X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 41
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

Tajob
      نمایش مشخصات
      عالییییییییی بود ...........مورد 5 در موردم صدق نمیکنه با آبجیم تو یه اتاق درس میخونیم ..........

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من رتبه ی کنکورم دوبرابر سنجش اخری شد ..کلا نمیشه به رتبه های کنکور های ازمایشی خیلی اطمینان کرد من خودم میانگین ترازم تو کانون ۶۷۰۰ بود ولی رتبه ای که اوردم خیلی خوب نبود

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ftm_mlh نمایش پست ها
      عالییییییییی بود ...........مورد 5 در موردم صدق نمیکنه با آبجیم تو یه اتاق درس میخونیم ..........
      مورد ۵ گفته دوست ... با دادش یا ابجی خوندن اتفاقا خیلی هم خوبه

4. Top | #19
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan.iz نمایش پست ها
      مورد ۵ گفته دوست ... با دادش یا ابجی خوندن اتفاقا خیلی هم خوبه
      من و برادرم فقط 2 هفته آزمایشی کنار هم درس خوندیم , برادرم 1000 تا ! ترازش اومد پایین منم 450 تا ...

5. Top | #20
      کاربر انجمن

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirhossein78 نمایش پست ها
      والا راستش نمی خوام ناامیدتون کنم ولی اگه بخواین ریاضی 50 بزنید باتوجه به اینکه تو چن تا کنکور اخیر این درس ساده طراح میشه سوالاش ، باید درسای دیگه رو بالا بزنید
      اما خب براتون الان قسمتی از متنی رو قرار میدم که قرار بود توسط موسسه لیموترش منتشر شه ( خودم نوشته بودمش ) ولی فعلا به خاطر مشکلاتی این اتفاق نیفتاده ولی من این متنو اینجا میزارم

چند نکته در مورد ریاضیات کنکور:
      اول از همه یادتون باشه توجه ویژه ای به بودجه بندی این درس داشته باشید ( در اخر براتون بودجه بندی رو کامل گزاشتیم)
      دوم اینکه لطفا از الان هیچ مبحثی رو حذف نکنید ( یادتون باشه تو ریاضی 4 بحث مشتق و کاربرد مشتق و مقاطع مخروطی و هندسه کمی تلاش بیشتر می خواد نسبت به بقیه میاحث ، این رو الان گفتم که وقتی رسیدیم این مباحث ول نکنین و نگین که ریاضی سخته کسانی که درصد های بالای 70 کسب می کنند در این مباحث تا حد زیادی مسلط هستن )
      سوم اینکه از 4 بحثی که بالا گفتم 3 بحث ( یعنی مشتق و کاربرد مشتق و مقاطع که از نظر حجم درسی کمی زیادن) سوالاتشون در کنکور به شدت اسون طرح میشه پس به هیچ وجه به خودتون ترس راه ندین
      چهارم اینکه مبحث هندسه 4 فصل هستش که از هر فصل یک سوال میاد دو فصل اول و چهارم معمولا سوالات اسونی داره خواهشا از الان هندسه رو حذف نکنید ( به خصوص دو فصل 1 و 4 )
      پنجم فصل احتمال و ترکیبیات برای بچه ها کمی سخت هستش ولی واقعیت اینکه سوالاتی که شما در ازمون های ازمایشی باهاش روبرو خواهید شد کمی فراتر از کنکور هستش در حالی که خوشبختانه این فصل در کنکور سوالات اسونی داره و به راحتی می تونید از پس حدود 3 تستی که داره بر بیاید
      ششم بخش امار و مدل سازی 2 تا تست داره یکیش از میانگین و اونیکی از مباحث باقی مونده هستش این فصل رو همین اول کاری بخونین و یه هیچ وجه نگین که بعد عید می خونیدش
      حواستون باشه استفاده از چند منبع در سال کنکور به هیچ وجه توصیه نمی شه و تا اخر حتما با یک کتاب حرکت بکنید

http://qxq.ir/3yp

تو لینک بالا دقیقا نوشته شده از هر مبحث چند تا سوال میاد
      اگه مشکلتون حل نشد بازم من در خدمتن
      ممنون از راهنمايي خيلي خوبتون،اخه من راستش چون پايه رياضيم ضعيفه واسه همون ازش ترس دارم احساس ميكنم شايد نتونم تو كنكور بالا بزنم واسه همون گفتم مبحثي بخونم حالا با توجه ب چيزايي كه گفتم شما نظرتون چيه بنظرتون چيكار كنم و با توجه به ضعيف بودن پايم چ كتابيو بخونم بنظرتون خوبه؟

