X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 8 نخستنخست ... 456 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 106
    1. Top | #61
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MIS_REIHANE نمایش پست ها
      خب این دوتا چ ربطی ب هم دیگه دارن؟سوالتو شفاف سازی کن.انتروپی* هست اون.و اینکه نگا کن.ماشین های گرمایی که کار میکنن موتور سوخت و این جور چیزا دارن.گرما جوری استفاده میشه ک در اخر تبدیل به کاره.در صورتی که انتروپی یه کمیت ماکروسپکی نمیتونه باشه.یه یه نیرو ی انرژی کاملا پایستار غیر قابل حسه که فقط زمان اونو به چشم میاره.نمیدونم در چ حد نیرو های پایستارو خوندی وقتی میگیم ی چیز پایستاره ینی شما ب صورت انی متوجهه تغیر فاعل بر مفعول اون نمیشی.انتروپی اینه.انتروپی یه عمل مفعولیه که فاعلی نداره.نشدیدی میگن تمام تغیرات جهان بر پایه ترمودینامیکه؟خراب شدن اجسام تغیرات شیمیای.این انتروپیه.وقتی میره سمت بی نظمی ینی داره اشفتگی اونجا بیشتر میشه.
      نمیدونم هیچ ربطی ب حد نداره ولی فک کنم بتونم ربطش بدم:وقتی ی چیزی حدی داره دره ب صفر میل میکنه و میره تا بینهایت.انتروپی ب گمانم همینه ولی عکس.هرچی بیشتر به سمت افزایش میل میکنه اشفتگیش بیشتر میشه.
      امیدوارم گرفته باشی.
      مرسی....ولی کاملا اشتباه بود خواهر...
      از دبیر فیزیکمون پرسیدم پاسخم را همی داد...
      ویرایش توسط mahdi8500 : 28 آبان 1396 در ساعت 18:26

2. Top | #62
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ترمودینامیک به میزان گرمایی که در یک دمای معین به جسم یا از جسم منتقل می شود، آنتروپی گفته می شود. در نظریه ی ارتباطات، آنتروپی برابر میزان اطلاعاتی است که در انتقال سیگنال ها از دست می رود، مخابره هایی که به علت خطاهای تصادفی ای که نویز (اختلال) نامیده می شوند، تمایل به خفیف شدن یا و پیچیدگی دارند.

یک خاصیت کلی فرآیندهای طبیعی این است که، تمایل دارند تا به سمت افزایش آنتروپی یا به عبارت دیگر بی نظمی بیشتر، هدایت شوند. این تمایل به آن دلیل رخ می دهد که برای بخش های یک سیستم تعداد چیدمان های نامنظم بسیار بیشتر از تعداد چیدمان های منظم است. به طور مثال هنگامی که یک جعبه ی پر از سکه ی به صورت ردیفی مرتب شده تکان داده می شود، سکه ها با الگوی نامنظمی قرار خواهند گرفت زیرا که تعداد خیلی زیادی موقعیت قرارگیری تصادفی برای سکه ها وجود دارد.
      دریک سیستم فیزیکی که یک ماده ی گرم و یک ماده سرد وجود دارد، گرما به صورت طبیعی از ماده ی گرم به ماده ی سرد، جاری خواهد شد.

آنتروپی چیست؟
      این اصل، که قانون دوم ترمودینامیک نام دارد، می تواند بر اساس آنتروپی توضیح داده شود.
      هنگامی که ماده ای گرم می شود، آنتروپی آن افزایش می یابد چون حرکت مولکول های آن افزایش می یابد و حالت تصادفی بیش تری پیدا می کند.

گرما به صورت طبیعی از جسم گرم تر به جسم سرد تر جاری می شود چون گرم شدن جسم سرد تر آنتروپی کلی سیستم را افزایش می دهد.
      در تبدیل انرژی به انواع مختلف یا استفاده از انرژی برای تولید کار، مقداری از انرژی به صورت گرمایی که توسط اصطکاک یا عوامل دیگر تولید می شود، از بین می رود.

