاری تنفسی میشه هوای مرده هستش ، در هنگام بازدم اولین هوایی که خارج میشه هوای مرده هستش ؛ درباره ی هوای باقی مونده داخل مجاری تنفسی هنگام بازدم میشه گفت هوای گرم و تهویه شده هستش ؛ پس اولین هوایی که توی دم وارد شش ها میشه هوای تهویه شده ی کم اکسیژن قبلی هست ؛ در کل زیاد نمیشه روی این حرفا حساب کرد ، در حد کتاب درسی همون هوای مرده تهویه نمیشه و پر اکسیژنه کفایت میکنه

2. Top | #19187
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SiLeNcE_ نمایش پست ها
      نظر من طبق متن کتاب: تمایز یافته
      متوجه نقل قولتون نشدم متاسفانه ؛ اگه درباره ی تمایز بافت گرهی و بافت عادی میوکارد مطرح کردین که بله جفتشون تمایز یافته هستن ولی تمایز بافت معمولی میوکارد بیشتر هست

3. Top | #19188
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام...
      لقاح تو چه نوع تولید مثل هایی وجود داره؟
      درسته بگیم فقط تولید مثل جنسی؟ اون موقع بکرزایی و خودلقاحی چجورین؟
      مرسی

4. Top | #19189
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Destiny hope نمایش پست ها
      سلام...
      لقاح تو چه نوع تولید مثل هایی وجود داره؟
      درسته بگیم فقط تولید مثل جنسی؟ اون موقع بکرزایی و خودلقاحی چجورین؟
      مرسی
      لقاح تو کتاب فقط واسه تولید مثل جنسیه.
      بکرزایی و خودلقاحی هم جنسین جفتشون.(هم خارجی هم داخلی)
      توی خودلقاحی که طبق کتاب پیش که گفته گامت های ماده میرن پیش گامت های نر خود جاندار یعنی لقاح داریم
      بکرزایی ولی بعید میدونم باشه طبق کتاب چون گفته از رو تخمک میسازه و کلا اسپرمی نیست واسه لقاح تا جایی که من بخاطر دارم.

5. Top | #19190
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نام: ۲۰۱۸-۰۱-۲۳ ۱۵.۰۳.۱۹.jpg نمایش: 55 اندازه: 41.9 کیلو بایت

علت چیه ؟
      انسانی در حال خونریزی که دیگه سالم نیست ...
      بنداره مویرگیم که جزو سرخرگ محسوب نمیشه...
      فقط حواسم نبود تو تست بالایی گزینه۳ رو علامت زدم منظورم گزینه چهارمیست
      -----
      بعد چرا با خروج آب از ابتدای مویرگا فشار اسمزیشون ثابته کَماکانَ؟
      ویرایش توسط Mamad_6xlarge : 03 بهمن 1396 در ساعت 15:53

6. Top | #19191
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed70t نمایش پست ها
      والا منم جواب آرامفر رو گفتم بهتون خودم زیاد وارد حاشیه ی این بخش نشدم ، ولی خوب اونچیزیکه واضحه اینکه هوای مرده تبادلات گازی با شش نداره ؛ ولی تفسیر نرمالش میشه که در هنگام دم آخرین هوایی که وارد مجاری تنفسی میشه هوای مرده هستش ، در هنگام بازدم اولین هوایی که خارج میشه هوای مرده هستش ؛ درباره ی هوای باقی مونده داخل مجاری تنفسی هنگام بازدم میشه گفت هوای گرم و تهویه شده هستش ؛ پس اولین هوایی که توی دم وارد شش ها میشه هوای تهویه شده ی کم اکسیژن قبلی هست ؛ در کل زیاد نمیشه روی این حرفا حساب کرد ، در حد کتاب درسی همون هوای مرده تهویه نمیشه و پر اکسیژنه کفایت میکنه

برای سوال 67 الگو ک پرسیدم فاگوزیستو نگاه کردم تو فاگو گفته پس از یک بازدم عمیق تنها هوایی ک در شش ها باقی می ماند هوای باقی مانده س ج ولی تو سوال گفته دستگاه تنفس نه شش ها پس مجاری هم حساب میش مجاری هم شامل حلق بینی کلو نای نایژه نایژک هاس حتی هوای شیپور استاش هم هوای مرده س چون از حلق میاد و وقتی ما بازدم عمیق انجام میدیم فک نمیکنم که هوای استاش یا هوای بینی هم بیرون بیاد پس اگه اینجوری ک من فک میکنم درست باشه جواب سوال ک گفته هوای مرده و باقی مانده پس از یک بازدم عمیق در دستگاه تنفس باقیی می ماند توجیه میشه نظر شما چیه؟؟؟؟