6. Top | #21
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      میشه بگید فیزیک بالای 70 بزنیم واسه تجربی

7. Top | #22
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Denis نمایش پست ها
      ممنون از راهنمايي خيلي خوبتون،اخه من راستش چون پايه رياضيم ضعيفه واسه همون ازش ترس دارم احساس ميكنم شايد نتونم تو كنكور بالا بزنم واسه همون گفتم مبحثي بخونم حالا با توجه ب چيزايي كه گفتم شما نظرتون چيه بنظرتون چيكار كنم و با توجه به ضعيف بودن پايم چ كتابيو بخونم بنظرتون خوبه؟

خب منبع با توجه وضعیت شما که 100% جامع خیلی سبز
      اما سر فصل هایی که راحت شما رو به 50 می رسونه :
      اول یک سری پیش نیاز رو باید حتما و حتما بخونید : 1- قدر مطلق و جز صحیح 2- اگه دیگه خیلی ضعیفین فرمول های اتحاد ها
      بعد اینا میرین سراغ سر فصل های اسون :
      1- دنباله حسابی و هندسی
      2-مثلثات
      3-تابع
      4- معادله نامعادله و تعیین علامت
      5- حد و پیوستگی
      6- اگه مشتق رو بخونین میتونین 2 تا تست مفت انتگرال رو بزنین در غیر اینصورت خیلی ضرر می کنین با اینکه مشتق یکم قلق داره ولی بخوندیش خیلی حیفه حالا کاربرد مشتق نه و لی خود مشتق واقعا حیفه هم ستت راحت داره هم انتگرال رو که تست های مفت داره رو می تونید بزنید
      7- ماتریس
      8- آمار
      9- فصل 1 و 4 هندسه

8. Top | #23
      کاربر انجمن

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      خب منبع با توجه وضعیت شما که 100% جامع خیلی سبز
      اما سر فصل هایی که راحت شما رو به 50 می رسونه :
      اول یک سری پیش نیاز رو باید حتما و حتما بخونید : 1- قدر مطلق و جز صحیح 2- اگه دیگه خیلی ضعیفین فرمول های اتحاد ها
      بعد اینا میرین سراغ سر فصل های اسون :
      1- دنباله حسابی و هندسی
      2-مثلثات
      3-تابع
      4- معادله نامعادله و تعیین علامت
      5- حد و پیوستگی
      6- اگه مشتق رو بخونین میتونین 2 تا تست مفت انتگرال رو بزنین در غیر اینصورت خیلی ضرر می کنین با اینکه مشتق یکم قلق داره ولی بخوندیش خیلی حیفه حالا کاربرد مشتق نه و لی خود مشتق واقعا حیفه هم ستت راحت داره هم انتگرال رو که تست های مفت داره رو می تونید بزنید
      7- ماتریس
      8- آمار
      9- فصل 1 و 4 هندسه
      مهروماه چطوره؟و بنظرتون وقتي ايناروخوندم مثلا واسه ماه اخر كتاب ابي كانون كه تستاي كنكوره رر بخونم هم خوبه؟خيلي سبز سطحش چطوره؟درسنامه هم داره؟
      ممنون از لطفتون و راهنماييتون واقعا خيلي مفيد بود حتما اين درسايي كه گفتينو ميخونم

9. Top | #24
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      مهروماه چطوره؟و بنظرتون وقتي ايناروخوندم مثلا واسه ماه اخر كتاب ابي كانون كه تستاي كنكوره رر بخونم هم خوبه؟خيلي سبز سطحش چطوره؟درسنامه هم داره؟
      ممنون از لطفتون و راهنماييتون واقعا خيلي مفيد بود حتما اين درسايي كه گفتينو ميخونم

راستش من خودم با مهر و ماه کار نکردم ولی اونطور که از دوستانم شنیده بودم خیلی جالب نیس مخصوصا برای شما که یکم پایتون ضعیفه
      بعد از این که این ها رو خوندین از ماه اردیبهشت تا خود کنکور کتاب جمع بندی خیلی سبز رو تهیه کنید و مباحثی که خوندید رو از اون کتاب تستاش رو بزنید هم تست ها کنکور و هم سنجش و هم درسنامه های جمع بندی داره که واقعا خوبه
      کتاب خیلی سبز کتابی هستش که برا همه ی سطح ها خوبه و درسنامه های خیلی روونی داره راحت یاد میگیرد

بازم میگم نترسید از این درس هیچی نداره قسمت هایی که گفتم رو به ترتیب بخونید اگه وقت کردید برید سراغ قسمت های دیگه مثل احتمال ، دستگاه معادلات خطی
      مطمن باشید اگه تست به اندازه کافی کار کنید نتیجه خوبی خواهید گرفت
      اگر سوالی بود من در خدمتم
      موفق باشید

10. Top | #25
      کاربر انجمن

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      راستش من خودم با مهر و ماه کار نکردم ولی اونطور که از دوستانم شنیده بودم خیلی جالب نیس مخصوصا برای شما که یکم پایتون ضعیفه
      بعد از این که این ها رو خوندین از ماه اردیبهشت تا خود کنکور کتاب جمع بندی خیلی سبز رو تهیه کنید و مباحثی که خوندید رو از اون کتاب تستاش رو بزنید هم تست ها کنکور و هم سنجش و هم درسنامه های جمع بندی داره که واقعا خوبه
      کتاب خیلی سبز کتابی هستش که برا همه ی سطح ها خوبه و درسنامه های خیلی روونی داره راحت یاد میگیرد

بازم میگم نترسید از این درس هیچی نداره قسمت هایی که گفتم رو به ترتیب بخونید اگه وقت کردید برید سراغ قسمت های دیگه مثل احتمال ، دستگاه معادلات خطی
      مطمن باشید اگه تست به اندازه کافی کار کنید نتیجه خوبی خواهید گرفت
      اگر سوالی بود من در خدمتم
      موفق باشید
      باشه پس من همون خيلي سبزو ميگيرم،احتمال عم بنظرم خوبه كنكور 96من احتمالاشو زدم،بازم ممنونم ازتون

11. Top | #26
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      باشه پس من همون خيلي سبزو ميگيرم،احتمال عم بنظرم خوبه كنكور 96من احتمالاشو زدم،بازم ممنونم ازتون

خواهش می کنم بازم اگه سوال داشتین من در خدمتم
      موفق باشین

12. Top | #27
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      موفق باشین
      به نظرت فقط ۱۰ سال قلمچی رو برای فیزیک بخونیم فرضا ۲ دور هم بخونیم ... چند میشه زد ؟ ...حدودی بگی هم کافیه
      طبیب عشق مسیحا دم است...

13. Top | #28
      کاربر انجمن

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      موفق باشین
      ممنون از لطفتون

14. Top | #29
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Vasili demidov نمایش پست ها
      به نظرت فقط ۱۰ سال قلمچی رو برای فیزیک بخونیم فرضا ۲ دور هم بخونیم ... چند میشه زد ؟ ...حدودی بگی هم کافیه
      منظورت در کل اینه که فقط تست کنکور کار کنی دیگه ؟ حدود 50 فک کنم بشه ولی اصلا نمیشه به این تست ها تکیه واقعا چون هر سال سوالات جدید و ایده دار هم داریم ولی خب سوال تکراری هم کم نداریم

15. Top | #30
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      منظورت در کل اینه که فقط تست کنکور کار کنی دیگه ؟ حدود 50 فک کنم بشه ولی اصلا نمیشه به این تست ها تکیه واقعا چون هر سال سوالات جدید و ایده دار هم داریم ولی خب سوال تکراری هم کم نداریم
      ممنون.... در مورد اینکه موقع ازمون دادن چیارو رعایت کنیم هم توضیح میدی منظورم اینه که چه سوالایی رو رد بدیم چطوری غلطارو کم کنیم و از این جور نکته ها
      طبیب عشق مسیحا دم است...

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن