آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 40 از 89 نخستنخست ... 3039404150 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 586 به 600 از 1322
    1. Top | #586
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Cool نحوه استفاده از شيمي مبتكران

نقل قول نوشته اصلی توسط Faraz نمایش پست ها
      من واسه ادبیات 5 گنج مهر و ماه رو پیشنهاد میکنم یه ذره قطور هست ولی خیلی قشنگ توضیح داده.

شیمی همه برای من مبتکران رو توصیه کردن.

من رشته ام ریاضی و دبیرا محترم برای درسای تخصصی کتاب آبی قلمچی رو فقط به خاطر مبحث بندی و سوالات کنکور پیشنهاد کردن.زبان و دین و زندگی جامع کنکور خیلی سبز.موفق باشید.
      شيمي مبتكران كتابي است كه درسنامه خوبي دارد ولي تست تاليفي اش زياد به درد كنكور نميخورد .
      توصيه من به شما دوستان اينه كه بعداز خواندن درسنامه مبتكران تست هاي ابي كانون به خصوص سوال هاي ازمون سرارسري را بزنيد.
      موفق باشيد.:yahoo (3)::yahoo (3)::yahoo (3):

2. Top | #587
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اقاجواد.........واقاپوریا......... .شمامدرسه میرین یانه.........میشه برنامه درس خوندنتوتوروزای تعطیل وتوروزای مدرسه بگین..........به طورکامل نه خلاصه ......خدایی وحسینی بگین

3. Top | #588
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط نازی نمایش پست ها
      اقاجواد.........واقاپوریا..........شمامدرسه میرین یانه.........میشه برنامه درس خوندنتوتوروزای تعطیل وتوروزای مدرسه بگین..........به طورکامل نه خلاصه ......خدایی وحسینی بگین

این تیکه اش به من مربوطه خخخخخ
      من مدرسه نمی رم و تو زمان کنکور هم یه مدت یه مشاور کمکم می کرد بعدش چون دیدم نتیجه نمیده خودم برا خودم با توجه به شناختی که از خودم داشتم برا خودم برنامه ریختم

شما هم بهترین راه اینه که خودتون برنامه برا خودتون بریزید مگر اینکه به برنامه خودتون محل نمیزارید که در این صورت باید مشاور بگیرید____تجربه ثابت کرده دخترا در مقایسه با پسرا از مشاور بیشتر حرف شنوی دارن

شاد باشی و پیروز...
      :yahoo (3):

فعلن ...!!!

4. Top | #589
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      میشه برنامتونوبنویسیداقاپوریا.. .......ازصبح تاشب مثلاچی میخونییییید..کامل بگید لطفا

5. Top | #590
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اقا این کتاب هایی که اینجا پیشنهاد میکنن دوستان به نظرتون میشه برای هنرستان هم استفاده کرد؟(درسای عمومی)چون فقط پیش دانشگاهی اضافه هست از 1 و2 و3 میشه استفاده کرد.

مثلا همین دینی گاج شامل دینی 2-3 و پیش بخری بعد فقط بخش 2-3 رو بخونی؟

6. Top | #591
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir0831 نمایش پست ها
      اقا این کتاب هایی که اینجا پیشنهاد میکنن دوستان به نظرتون میشه برای هنرستان هم استفاده کرد؟(درسای عمومی)چون فقط پیش دانشگاهی اضافه هست از 1 و2 و3 میشه استفاده کرد.

مثلا همین دینی گاج شامل دینی 2-3 و پیش بخری بعد فقط بخش 2-3 رو بخونی؟

مطمئنا دوست عزیز__ عمومی ها رو میتونید استفاده کنید فقط یه مشکلی که شاید پیش بیاد اینه که بعضی از کتب ترکیبی کار می کنن و مسلما مطالبی که مال سال چهارم هستن و به درد شما هم نمیخوره توشون باشه مثلا همین دین و زندگی گاج تو دروس سال دوم و سوم هم اومده از مطالب ترکیبی سال جهارم و مرتبط با سال دوم و سوم هم استفاده کرده_
      من آشنایی جامعی با رشته های فنی و منابع کمک آموزشی شون ندارم ولا بیشتر کمکتون میکردم

شاد باشی برادر

فعلن ...!!!

