X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

بررسی (تغییر) سهمیه های کنکور به کنکور ۹۷ نمی رسد.

سلام دوستان علی الظاهر سهمیه های کنکور 97 هم مثل کنکور 96 خواهد بود و تغییر نخواهد کرد. خصوصا که در مجلس هم نماینده ها درگیر بودجه 97 هستن.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی آخرین وضعیت بررسی سهمیه های کنکور را توضیح داد و گفت: پیشنهاد بررسی سهمیه های کنکور به کنکور ۹۷ نرسیده و برای سال های بعد از آن مبنا قرار می گیرد.محمدرضا مخبر دزفولی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت بررسی سهیمه های کنکور در شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: کمیته مربوط به بررسی سهمیه های کنکور دراین شورا تشکیل شده و کارگروه های زیر مجموعه این کمیته مشغول تجزیه و تحلیل قوانین، مقررات و آیین نامه های هستند که از گذشته در این خصوص وجود داشت.وی ادامه داد: من فکر می کنم تا چند ماه دیگر این پیشنهاد برای ارائه در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی آماده می شود.دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: البته این پیشنهاد به کنکور سال آینده نخواهد رسید و برای سال های بعد از ۹۷ مورد استفاده قرارگرفته و راهبرد جدید مبنا قرار می گیرد.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Janvaljan نمایش پست ها
      [B]
      سلام دوستان علی الظاهر سهمیه های کنکور 97 هم مثل کنکور 96 خواهد بود و تغییر نخواهد کرد. خصوصا که در مجلس هم نماینده ها درگیر بودجه 97 هستن.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی آخرین وضعیت بررسی سهمیه های کنکور را توضیح داد و گفت: پیشنهاد بررسی سهمیه های کنکور به کنکور ۹۷ نرسیده و برای سال های بعد از آن مبنا قرار می گیرد.محمدرضا مخبر دزفولی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت بررسی سهیمه های کنکور در شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: کمیته مربوط به بررسی سهمیه های کنکور دراین شورا تشکیل شده و کارگروه های زیر مجموعه این کمیته مشغول تجزیه و تحلیل قوانین، مقررات و آیین نامه های هستند که از گذشته در این خصوص وجود داشت.وی ادامه داد: من فکر می کنم تا چند ماه دیگر این پیشنهاد برای ارائه در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی آماده می شود.دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: البته این پیشنهاد به کنکور سال آینده نخواهد رسید و برای سال های بعد از ۹۷ مورد استفاده قرارگرفته و راهبرد جدید مبنا قرار می گیرد.
      منبع این خبر کجاست ؟

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lightning نمایش پست ها
      منبع این خبر کجاست ؟
      http://www.tabnak.ir/fa/news/755606/...A9%D9%88%D8%B1

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اینم ازاون برنامهای که به تاریخ می پیونده بوش میاد

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

خیلیم عالیییییییییییییییییییییی یییی

ما که رفتیم برای پزشکی دانشگاه شهرمون با تراز 7800

نقل قول نگیرین

قصدم ناراحتی هیچکسم نیست#صرفا جهت اطلاع

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pasteur نمایش پست ها
      آقای جانوالجان عزیز
      ما خودمون هم می دونیم خبری نیست و نخواهد بود ، لطفا از این تاپیکا و حرفای تکراری در انجمن قرار ندین ، ممنون
      ژان وان ژانه توی بینوایان بود

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pasteur نمایش پست ها
      آقای جانوالجان عزیز
      ما خودمون هم می دونیم خبری نیست و نخواهد بود ، لطفا از این تاپیکا و حرفای تکراری در انجمن قرار ندین ، ممنون

جناب پاستور عزیز ، هدف اینه که بچه ها خاطر جمع بشن اخرش چه خبره. الان دیروز رسما گفتن سهمیه های 97 تغییر نمیکنه ، پس دیگه مخالفین و موافقین سهمیه باید فعلا تا برگزاری کنکور 97 اتش بس کنن.

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

جناب پاستور عزیز ، هدف اینه که بچه ها خاطر جمع بشن اخرش چه خبره. الان دیروز رسما گفتن سهمیه های 97 تغییر نمیکنه ، پس دیگه مخالفین و موافقین سهمیه باید فعلا تا برگزاری کنکور 97 اتش بس کنن.
      مگه قراره واسه کنکور 98 سهمیه ها تغییری بکنه؟؟؟؟
      درسته گفته جلسه شورای عالی و اصلاح سهمیه ها میره واسه کنکور سال های آینده ولی معلوم نیست شایدم 98 سهمیه ها تغییری نکرد شایدم کرد
      دانشجویی به استادش گفت : استاد! اگر شما خدا را به من نشان بدهید عبادتش میکنم و تا وقتی خدا را نبینم او را عبادت نمیکنم
      استاد به انتهای کلاس رفت و به آن دانشجو گفت : آیا مرا میبینی؟
      دانشجو پاسخ داد : نه استاد! وقتی پشت من به شما باشد مسلماً شما را نمیبینم
      استاد کنار او رفت و به او نگاه کرد و گفت : تا وقتی به خدا پشت کرده باشی او را نخواهی دید!
      موندم اگه خدا یه لحظه پشت کنه بهم چی میشه

9. Top | #9
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اصلاازکجامعلوم که 98سهمیه روحذف نکنن؟؟
      بعید نیست همین 5درصدهم بگیرن
      خدایا چیزی نمیبینم....!آینده پنهان است.اما آسوده ام چون تورا میبینم وتو همه چیز را....🌹🌹🌹

10. Top | #10
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اصلاازکجامعلوم که 98سهمیه روحذف نکنن؟؟
      بعید نیست همین 5درصدهم بگیرن
      خدایا چیزی نمیبینم....!آینده پنهان است.اما آسوده ام چون تورا میبینم وتو همه چیز را....🌹🌹🌹

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سهمیه بالا ۲۵ تغییری نمی کنه حتی بعضی پزشکان هم مخالفت کردن و می کنن با کسانی که بالا ۲۵ هستن و خیلی از نمایندها نمی یان سهمیه شاهدو نابود کنن مث پارسال که نزاشتن اعتراضا زیاد می شه این بحثم هیچ فایده نداره

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سهمیه بالا ۲۵ تغییری نمی کنه حتی بعضی پزشکان هم مخالفت کردن و می کنن با کسانی که بالا ۲۵ هستن و خیلی از نمایندها نمی یان سهمیه شاهدو نابود کنن مث پارسال که نزاشتن اعتراضا زیاد می شه این بحثم هیچ فایده نداره
      ممکنه شورای عالی واسه 98 بیاد یا فرزندان جانبازو یکی کنه فقط فرزندان جانباز یا اینکه بیاد حد نصاب بکنه 80% تراز اخرین نفر
      دانشجویی به استادش گفت : استاد! اگر شما خدا را به من نشان بدهید عبادتش میکنم و تا وقتی خدا را نبینم او را عبادت نمیکنم
      استاد کنار او رفت و به او نگاه کرد و گفت : تا وقتی به خدا پشت کرده باشی او را نخواهی دید!

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir h نمایش پست ها
      ممکنه شورای عالی واسه 98 بیاد یا فرزندان جانبازو یکی کنه فقط فرزندان جانباز یا اینکه بیاد حد نصاب بکنه 80% تراز اخرین نفر
      مگه خولن بیان به ضرر شاهد کارکنن بکنن ۸۰ درصد که چی بشه مثلا بنیاد پس پشمه نمایندها پشمن نمی زارن اصلا کی گفته قراره بکنن ۸۰ درصد از خودتون می گین؟ پیشنهاد شده؟ کی گفته فرزند جانبازو یکی کنن؟

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      مگه خولن بیان به ضرر شاهد کارکنن بکنن ۸۰ درصد که چی بشه مثلا بنیاد پس پشمه نمایندها پشمن نمی زارن اصلا کی گفته قراره بکنن ۸۰ درصد از خودتون می گین؟ پیشنهاد شده؟ کی گفته فرزند جانبازو یکی کنن؟
      بالاخره همون طور که تو خبرم گفتن جلسه شورا واسه کنکور 97 برگذار نمیشه اما گفته که واسه کنکور های بعدی قراره برگذار شه پس سهمیه تغییراتی میکنه

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir h نمایش پست ها
      بالاخره همون طور که تو خبرم گفتن جلسه شورا واسه کنکور 97 برگذار نمیشه اما گفته که واسه کنکور های بعدی قراره برگذار شه پس سهمیه تغییراتی میکنه
      به نظرم همچین جلسه ایی نتیجه نمی ده اگرم بشه به ضرر سهمیه ۲۵ کاری نمی کنن چون چند صنف اعتراض می کنن و نمی زارن تغییری بکنه یعنی ممکن نیس مثلا به قول شما بیان جانباز پنج درصدو با ۶۰ درصد یکی بکنن شاید شاید همونطور که وزیر گفت تو پذیرش دانشگاهای دولتی تهران سخت گیر تر کنن چون اونجا فرق می کنه که همونم بعیده و هیچ حرفی نه در مورد ادغام هس نه نه ۸۰ درصد در کل فکر نمی کنم اتفاق خاصی بیوفته

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)