7. Top | #19192
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shishi نمایش پست ها
      برای سوال 67 الگو ک پرسیدم فاگوزیستو نگاه کردم تو فاگو گفته پس از یک بازدم عمیق تنها هوایی ک در شش ها باقی می ماند هوای باقی مانده س ج ولی تو سوال گفته دستگاه تنفس نه شش ها پس مجاری هم حساب میش مجاری هم شامل حلق بینی کلو نای نایژه نایژک هاس حتی هوای شیپور استاش هم هوای مرده س چون از حلق میاد و وقتی ما بازدم عمیق انجام میدیم فک نمیکنم که هوای استاش یا هوای بینی هم بیرون بیاد پس اگه اینجوری ک من فک میکنم درست باشه جواب سوال ک گفته هوای مرده و باقی مانده پس از یک بازدم عمیق در دستگاه تنفس باقیی می ماند توجیه میشه نظر شما چیه؟؟؟؟
      بله درسته

8. Top | #19193
      در انتظار تایید ایمیل

khejalati
      نمایش مشخصات
      1- بخاطر اینکه پروتئین محصوب میشود ؛ پروتئین ها میتونن تک رشته ای یا چند رشته ای باشن با شرط پیچ و تاب خوردن و گرفتن شکل فضایی خاص
      2- من ندیدم جایی بگه تاژکدار چرخان که ! تو نشخوارکننده ها باکتری ها مسئول ساختن سلولاز هستن ؛ برای این مورد لطف کنین عکس سوال تستی رو از منبع بفرستین
      3- بله هست ، باکتری بخت برگشته ی از هیچ جا بی خبر بعد از نگاری رفته تو دهان و دوباره جویده شده ( گوارش مکانیکی) و بعد اومده هزارلا آب محیطش جذب شده ؛ وقتی میرسه به شیردان تازه میفهمه چه کلاهی گاو سرش گذاشته و میترکه ( آموزش به روش تصویرسازی ) ؛ نتیجه ی اخلاقی : تو شیردان هم باکتری تجزیه کننده هست ولی به عنوان قربانی

نتیجه ی غیر اخلاقی : یاد اون شعر آدمو میندازه که میگه آب نطلبیده همیشه مراد نیست گاهی بهانه ایست که قربانیت کنند ...
      1- میدونم الان من این جمله غلطه، میگم کتاب این رو آورده، چجور این رو آورده کتاب گفته یک رشته پلی پپتید هم پیچ و تاب و شکل فضایی بگیره قبوله به عنوان پروتین

نام: ۲۰۱۸۰۱۲۳_۲۳۰۳۴۸.jpg نمایش: 3 اندازه: 108.2 کیلو بایت
      2-
      نام: ۲۰۱۸۰۱۲۳_۲۳۱۷۲۰.jpg نمایش: 1 اندازه: 115.8 کیلو بایت
      3- میدونم باکتری های تجزیه کننده سلولز در شیردان میرن و تجزیه میشن، منظورم اینه بع عنوان تجزیه کننده سلولز هم تو شیردان فعالیت ندارن کتاب اشاره کرده گوارش میشن، پس آنزیم تجزیه کننده اونا یعنی نوکلیاز یا ممکنه ویروسی که وارد چرخه لیزوژنی شون کنی یا هر چی وجود داره ولی تو کتابی که خوندم نوشته در شیردان هم به تجزیه سلولز ادامه میدن
      4- سوال 52 گزینه چهار رو برای همه بازوهای هیدر گفته که که غلطه گفته این کتاب چون کیسه گوارشی در یک بازو و نیم بازو از پنج بازو هیدر گسترش یافته! چک کنید شمام

نام: ۲۰۱۸۰۱۲۳_۲۳۱۳۴۹.jpg نمایش: 1 اندازه: 149.9 کیلو بایت

5- این دو عکس رو نگاه کنید
      نام: ۲۰۱۸۰۱۲۳_۲۳۰۷۵۹.jpg نمایش: 1 اندازه: 121.0 کیلو بایت
      نام: ۲۰۱۸۰۱۲۳_۲۳۱۰۰۶.jpg نمایش: 1 اندازه: 112.6 کیلو بایت
      از یک طرف گفته خرچنگ دراز تنفس آبششی دارد و دارای آبشش است، ولی یک طرف دیگه گفته دارای همولنفه جانوارانی دارای همولنف هستند که گردش خون باز دارن و شش و آبشش در اکسیژن رسانی به بافت ها تاثیری نداشته باشه پس چجور هم تنفس ششی داره که از تنفس ششی هوا وارد خون میشه نه همو لنف؟