7. Top | #592
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پاپا پوریا نمایش پست ها

مطمئنا دوست عزیز__ عمومی ها رو میتونید استفاده کنید فقط یه مشکلی که شاید پیش بیاد اینه که بعضی از کتب ترکیبی کار می کنن و مسلما مطالبی که مال سال چهارم هستن و به درد شما هم نمیخوره توشون باشه مثلا همین دین و زندگی گاج تو دروس سال دوم و سوم هم اومده از مطالب ترکیبی سال جهارم و مرتبط با سال دوم و سوم هم استفاده کرده_
      من آشنایی جامعی با رشته های فنی و منابع کمک آموزشی شون ندارم ولا بیشتر کمکتون میکردم

شاد باشی برادر

ممنون دوست عزیز ولی یعنی خیلی ترکیب شده؟--من بیشتر برای ایات میخوام فک نکنک دیگه ایات رو ترکیب کنن.

بعد کلا کتابی هست کاملا تفکیک شده باشه؟

8. Top | #593
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      ممنون دوست عزیز ولی یعنی خیلی ترکیب شده؟--من بیشتر برای ایات میخوام فک نکنک دیگه ایات رو ترکیب کنن.

بعد کلا کتابی هست کاملا تفکیک شده باشه؟
      بله الان ماشاالله برا هر درسی و هر پایه ای کتاب تفکیک شده از انتشارات مختلف داریم

تو قسمت آیات معمولا خیلی کمتر از نکات ترکیبی استفاده شده و معمولا ترکیباتیاشو تو کادر های جداگونه اوورده

اگه میدونستم کنکورتون چه شکلی و سطح سوالاش چه جوریه بیشتر میتونستم کمکت کنم

به هرحال هر منبعی مد نظرت بود بگو کمکت می کنیم...

فعلن ...!!!

9. Top | #594
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      الان من فقط اینو بگیرم خوبه نکات و ایات گاج؟

10. Top | #595
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      الان من فقط اینو بگیرم خوبه نکات و ایات گاج؟
      ببین داداش اگه فقط برات آیات و معنی اونا ملاکه باید یه کتاب آیات و نکات داشته باشی
      ولی اگه متن کتاب هم برات مهمه 100% باید جامع بگیری

خوب برا آیات و روایات ما این چند تا رو داریم که تو بورس ان

1_آیات و روایات گاج
      2_آیات و روایات شبقره
      3_آیات و روایات مهروماه
      4_آیات و روایات دریافت

نظر من برا شما اگه زیاد دنبال ترکیبی بودن نیستی گزینه 2 و 4 بیشتر میتونن برات مفید باشن مخصوصا اینکه دریافت آیات رو برا یادگیری بهتر قسمت های کلیدیش رو رنگی کرده

به هرحال تصمیم نهایی با خودته ببین از این کتابا چی میخوای و بهتره بری و کتابفروشی و خودت مقایسه شون کنی

فعلن ...!!!

11. Top | #596
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دوستان در این موارد حرفه ایی راهنماییم کنید و اونایی که انتخاب کردم خوبن
      زبان فارسی:کتاب5 بحث
      قرابت:سبطی
      انگلیسی:جامع خیلی سبز
      دینی:جامع خیلی سبز یا همایش دین و زندگی نشر دریافت
      فیزیک 2:جزوه خوب+خیلی سبز یا نشر الگو تست
      شیمی 2:جزوه خوب+فار یا مهر و ماه
      عربی:فوت و فن خیلی سبز یا عربی به زبان ساده ایادفیلی
      تشکر از همه
      ویرایش توسط mohamad.b : 25 آبان 1392 در ساعت 12:44

12. Top | #597
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamadabfm نمایش پست ها
      سلام دوستان در این موارد حرفه ایی راهنماییم کنید و اونایی که انتخاب کردم خوبن
      زبان فارسی:کتاب5 بحث
      قرابت:سبطی
      انگلیسی:جامع خیلی سبز
      دینی:جامع خیلی سبز یا همایش دین و زندگی نشر دریافت
      فیزیک 2:جزوه خوب+خیلی سبز یا نشر الگو تست
      شیمی 2:جزوه خوب+فار یا مهر و ماه
      عربی:فوت و فن خیلی سبز یا عربی به زبان ساده ایادفیلی
      تشکر از همه