این تلفات گرمایی موجب افزایش آنتروپی می شود. بنابراین آنتروپی یک سیستم نشان دهنده ی آن انرژی گرمایی است که نمی تواند کار انجام دهد.
      اگر چه آنتروپی یک سیستم، می تواند کاهش یابد، اما این کار تنها با افزایش آنتروپی یک سیستم مرتبط، به همان اندازه یا مقداری بیشتر ممکن است.
      مثلاً هنگامی که یک یخچال هوای درون خودش را سرد می کند، آنتروپی هوای داخل کاهش می یابد، اما گرمایی که توسط یخچال آزاد شده است، آنتروپی هوای بیرون را به میزان بیش تری(نسبت به آنتروپی کاهش یافته هوای درون یخچال) افزایش می دهد. کل جهان یک سیستم مستقل است که آنتروپی آن دائماً در حال افزایش است. به همین دلیل دانشمندان معتقدند که ممکن است جهان به حالتی از حداکثر آنتروپی برسد که در آن حالت همه ی مواد دارای گرمای یکنواخت باشند.

یه قسمت از جوابت که اشتباه بود این بود که گفتی آنتروپی باعث تغییر شیمیایی یه چیز در مدت زمانی میشه که این آنتروپی نیست احتمالا منظورتون آنتالپی بوده....(که بازم نمیدونم شاید اشتباه باشه)
      بازم ممنون از احترامی که برا من گذاشتین و جواب منو دادین....

3. Top | #63
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi8500 نمایش پست ها
      ترمودینامیک به میزان گرمایی که در یک دمای معین به جسم یا از جسم منتقل می شود، آنتروپی گفته می شود. در نظریه ی ارتباطات، آنتروپی برابر میزان اطلاعاتی است که در انتقال سیگنال ها از دست می رود، مخابره هایی که به علت خطاهای تصادفی ای که نویز (اختلال) نامیده می شوند، تمایل به خفیف شدن یا و پیچیدگی دارند.

یک خاصیت کلی فرآیندهای طبیعی این است که، تمایل دارند تا به سمت افزایش آنتروپی یا به عبارت دیگر بی نظمی بیشتر، هدایت شوند. این تمایل به آن دلیل رخ می دهد که برای بخش های یک سیستم تعداد چیدمان های نامنظم بسیار بیشتر از تعداد چیدمان های منظم است. به طور مثال هنگامی که یک جعبه ی پر از سکه ی به صورت ردیفی مرتب شده تکان داده می شود، سکه ها با الگوی نامنظمی قرار خواهند گرفت زیرا که تعداد خیلی زیادی موقعیت قرارگیری تصادفی برای سکه ها وجود دارد.
      دریک سیستم فیزیکی که یک ماده ی گرم و یک ماده سرد وجود دارد، گرما به صورت طبیعی از ماده ی گرم به ماده ی سرد، جاری خواهد شد.

آنتروپی چیست؟
      این اصل، که قانون دوم ترمودینامیک نام دارد، می تواند بر اساس آنتروپی توضیح داده شود.
      هنگامی که ماده ای گرم می شود، آنتروپی آن افزایش می یابد چون حرکت مولکول های آن افزایش می یابد و حالت تصادفی بیش تری پیدا می کند.

گرما به صورت طبیعی از جسم گرم تر به جسم سرد تر جاری می شود چون گرم شدن جسم سرد تر آنتروپی کلی سیستم را افزایش می دهد.
      در تبدیل انرژی به انواع مختلف یا استفاده از انرژی برای تولید کار، مقداری از انرژی به صورت گرمایی که توسط اصطکاک یا عوامل دیگر تولید می شود، از بین می رود.