9. Top | #19194
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام خسته نباشید میشه این سوال رو حل کنید؟
      اگر در یک جمعیت بزرگ از انسان ها 36درصد افراد جمعیت الل زالی را داشته باشند و جمعیت در تعادل هاردی واینبرگ باشد:اگر یک زن ناقل
      و مردی سالم با هم ازدواج کنند احتمال اینکه دخترشان زال شود چقدر است؟
      مرسی
      ویرایش توسط ghasemi731 : 03 بهمن 1396 در ساعت 23:50

10. Top | #19195
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ghasemi731 نمایش پست ها
      سلام خسته نباشید میشه این سوال رو حل کنید؟
      اگر در یک جمعیت بزرگ از انسان ها 36درصد افراد جمعیت الل زالی را داشته باشند و جمعیت در تعادل هاردی واینبرگ باشد:اگر یک زن ناقل
      و مردی سالم با هم ازدواج کنند احتمال اینکه دخترشان زال شود چقدر است؟
      مرسی
      1-34% =64%
      64 درصد افراد AA هستن
      A=0/6 ....a=0/4
      (0/4)^2 = 16%
      16 درصد افراد زال هستن و احتمال زال بودن هر شخص 16 درصده
      ولی چون سوال اطلاعات والدین رو داده
      این اطلاعات بالا دیگه بدرد نمیخوره
      زنی ناقل Aa با مردی سالم AA
      احتمال اینکه دخترشان یا فرزندشان aa= زال باشه میشه 0

11. Top | #19196
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nima_forozi نمایش پست ها
      1- میدونم الان من این جمله غلطه، میگم کتاب این رو آورده، چجور این رو آورده کتاب گفته یک رشته پلی پپتید هم پیچ و تاب و شکل فضایی بگیره قبوله به عنوان پروتین

نام: ۲۰۱۸۰۱۲۳_۲۳۰۳۴۸.jpg نمایش: 3 اندازه: 108.2 کیلو بایت
      2-
      نام: ۲۰۱۸۰۱۲۳_۲۳۱۷۲۰.jpg نمایش: 1 اندازه: 115.8 کیلو بایت
      3- میدونم باکتری های تجزیه کننده سلولز در شیردان میرن و تجزیه میشن، منظورم اینه بع عنوان تجزیه کننده سلولز هم تو شیردان فعالیت ندارن کتاب اشاره کرده گوارش میشن، پس آنزیم تجزیه کننده اونا یعنی نوکلیاز یا ممکنه ویروسی که وارد چرخه لیزوژنی شون کنی یا هر چی وجود داره ولی تو کتابی که خوندم نوشته در شیردان هم به تجزیه سلولز ادامه میدن
      4- سوال 52 گزینه چهار رو برای همه بازوهای هیدر گفته که که غلطه گفته این کتاب چون کیسه گوارشی در یک بازو و نیم بازو از پنج بازو هیدر گسترش یافته! چک کنید شمام