زبان فارسی=خوبه ..ولی اگه وقت زیاد داری و برات مهمه زدن 5_6 سوال زبان فارسی دریافت توصیه میشه___اگه هم زیاد نمیخوای براش وقت بزاری هفت خوان خیلی سبز یا چکیده تخته سیاه یا همایش دریافت

قرابت=اگه وقت داری برا آموزش عالیه ولی تست کم داره و تست رو اگه وقت داری الگو خوبه

انگلیسی=خوبه کارت رو راه میندازه به هرحال مبتکران و پک شبقره و گاج هم کمک کننده ان

دین و زندگی=خوبه و کارت رو راه میندازه((خیلی سبز..)) در هر حال گاج و الگو و همگامان هم توصیه میشه

فیزیک2=عالی و بس!!!

شیمی2=خوبه !! الان مبتکران و فار هم خوبه

عربی=فوق العاده سلیقه ای به هرحال منابع خوبی ان...!!!!الان هم گاج وخیلی سبز و الگو هم خوبه...

فعلن ...!!!
      ویرایش توسط پاپا پوریا : 25 آبان 1392 در ساعت 12:59

13. Top | #598
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      واسه زبان فارسی 5 بحث خوبه یا زبان فارسی هفت خوان خیلی سبز؟با توجه به اینکه خیلی تو این درس مشکل ندارم

14. Top | #599
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mariz
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamadabfm نمایش پست ها
      واسه زبان فارسی 5 بحث خوبه یا زبان فارسی هفت خوان خیلی سبز؟با توجه به اینکه خیلی تو این درس مشکل ندارم
      5 بحث نشرالگو بهتره.با همون جزوه خلاصه و کاربردیش شروع کن و بعد برو سراغ تست ها و تا میتونی وقتتو برای تست زنی و رفع اشکالش بذار تا جزوه خوندن.
      باید انداختش دور...همین.

قلب آهنی

15. Top | #600
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلامی دوباره
      اقا واسه انگلیسی تصمیم گرفتم خیلی سبز جدیدشو بخرم،سطح انگلیسیم متوسطه بنظرتون خوبه؟
      و واسه دینی جامع خیلی سبز زیاده حدود 600 صفحه س،من چون کتابو میخونم بنظرتون دینی جمع و جور تری واسه مکمل کتاب چی هست؟
      ممنون از برو بچه های انجمن کنکور که واقعا بینظیرن

صفحه 40 از 89 نخستنخست ... 3039404150 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فیزیک، فیزیک پیش، قلمچی، كنكور، لغت معنی، مفید، منابع کنکور، مهم، مهر و ماه، موفقیت در کنکور، میکرو طبقه بندی گاج، محوری، مشکل، مطالعه، معرفی، معرفی عربی، چهارم، نوروز، هندسه، ژنتیک، کمک، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور آزمایشی، کنکور سراسری، کنکوری، کانون، کارشناسی، کارشناسی ارشد، کتاب، کتاب جمع بندی، کتاب خوب، کتاب دست دوم، گاج، گزینه 2، گزینه دو، گزینه۲، پلی، پرسش های متداول، پزشکی، آزمایشی، انتخاب رشته، ادبیات، ادغام، اساتید، استوکیومتری، برنامه ریزی، تنهایی، تب کنکور، تجربی، تست، تست درس به درس عربی، تست عربی، تصویر سازی، تغييرات، تغییرات کتب درسی، جمع بندی، جمع بندی فیزیک، جالب، جزوه، حسابان، خلاصه، خیلی سبز، دوره، دوران جمع بندی، دین وزندگی، دینی، دانش آموزان، دانشگاه، دختر، درس، درس به درس، درس خواندن، دعا، ریاضی، ریاضیات پایه، ریاضیات تجربی، ریدینگ، راهنمایی، رشته تجربی، زمین شناسی، زيست، زیست، زیست شناسی، زبان فارسی، زبان انگلیسی، سنجش، سوال، سوالات کنکور، سراسری، سردرگمی، شیمی، شیمی 2، شیمی 3، شیمی سوم، شیوه مطالعه، عبدالرضا منتظری، عربی

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن