عالییییییییی بود ...........مورد 5 در موردم صدق نمیکنه با آبجیم تو یه اتاق درس میخونیم..........
من رتبه ی کنکورم دوبرابر سنجش اخری شد ..کلا نمیشه به رتبه های کنکور های ازمایشی خیلی اطمینان کرد من خودم میانگین ترازم تو کانون ۶۷۰۰ بود ولی رتبه ای که اوردم خیلی خوب نبود

ممنون از راهنمايي خيلي خوبتون،اخه من راستش چون پايه رياضيم ضعيفه واسه همون ازش ترس دارم احساس ميكنم شايد نتونم تو كنكور بالا بزنم واسه همون گفتم مبحثي بخونم حالا با توجه ب چيزايي كه گفتم شما نظرتون چيه بنظرتون چيكار كنم و با توجه به ضعيف بودن پايم چ كتابيو بخونم بنظرتون خوبه؟
خب منبع با توجه وضعیت شما که 100% جامع خیلی سبز
اما سر فصل هایی که راحت شما رو به 50 می رسونه :
اول یک سری پیش نیاز رو باید حتما و حتما بخونید : 1- قدر مطلق و جز صحیح 2- اگه دیگه خیلی ضعیفین فرمول های اتحاد ها
بعد اینا میرین سراغ سر فصل های اسون :
1- دنباله حسابی و هندسی
2-مثلثات
3-تابع
4- معادله نامعادله و تعیین علامت
5- حد و پیوستگی
6- اگه مشتق رو بخونین میتونین 2 تا تست مفت انتگرال رو بزنین در غیر اینصورت خیلی ضرر می کنین با اینکه مشتق یکم قلق داره ولی بخوندیش خیلی حیفه حالا کاربرد مشتق نه و لی خود مشتق واقعا حیفه هم ستت راحت داره هم انتگرال رو که تست های مفت داره رو می تونید بزنید
7- ماتریس
8- آمار
9- فصل 1 و 4 هندسه
راستش من خودم با مهر و ماه کار نکردم ولی اونطور که از دوستانم شنیده بودم خیلی جالب نیس مخصوصا برای شما که یکم پایتون ضعیفه
بعد از این که این ها رو خوندین از ماه اردیبهشت تا خود کنکور کتاب جمع بندی خیلی سبز رو تهیه کنید و مباحثی که خوندید رو از اون کتاب تستاش رو بزنید هم تست ها کنکور و هم سنجش و هم درسنامه های جمع بندی داره که واقعا خوبه
کتاب خیلی سبز کتابی هستش که برا همه ی سطح ها خوبه و درسنامه های خیلی روونی داره راحت یاد میگیرد
بازم میگم نترسید از این درس هیچی نداره قسمت هایی که گفتم رو به ترتیب بخونید اگه وقت کردید برید سراغ قسمت های دیگه مثل احتمال ، دستگاه معادلات خطی
مطمن باشید اگه تست به اندازه کافی کار کنید نتیجه خوبی خواهید گرفت
اگر سوالی بود من در خدمتم
موفق باشید![]()
طبیب عشق مسیحا دم است...
طبیب عشق مسیحا دم است...
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)