ویرایش توسط mahdi8500 : 28 آبان 1396 در ساعت 18:26
ترمودینامیک به میزان گرمایی که در یک دمای معین به جسم یا از جسم منتقل می شود، آنتروپی گفته می شود. در نظریه ی ارتباطات، آنتروپی برابر میزان اطلاعاتی است که در انتقال سیگنال ها از دست می رود، مخابره هایی که به علت خطاهای تصادفی ای که نویز (اختلال) نامیده می شوند، تمایل به خفیف شدن یا و پیچیدگی دارند.
یک خاصیت کلی فرآیندهای طبیعی این است که، تمایل دارند تا به سمت افزایش آنتروپی یا به عبارت دیگر بی نظمی بیشتر، هدایت شوند. این تمایل به آن دلیل رخ می دهد که برای بخش های یک سیستم تعداد چیدمان های نامنظم بسیار بیشتر از تعداد چیدمان های منظم است. به طور مثال هنگامی که یک جعبه ی پر از سکه ی به صورت ردیفی مرتب شده تکان داده می شود، سکه ها با الگوی نامنظمی قرار خواهند گرفت زیرا که تعداد خیلی زیادی موقعیت قرارگیری تصادفی برای سکه ها وجود دارد.
دریک سیستم فیزیکی که یک ماده ی گرم و یک ماده سرد وجود دارد، گرما به صورت طبیعی از ماده ی گرم به ماده ی سرد، جاری خواهد شد.
آنتروپی چیست؟
این اصل، که قانون دوم ترمودینامیک نام دارد، می تواند بر اساس آنتروپی توضیح داده شود.
هنگامی که ماده ای گرم می شود، آنتروپی آن افزایش می یابد چون حرکت مولکول های آن افزایش می یابد و حالت تصادفی بیش تری پیدا می کند.
گرما به صورت طبیعی از جسم گرم تر به جسم سرد تر جاری می شود چون گرم شدن جسم سرد تر آنتروپی کلی سیستم را افزایش می دهد.
در تبدیل انرژی به انواع مختلف یا استفاده از انرژی برای تولید کار، مقداری از انرژی به صورت گرمایی که توسط اصطکاک یا عوامل دیگر تولید می شود، از بین می رود.
این تلفات گرمایی موجب افزایش آنتروپی می شود. بنابراین آنتروپی یک سیستم نشان دهنده ی آن انرژی گرمایی است که نمی تواند کار انجام دهد.
اگر چه آنتروپی یک سیستم، می تواند کاهش یابد، اما این کار تنها با افزایش آنتروپی یک سیستم مرتبط، به همان اندازه یا مقداری بیشتر ممکن است.
مثلاً هنگامی که یک یخچال هوای درون خودش را سرد می کند، آنتروپی هوای داخل کاهش می یابد، اما گرمایی که توسط یخچال آزاد شده است، آنتروپی هوای بیرون را به میزان بیش تری(نسبت به آنتروپی کاهش یافته هوای درون یخچال) افزایش می دهد. کل جهان یک سیستم مستقل است که آنتروپی آن دائماً در حال افزایش است. به همین دلیل دانشمندان معتقدند که ممکن است جهان به حالتی از حداکثر آنتروپی برسد که در آن حالت همه ی مواد دارای گرمای یکنواخت باشند.
یه قسمت از جوابت که اشتباه بود این بود که گفتی آنتروپی باعث تغییر شیمیایی یه چیز در مدت زمانی میشه که این آنتروپی نیست احتمالا منظورتون آنتالپی بوده....(که بازم نمیدونم شاید اشتباه باشه)
بازم ممنون از احترامی که برا من گذاشتین و جواب منو دادین....![]()
ن حقیقت بیشتر واسه خودم وقت گذاشتم تا تو چون منتظر بهونه بودم برم چیز دید بخونم.و خب :/ برادر من من دیقا همینارو بهت گفتم.همینارو قشنگ یکم بخونی متوجه میشی من همینایی ک معلمتون میگه رو گفتم حالا معلمتون کلی کتاب خونده اینو میگه.ما با ی ویکی پدیا و چند تا سرچ گرفتیم اصلش چیه.
و خب کتابیی ک مطالعه کردی چیا بودن؟؟ خوشم اومد ^_________________^
tell me about phyyyyyyysiiiiiiiicsssssssss
^_^
چون به فیزیک و اینا خیلی علاقه دارم....
کتابایی که خوندم ...سرز و زیمانسکی...پاول زایزویتز(اگه اشتباه نکنم)و هانس اوهانیان....
بعدشم تو نه شمااما هیچکدوم به زایزویتز نمیرسه خیلی شیوا توضیح داده....
در ثانی آره توضیحاتت نزدیک به چهل درصد درست بود ...توضیحت دررابطه با آنتروپی اشتب بود ...
ویرایش توسط mahdi8500 : 29 آبان 1396 در ساعت 18:40
tell me about phyyyyyyysiiiiiiiicsssssssss
^_^
ویرایش توسط unlucky : 30 آبان 1396 در ساعت 02:51
دوزدانرفقا و آژنایان
دیگه یازدهمیا باید از الان جدی جدی شروع کنن برا کنکور....
یکی از مهمترین مسائل تو این دوران انتخاب منبع مناسبه .....
منابعتونو بگین و دلیل انتخاب این منابعم اگه خواستین توضیح بدین
موفق باشین
زیست نشرالگو چون پارسال استفاده کردم و خوب بود احتمالا خیلی سبز رو هم بگیرم چون تستاشو دیدم و خیلییی با کیفیت هستن
شیمی خیلی سبز اگه مبتکرانه بازرگان میومد اونو میگرفتم ولی از بین کتابایه موجود خیلی سبز بهتره درضمن تستایه پی دی اف میکرو هم زدم که انصافا کتاب خوبیه میکرو هم اصلا هم سمت نشرالگو نرو که پارسالش افتضاح بود
ریاضی خیلی سبز من یکی با درسنامه و تستش حال میکنم کلا ریاضی هرچی تمرین حل کنی بهتره احتمالا ای کیو یا مهروماه رو هم بگیرم رفیقم مهروماه داره ازش راضیه
فیزیک نشرالگو اوایل گرفته بودم بنظرم درسنامش اصلا خوب نبود و میکرو رو گرفتم بعدش جفتشونو استفاده میکنم تستایه نشر یکم بهترهدرکل جفتشون یک سطح هستن
ادبیات اول خیلی گرفتم و به شدت ازش بدم اومد الان نشرالگو میزنم تستاش خوبه تنها مشکلش نداشتن مفهوم متنو شعرا تو درسنامشه ولی تستاش با کیفیت اگه دهم میخواستی میگفتم بدون شک نشرالگو چون انصافا خوب بود ازهرلحاظ
عربی خیلی سبز و سیرتاپیاز جفتشون خوبن درسنامه قواعد خیلی سبز کاربردی تره چون حجم عربی امسال کمه یا دوتا کتاب تست بگیر یا بنظرم با خیلی دهم قواعدشو مرور کن
دینی خیلی سبز بلطه درسنامه خوبش و نموداراو مفهوم ایاتش کتابو فقط یه مرور میکنم بعد دیگه فقط خیلی
زبان هم مبتکران چون خوبه![]()
والا من اگه خیلی نگرفته یودم مثل شما دودل میشدم سر شیمی چون انصافا با اون تستایه گاج حال کردم از طرفی خیلی سبز هم خوبه
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)