این تلفات گرمایی موجب افزایش آنتروپی می شود. بنابراین آنتروپی یک سیستم نشان دهنده ی آن انرژی گرمایی است که نمی تواند کار انجام دهد.
      اگر چه آنتروپی یک سیستم، می تواند کاهش یابد، اما این کار تنها با افزایش آنتروپی یک سیستم مرتبط، به همان اندازه یا مقداری بیشتر ممکن است.
      مثلاً هنگامی که یک یخچال هوای درون خودش را سرد می کند، آنتروپی هوای داخل کاهش می یابد، اما گرمایی که توسط یخچال آزاد شده است، آنتروپی هوای بیرون را به میزان بیش تری(نسبت به آنتروپی کاهش یافته هوای درون یخچال) افزایش می دهد. کل جهان یک سیستم مستقل است که آنتروپی آن دائماً در حال افزایش است. به همین دلیل دانشمندان معتقدند که ممکن است جهان به حالتی از حداکثر آنتروپی برسد که در آن حالت همه ی مواد دارای گرمای یکنواخت باشند.

یه قسمت از جوابت که اشتباه بود این بود که گفتی آنتروپی باعث تغییر شیمیایی یه چیز در مدت زمانی میشه که این آنتروپی نیست احتمالا منظورتون آنتالپی بوده....(که بازم نمیدونم شاید اشتباه باشه)
      بازم ممنون از احترامی که برا من گذاشتین و جواب منو دادین....
      ن حقیقت بیشتر واسه خودم وقت گذاشتم تا تو چون منتظر بهونه بودم برم چیز دید بخونم.و خب :/ برادر من من دیقا همینارو بهت گفتم.همینارو قشنگ یکم بخونی متوجه میشی من همینایی ک معلمتون میگه رو گفتم حالا معلمتون کلی کتاب خونده اینو میگه.ما با ی ویکی پدیا و چند تا سرچ گرفتیم اصلش چیه.
      و خب کتابیی ک مطالعه کردی چیا بودن؟؟ خوشم اومد ^_________________^
      tell me about phyyyyyyysiiiiiiiicsssssssss
      ^_^

4. Top | #64
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ن حقیقت بیشتر واسه خودم وقت گذاشتم تا تو چون منتظر بهونه بودم برم چیز دید بخونم.و خب :/ برادر من من دیقا همینارو بهت گفتم.همینارو قشنگ یکم بخونی متوجه میشی من همینایی ک معلمتون میگه رو گفتم حالا معلمتون کلی کتاب خونده اینو میگه.ما با ی ویکی پدیا و چند تا سرچ گرفتیم اصلش چیه.
      و خب کتابیی ک مطالعه کردی چیا بودن؟؟ خوشم اومد ^_________________^
      چون به فیزیک و اینا خیلی علاقه دارم....
      کتابایی که خوندم ...سرز و زیمانسکی...پاول زایزویتز(اگه اشتباه نکنم)و هانس اوهانیان....
      بعدشم تو نه شما اما هیچکدوم به زایزویتز نمیرسه خیلی شیوا توضیح داده....
      در ثانی آره توضیحاتت نزدیک به چهل درصد درست بود ...توضیحت دررابطه با آنتروپی اشتب بود ...
      ویرایش توسط mahdi8500 : 29 آبان 1396 در ساعت 18:40

5. Top | #65
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      چون به فیزیک و اینا خیلی علاقه دارم....
      کتابایی که خوندم ...سرز و زیمانسکی...پاول زایزویتز(اگه اشتباه نکنم)و هانس اوهانیان....
      بعدشم تو نه شما اما هیچکدوم به زایزویتز نمیرسه خیلی شیوا توضیح داده....
      در ثانی آره توضیحاتت نزدیک به چهل درصد درست بود ...توضیحت دررابطه با آنتروپی اشتب بود ...
      من هرکسو هرجور ک بخام صدا میکنم ی تو یا شما دامن کسیو سوراخ نمیکنه درضمن حالا خودتم بلد نبودی منو درصد بندی میکنی؟
      بعد این همه کتاب خوندی نفهمیدی؟ اوکی مرسی.دیشب این سرزو زیمانسکی رو سراغ گرفتم نداشتن.باید برم کتابخونه عمومی.بازم مرسی ^_________^
      tell me about phyyyyyyysiiiiiiiicsssssssss
      ^_^