نام: ۲۰۱۸۰۱۲۳_۲۳۱۳۴۹.jpg نمایش: 1 اندازه: 149.9 کیلو بایت

5- این دو عکس رو نگاه کنید
      نام: ۲۰۱۸۰۱۲۳_۲۳۰۷۵۹.jpg نمایش: 1 اندازه: 121.0 کیلو بایت
      نام: ۲۰۱۸۰۱۲۳_۲۳۱۰۰۶.jpg نمایش: 1 اندازه: 112.6 کیلو بایت
      از یک طرف گفته خرچنگ دراز تنفس آبششی دارد و دارای آبشش است، ولی یک طرف دیگه گفته دارای همولنفه جانوارانی دارای همولنف هستند که گردش خون باز دارن و شش و آبشش در اکسیژن رسانی به بافت ها تاثیری نداشته باشه پس چجور هم تنفس ششی داره که از تنفس ششی هوا وارد خون میشه نه همو لنف؟
      سلام دوباره ؛ والا بخدا فقط اخرین سوالت رو متوجه شدم منظورت چی هست ؛ سوالای قبلت خیلی مبهم بود ، سوال رو از کدوم کتاب میگی ؟ عکس هاتم نیومده ، ولی درباره ی پروتئین بگم که فرقی نداره تک رشته ای باشه یا از اجتماع چند رشته تشکیل شده باشه ؛ اصل روی این هست که پلی پپتید پیچ و تاب بخوره (بخاطر اینکه فشرده تر بشه و بخاطر توالی زیاد امینواسیدی توی سلول جا بشه ، وقتی رشته به خودش میپیچه شبیه سیم تلفن میشه ) و شکل فضایی خاصی بگیره میدونی حتما که پروتئین ها عمل اختصاصی دارن ؛ درباره ی سوال شیردان خیلی مبهم بود چیزی متوجه نشدم والا ، ولی تا هزارلا باکتری زنده هست ولی وقتی میاد به شیردان توسط انزیم های قوی شیردان نابود میشه ، دقت کنی اسید معده (فصل ۱ سال سوم ) روی باکتری تاثیر داره و نابود میکنه ، بازم لطف کنی سوالت رو یکم شفاف تر بیان کنی من بیشتر توضیح میدم ؛ دیگه بقیه رو واقعا متوجه نشدم تا خرچنگ دراز ؛ عزیزم هر گردی که گردو نیست ؛ همولنف حشرات که تنفس نایی دارن و دستگاه تنفس از دستگاه گردش خون جداست فاقد نقش انتقالی گازهای تنفسی هست ؛ من خرچنگ دراز رو کامل برات توضیح میدم ولی تو یه چشمت به عکس خرچنگ دراز که تو کتاب اومده باشه تا کامل متوجه بشی
      خرچنگ دراز :
      جز بی مهره هاست و بندپا هستش و سخت پوست
      گردش خون باز داره ، شبکه ی مویرگی کامل نداره ، همولنف داره ، همولنفش در انتقال گاز های تنفسی نقش داره
      یک قلب کیسه ای داره در سطح پشتی بدن که خون روشن ازش عبور میکنه
      قلب خرچنگ دراز ۳ جفت منفذ قلبی داره (۶ تا ) که تو دیاستول قلبی خون از طریق این منفذ ها وارد قلب میشه
      ۴ تا سرخرگ با خون روشن از قلب خارج میشه
      ۲ سرخرگ به سمت سر و جلو ، یک سرخرگ به سمت عقب در ناحیه پشتی و یه سرخرگ به سمت ناحیه شکمی میره
      یه سیاه رگ در ناحیه ی شکمی داره
      سیاهرگ شکمی وارد سطح تنفسی میشه (ابشش ) و اونجا روشن میشه و ۶ تا سیاهرگ حاوی خون روشن تشکیل میشه و وارد قلب میشه
      آخرین نکته هم چشم مرکبه
      دیگه بنده خدا چیزی در توانش نبود که بگم

12. Top | #19197
      در انتظار تایید ایمیل

khejalati
      نمایش مشخصات
      سلام دوباره ؛ والا بخدا فقط اخرین سوالت رو متوجه شدم منظورت چی هست ؛ سوالای قبلت خیلی مبهم بود ، سوال رو از کدوم کتاب میگی ؟
      آزمون خیلی سبز

13. Top | #19198
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nima_forozi نمایش پست ها
      آزمون خیلی سبز
      من خیلی سبزم واسه چندسال پیشه ، اگه میشه از صورت سوالش عکس بگیر

14. Top | #19199
      در انتظار تایید ایمیل

khejalati
      نمایش مشخصات
      من خیلی سبزم واسه چندسال پیشه ، اگه میشه از صورت سوالش عکس بگیر
      الان دوربین پیشم نیست، من کلا منظورم اینه تنفس آبششی داره یا نایی؟خرچنگ دراز؟
      بعد همه بازو های هیدر هم اینطور نیست که کیسه گوارش توشون تمایز نیافته باشه، تو 1 بازو کامل و نیم بازو هست
      بعد بیان شده تو شیردان باکتری های مثل سیرابی و نگاری سلولز تجزیه میکنن این اشتباس ب نظرم
      بعد گفته یک زنجیره پلی پپتیدی نمیتونه معنی خاصی داشته باشه حتی پیچ و تاب بخوره که غلطه

15. Top | #19200
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      سوال چی هست بچه ها؟

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن