ریاضی خیلی سبز
ریاضی مبتکران
ریاضی الگو
ریاضی iq گاج
ریاضی میکرو گاج
ریاضی نردبام خیلی سبز
فیزیک مبتکران
فیزیک خیلی سبز
فیزیک میکرو گاج
فیزیک نردبام خیلی سبز
فیزیک نشر الگو
شیمی مبتکران(بازرگان)
شیمی خیلی سبز
شیمی گاج
زیست الگو
زیست میکرو گاج
زیست خیلی سبز
زیست خیلی سبز نردبام
ادبیات گاج
ادبیات الگو
ادبیات خیلی سبز
عربی گاج میکرو
عربی iq گاج
عربی خیلی سبز
عربی الگو
زبان خیلی سبز
زبان میکرو گاج
زبان iq گاج
دینی میکرو گاج
دینی خیلی سبز
نظرتون قابل احترامِ ولي خيليا خلاف حرف شما رو ميگن
جسارت نميكنم
ولي كاملا واضحه كه كتاب (چه درسي چه كمك درسي) رو بررسي نكرديد
مبتكران4تا كمك آموزشي شيمي داره همگي هم درسنامه و تست با هم دارن
و اينكه جناب بازرگاني براي شيمي دهم هنوز كتاب آموزش تاليف نكردن
دوستان دهمي از همين الان با چنين كامنت هايي آشنا بشيد و زود به منبعتون شك نكنيد
هر كتابي آموزنده س و ميتونه توي رسيدن به موفقيت بهتون كمك كنه
با 1فيدبك منفي زود از منبعتون دلزده و نااميد نشيد!گاهي سليقه ي شخصي1نفر با اون منبع جور نيست ولي دليل نيست اون منبع مفيد نباشه!!
توي بحث منابع همه صاحب نظر ميشن معمولا
البته بازم ميگم من قصد جسارت به فردي كه ازش نقل گرفتم ندارم اينو به عنوان1چيز كلي دارم عرض ميكنم!
![]()
بله اقا محمد نظر شما هم برای بنده قابل احترامه.
اما کتاب تست اقای بازرگان جلد یکش تالیف شده. ( تنها کتاب چهار گذینه ایه مبتکران هستش برای دهم )
بقیه کتاب ها درسته که تست دارن ولی جز کتاب های 4 گذینه ای نیستند. ( شاید من منظورمو بد رسوندم. )
بنده خودم هم کیمیا رو داشتم و هم شیمی دهم رو. ( هردو مبتکران هستند. )
کتاب تست اقای بازرگان رو هم دیدم. ولی استفاده نکردم. به نظرم حجمش یخورده زیاده.
ولی همچنان جز بهترین منابع برای شیمی هستش.
اما در کل بنده نخواستم بگم که مبتکران بده یا یه انتشارات دیگه خوبه.
این دوست عزیزمونم هنوز منبعی تهیه نکرده برای شیمی که بخوام نا امیدش کنم.
فقط گفتم که یه نظری به الگو هم داشته باشه.
چون الگو به نظرم مفید و خلاصه و مختصر همه چیزو توضیح داده. ( خودم الگو رو استفاده کرده بودم ) برای مرور کردن الان هم همچنان دنبال یه منبع جدیدم.
من صفحه اول همین تاپیک اشاره کرده بودم که همه کتاب های کمک درسی خوب و اموزنده هستن.
اگه بد متوجه شدید عذر خواهی میکنم.
ویرایش توسط unlucky : 04 مهر 1396 در ساعت 19:48
و در مورد کتاب درسی هم خدمتتون عرض کنم که
بنده خودم سال گذشته دانش اموز دهم بودم.
کتاب ریاضی رو اگه نگاه کرده باشید وضعش خیلی خراب تر از شیمی بود. زیست هم تا حدودی همینطور بود. ( البته از چاپ جدید برای دهمی های امسال خبر ندارم. اینطور که میگن خیلی از کتابا در حد 40 درصد یا کمتر ویرایش شدن )
اما کتاب های بنده واقعا وضع ریاضی و زیست خراب تر از شیمی بود.
هرچند قبلا هم گفتم که شیمی هم ایراد هایی زیادی داشت. خصوصا روش هایی که برای ساختار لوییس و ... گفته بود.
که عرض کردم معلم ها خودشون با روش های دیگه ای درسش دادن. و اون روش های کتاب رو نادیده گرفتن.
ویرایش توسط unlucky : 04 مهر 1396 در ساعت 19:55
منم خودم الان دانش اموزم و جدا از نظر معلم ها که اکثرا میگن بدترین کتاب شیمی تاریخه خودم هم شخصا وقتی این کتابو میخونم خیلی از مطالبو کم و نا مفهوم گفته مثلا اگه فقط کتاب فیزیک اموزش و پرورش(بدون هیج کتاب کمک درسی) رو بخونی میتونی یه تعداد خوبی از تستاشو بزنی ولی شیمی مخصوصا تو مباحث محاسباتی مثله مول و استکیومتری اصلا اینجوری نیست.البته باز همنظر شما قابل احترامه و امیدوارم این نظر توهین به حساب نیاد.
فقط جدا از این بحث تو نظر سنجی کتاب دینی میکرو هم تو گزینه ها هست در حالی که من هر چه قدر سرچ کردم چنین کتابی پیدا نکردممنظور از اون سیر تا پیاز دینی هست؟
واسه شیمی و فیزیک و ریاضی رو گفتم .
عربی هم تنها کتاب به درد بخور بازار تست خیلی سبزه
(البته فک نمیکنم تست زدن عربی مهم باشه)
واسه زیست دبیرمون 5-6 هفته دیگه کتاب معرفی میکنهواسه ادبیات هم جلسه اولی که داریم 10 روز دیگه است .این دو مورد رو شما کمک کنین (کتابای زیست واقعا خیلی گنده و گرونن
)
بقیه درسا هم که چندان اهمیتی ندارن تو دهم
ویرایش توسط It is POSSIBLE : 06 مهر 1396 در ساعت 13:21
ببخشید کتاب میکرو دهم چاپ جدیدش چه تغییراتی داشته؟ به درد من که الان پایه یازدهم هستم می خوره؟ راستی میکرو یازدهم کی منتشر میشه؟ به شدت متتظریم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)