6. Top | #66
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من هرکسو هرجور ک بخام صدا میکنم ی تو یا شما دامن کسیو سوراخ نمیکنه درضمن حالا خودتم بلد نبودی منو درصد بندی میکنی؟
      بعد این همه کتاب خوندی نفهمیدی؟ اوکی مرسی.دیشب این سرزو زیمانسکی رو سراغ گرفتم نداشتن.باید برم کتابخونه عمومی.بازم مرسی ^_________^

من هرکسو هرجور ک بخام صدا میکنم چ تو چ شما دا
      خخخخ شوخی نمودم باو ناراحت نشو...
      بعدشم تو اونا کاملا توضیح نداده بود به جز سرز و زیمانسکی که اونم من تازگیا خوندم ولی خوب سطحی بود خوندنم....
      بعدم اوکی اصلا شوما مستمع آزادی هرجور میخوای صدا کن

7. Top | #67
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوزدان ٬رفقا٬آژنایان....
      منابع شیمی دهم و یازدهمتون چی بوده و هست؟؟؟

8. Top | #68
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط xctn نمایش پست ها
      تاپیک منابع بود ... دوستان بحثو بردند سمت جنوب جنوب :D
      (به بحث برگردیم) کسی از iq [ حسابان - عربی - انگلیسی ] استفاده کرده؟
      در مورد ایکیو انگلیسی اینو بگم که کتاب خیلی خوبیه. به سطح بالایی میرسونه. ولی کتاب اموزشی نیست. فقط برای تقویت تست زدن و تسلطه.
      اما اگه به گرامر و اموزش هم نیاز داری پیشنهاد من انگلیسی خیلی سبز ( تالیف اقای کیاسالار ) هستش.
      ویرایش توسط unlucky : 30 آبان 1396 در ساعت 02:51

9. Top | #69
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

منابعتون برا یازدهم چیاس!!!و چرا اینارو انتخاب کردین؟؟

دوزدان رفقا و آژنایان
      دیگه یازدهمیا باید از الان جدی جدی شروع کنن برا کنکور....
      یکی از مهمترین مسائل تو این دوران انتخاب منبع مناسبه .....
      منابعتونو بگین و دلیل انتخاب این منابعم اگه خواستین توضیح بدین
      موفق باشین

10. Top | #70
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      زیست نشرالگو چون پارسال استفاده کردم و خوب بود احتمالا خیلی سبز رو هم بگیرم چون تستاشو دیدم و خیلییی با کیفیت هستن
      شیمی خیلی سبز اگه مبتکرانه بازرگان میومد اونو میگرفتم ولی از بین کتابایه موجود خیلی سبز بهتره درضمن تستایه پی دی اف میکرو هم زدم که انصافا کتاب خوبیه میکرو هم اصلا هم سمت نشرالگو نرو که پارسالش افتضاح بود
      ریاضی خیلی سبز من یکی با درسنامه و تستش حال میکنم کلا ریاضی هرچی تمرین حل کنی بهتره احتمالا ای کیو یا مهروماه رو هم بگیرم رفیقم مهروماه داره ازش راضیه
      فیزیک نشرالگو اوایل گرفته بودم بنظرم درسنامش اصلا خوب نبود و میکرو رو گرفتم بعدش جفتشونو استفاده میکنم تستایه نشر یکم بهترهدرکل جفتشون یک سطح هستن
      ادبیات اول خیلی گرفتم و به شدت ازش بدم اومد الان نشرالگو میزنم تستاش خوبه تنها مشکلش نداشتن مفهوم متنو شعرا تو درسنامشه ولی تستاش با کیفیت اگه دهم میخواستی میگفتم بدون شک نشرالگو چون انصافا خوب بود ازهرلحاظ
      عربی خیلی سبز و سیرتاپیاز جفتشون خوبن درسنامه قواعد خیلی سبز کاربردی تره چون حجم عربی امسال کمه یا دوتا کتاب تست بگیر یا بنظرم با خیلی دهم قواعدشو مرور کن
      دینی خیلی سبز بلطه درسنامه خوبش و نموداراو مفهوم ایاتش کتابو فقط یه مرور میکنم بعد دیگه فقط خیلی
      زبان هم مبتکران چون خوبه

11. Top | #71
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pa__r__sa نمایش پست ها
      زیست نشرالگو چون پارسال استفاده کردم و خوب بود احتمالا خیلی سبز رو هم بگیرم چون تستاشو دیدم و خیلییی با کیفیت هستن
      شیمی خیلی سبز اگه مبتکرانه بازرگان میومد اونو میگرفتم ولی از بین کتابایه موجود خیلی سبز بهتره درضمن تستایه پی دی اف میکرو هم زدم که انصافا کتاب خوبیه میکرو هم اصلا هم سمت نشرالگو نرو که پارسالش افتضاح بود
      ریاضی خیلی سبز من یکی با درسنامه و تستش حال میکنم کلا ریاضی هرچی تمرین حل کنی بهتره احتمالا ای کیو یا مهروماه رو هم بگیرم رفیقم مهروماه داره ازش راضیه
      فیزیک نشرالگو اوایل گرفته بودم بنظرم درسنامش اصلا خوب نبود و میکرو رو گرفتم بعدش جفتشونو استفاده میکنم تستایه نشر یکم بهترهدرکل جفتشون یک سطح هستن
      ادبیات اول خیلی گرفتم و به شدت ازش بدم اومد الان نشرالگو میزنم تستاش خوبه تنها مشکلش نداشتن مفهوم متنو شعرا تو درسنامشه ولی تستاش با کیفیت اگه دهم میخواستی میگفتم بدون شک نشرالگو چون انصافا خوب بود ازهرلحاظ
      عربی خیلی سبز و سیرتاپیاز جفتشون خوبن درسنامه قواعد خیلی سبز کاربردی تره چون حجم عربی امسال کمه یا دوتا کتاب تست بگیر یا بنظرم با خیلی دهم قواعدشو مرور کن
      دینی خیلی سبز بلطه درسنامه خوبش و نموداراو مفهوم ایاتش کتابو فقط یه مرور میکنم بعد دیگه فقط خیلی
      زبان هم مبتکران چون خوبه
      والا منابعم اینطورین
      همه درسای تخصصی به جز شیمی نشر الگو(البته رشته من ریاضیه)
      الان برا شیمی گیر کردم که میکرو بگیرم یا خیلی سبز.....نشر الگو تو شیمی مزخرف عمل کرده....

12. Top | #72
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      والا من اگه خیلی نگرفته یودم مثل شما دودل میشدم سر شیمی چون انصافا با اون تستایه گاج حال کردم از طرفی خیلی سبز هم خوبه

13. Top | #73
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      والا من اگه خیلی نگرفته یودم مثل شما دودل میشدم سر شیمی چون انصافا با اون تستایه گاج حال کردم از طرفی خیلی سبز هم خوبه
      ممنون پارسا جان

14. Top | #74
      کاربر باسابقه
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      دوزدان رفقا و آژنایان
      دیگه یازدهمیا باید از الان جدی جدی شروع کنن برا کنکور....
      یکی از مهمترین مسائل تو این دوران انتخاب منبع مناسبه .....
      منابعتونو بگین و دلیل انتخاب این منابعم اگه خواستین توضیح بدین
      موفق باشین

زبان هم مبتکران چون خوبه
      برای زیست کتاب میکرو گاج رو ببینین، هم از نظر تستی هم آموزشی، کامل‌ترین و بهترین منبع هست

15. Top | #75
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حمید رضا زارع نمایش پست ها
      برای زیست کتاب میکرو گاج رو ببینین، هم از نظر تستی هم آموزشی، کامل‌ترین و بهترین منبع هست
      به به دکتر زارع باعث افتخاره تو تاپیکمون میبینیمتونامیدوارم بتونیم مشکلاتمونو باهاتون درمیون بزاریم.....
      میخواستم نظرتونو راجب(شایدم راجعه)میکرو شیمی بپرسم به نظرتون چه جور کتابیه تستاش سطح بالان؟؟؟
      راستی چرا دیگه آقای افشین احمدی کتاب چاپ نمیکنن

صفحه 5 از 8 نخستنخست ... 456 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن