آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 10 از 12 نخستنخست ... 91011 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 136 به 150 از 176
    1. Top | #136
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      خییلی جالبه که یک نفر به برنامه حالا خورشید شبکه سه پیام داده بود که در مورد بی عدالتی های کنکور امسال صحبت کنید....به نظرم میتونه روش خوبی باشه که حداقل صدامون به یه جایی برسه..ولی ایکاش بهتر توضیح میداد چون مجری گفت بی عدالتی؟چه بی عدالتی؟
      اگه کسی اینکارو میکنه لطفا حتما بگید سهمیه و توضیح بیشتر بدید

2. Top | #137
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shaghayegh.yi نمایش پست ها
      خییلی جالبه که یک نفر به برنامه حالا خورشید شبکه سه پیام داده بود که در مورد بی عدالتی های کنکور امسال صحبت کنید....به نظرم میتونه روش خوبی باشه که حداقل صدامون به یه جایی برسه..ولی ایکاش بهتر توضیح میداد چون مجری گفت بی عدالتی؟چه بی عدالتی؟
      اگه کسی اینکارو میکنه لطفا حتما بگید سهمیه و توضیح بیشتر بدید
      تو صدا و سیما هیچوقت به طور عادلانه به موضوع سهمیه ایثارگران و این قبیل چیز ها نمیپردازند، یادمه یکی دو سال پیش تو برنامه مردم چی میگن شبکه سه یکبار چنین بحثی مطرح شد و یک مسئول اومده بود جواب بده. به قدری دروغ گفت و مظلوم نمایی کرد که انگار ما داریم یه حقی از ایثارگران میخوریم و این 70 درصد باقی مونده هم همش باید به فرزندان ایثارگران برسه. جالب اینکه خود اون مسئول هم گفت با سهمیه دانشگاه قبول شده.
      Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike

3. Top | #138
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوستان همه چیز رو گفتند فقط من چند تا نکته بگم؛ 1- درباره اینکه میگید به جای سهمیه بهشون کتاب رایگان و آزمون رایگان بدهند؛ واقعا فکر میکنید در حال حاضر چنین چیزی انجام نمیشه؟ برای ثبت نام در هر موسسه آموزشی و هر آزمونی و بهره مندی از هر امکانات آموزشی به فرزندان ایثارگران درصد تخفیف بالایی داده میشه. چه قبل از قبولی و چه بعد از قبولی که برای پرداخت شهریه دانشگاه این تخفیف شامل اونها میشه و در مواردی کل مبلغ شهریه دانشگاه رو بنیاد شهید و امور ایثارگران پرداخت میکنه. یکی از دوستان حرف بسیار خوبی زد، موضوع اینه که این افراد میخوان بدون زحمت و خیلی راحت به پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی برسند و بحث اصلاً هزینه نیست. بحث اینه که راهی که ما باید با سختی و زحمت و گاهاً طی چند سال پشت کنکور موندن طی کنیم این دسته از افراد خیلی راحت و بدون دردسر طی میکنند. قبولی با رتبه 58000 در دندانپزشکی دولتی عملاً یعنی قبولی بدون کنکور برای سه رشته پرطرفدار تجربی. یعنی اگر فردی که این سهمیه رو داره فقط سر جلسه حاضر بشه میتونه به بهترین رشته های تجربی در دانشگاه های دولتی برسه.

2- ببینید اصلاً موضوع سهمیه ایثارگران رو با بحث تأثیر معدل و استادیوم رفتن بانوان نمیشه مقایسه کرد. سهمیه ایثارگران نزدیک به 30 سال هست در این کشور وجود داره و جزو اصول نظام هست و فراتر از یک قانون ساده که بشه به اون اعتراض کرد. من یکی از جلسات علنی مجلس که همین امسال درباره افزایش درصد سهمیه ایثارگران بود رو تو ماشین و از رادیو گوش دادم. اغلب نمایندگان مجلس با افزایش سهمیه از 25 به 30 درصد موافق بودند و خیلی هاشون هم معتقد بودند باید بیشتر از این هم افزایش پیدا کنه. یکی از دوستان گفته بود از فرزندان نمایندگان مجلس بخواهیم نامه رو به دست نمایندگان برسونند که این کاملاً شوخیه چون خیلی از نمایندگان مجلس خودشون هم درصد ایثارگری دارند و فرزندانشون دارای این سهمیه هستند.

3- سهمیه ایثارگران علاوه بر کنکور در خیلی از جا های دیگه هم تأثیر داره و به مرور زمان که بیشتر تو جامعه ورود پیدا میکنید با این قضیه آشنا میشید. برای تأسیس داروخانه، آزمایشگاه، استخدام در ارگان های دولتی، آموزش پرورش، حتی برای استاد راهنمایی که در دانشگاه با شما کار خواهد کرد تأثیر داره و بهترین اساتید رو به افراد دارای این سهمیه لینک میکنند.

4- این اولین باری نیست که به سهمیه ایثارگران اعتراض میشه. نتایج این اعتراضات طی تمام سال های قبل چی بوده؟ کاهش نمره تراز مورد نیاز برای قبولی افراد دارای سهمیه از 80 درصد تراز آخرین نفر به 70 درصد تراز آخرین نفر ؛ که در آزمونی مثل کنکور با این تعداد زیاد شرکت کننده و رقابت شدید و تعداد سوالات زیاد که حتی 100 تا نمره تراز هم سرنوشت فرد رو جا به جا میکنه کسب این 70 درصد چیزیه که از هر انسانی با هر سطح علمی بر میاد. نتیجه دوم این اعتراضات چی بوده؟ افزایش ظرفیت برای افراد دارای سهمیه ایثارگران ، در سال های قبل از 20 درصد به 25 درصد رسید و سال قبل هم از 25 درصد به 30 درصد افزایش پیدا کرد. همونطور که گفتم این موضوع جزو اصول نظام هست و هر سال هم ظرفیت برای افراد دارای سهمیه افزایش پیدا میکنه. احتمالاً روزی میرسه که افراد عادی باید دنبال صندلی خالی توی دانشگاه ها باشند.
      Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike
      ویرایش توسط Mostafa7 : 28 شهریور 1396 در ساعت 09:52

4. Top | #139
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      داداش این تنظیم نامه چی شد؟

5. Top | #140
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammada712 نمایش پست ها
      خداوکیلی ینی اونی که مدال طلا المپیاد اورده و همش سرش تو درس بوده و چندتا اختراع داره با تویی که هیچی نبودی و میخای با پولت و کلاس رفتن تست زدن یاد بگیری و همس بیکار میگردی و توی نت وبگردی میکنی تا شبت صبح شه برابرین؟ مطمئن شدم از تمام ادمای این تاپیک که کیا هستین
      شعور نداشته ی این دوستمون رو ب وضوح میشه تو این کامنت مشاهده کرد.
      #بی_شعور_نباشیم

6. Top | #141
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      چی شد بالاخره به نتیجه ای رسیدید؟
      +
      up
      خدا همیشه انلاینه ... کافیه دلت رو بروز رسانی کنی... اون موقع می بینی ک در تک تک لحظات کنارت بوده و هست و خواهد بود...

7. Top | #142
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      امیدوارم فایده داشته باشه و به یه نتیجه ای برسیم

8. Top | #143
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mehran1378 نمایش پست ها
      شعور نداشته ی این دوستمون رو ب وضوح میشه تو این کامنت مشاهده کرد.
      #بی_شعور_نباشیم
      گفتید ****** نباشیم...شما به من توهین کردید و توی این تاپیک هم به تمام جامعه اثارگران و شهدا توهین کردید اما من میخوام به محبت جوابتون بدم امسال که گذشت و شما قبول نشدین ایشالا سال دیگه همین موقع پزشکی تهران یا شهید بهشتی قبول شین اما اما اما اما اما اما هموهن موقع باباتون شهید بشه یا ایثارگر تا بفهمین حق بوده یا نه.....
      دیگه تگ نکن منو چون دارم میرم دانشگاه و نمیام دیگه ب این فروم که مال بچه مچه هاس ک فقط بلدن قر قر کنن..اگه میتونستین مث من هزاران نفر دیگه درس میخوندین تا قبول شین نه اینکه ب این حاشیه های الکی بزنین ...من از پارسال اینجا بودم ب صورت مهمان و تازگیا شراکت دارم و الانم که دارم میرم....بای بای جیگر
      سلام کلاه قرمزیم برسون

9. Top | #144
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      عزیزان استارتر بی خیال شده و از انجمن رفته . دست به کار بشید پیام بدید . هر کسی یه پیام بده ( با مستندات ) کلی تاثیر داره . بی خیال نشید :

? What is the Most resilient Parasite? A Bacteria? A Virus? An Intestinal worm
      ;An idea
      ... Resilient, Highly contagious
      .Once an idea has taken hold of the brain it’s almost impossible to eradicate
      .An idea that is fully formed, fully understood,That sticks, right in there somewhere
      ویرایش توسط Petrichor : 29 شهریور 1396 در ساعت 00:27

10. Top | #145
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      انصافاً امیدوار بودم یه کاری بکنن ...

مثل اینکه استارتر خودش سهمیه بگیر بود ، اومده بود سرمونو گرم کنه ! بحث خوابید غیب شد !!

11. Top | #146
      کاربر حرفه ای

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      بایدمجلس راضی کردطرح دوفوریتی بده تاتاثیر5درصدبردارن که بااین نماینده هایی که اکثراتوجنگ بودن ونزدیک به لاریجانی هستن محاله

12. Top | #147
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammada712 نمایش پست ها
      گفتید ****** نباشیم...شما به من توهین کردید و توی این تاپیک هم به تمام جامعه اثارگران و شهدا توهین کردید اما من میخوام به محبت جوابتون بدم امسال که گذشت و شما قبول نشدین ایشالا سال دیگه همین موقع پزشکی تهران یا شهید بهشتی قبول شین اما اما اما اما اما اما هموهن موقع باباتون شهید بشه یا ایثارگر تا بفهمین حق بوده یا نه.....
      دیگه تگ نکن منو چون دارم میرم دانشگاه و نمیام دیگه ب این فروم که مال بچه مچه هاس ک فقط بلدن قر قر کنن..اگه میتونستین مث من هزاران نفر دیگه درس میخوندین تا قبول شین نه اینکه ب این حاشیه های الکی بزنین ...من از پارسال اینجا بودم ب صورت مهمان و تازگیا شراکت دارم و الانم که دارم میرم....بای بای جیگر
      سلام کلاه قرمزیم برسون
      اشتب گرفتی داداچ
      من تازه امسال کنکور میدم و رشتم انسانیه
      ادبیات داغون حرفیدنتم کاملا مشخصه ک کی بچس...
      به قول ش.ن ((من به هر آنچه ک هست و نباید باشد اعتراض دارم))
      سهمیه یه بی عدالتی محضه ک اگ این دنیا نتیجشو نبینن دنیای دیگه ای هم در کاره...
      حالا اگ سهمیه دارا میخوان خودشونو گول بزنن ک حقشونه این بی عدالتی ما واگذارشون میکنیم.
      خدا رو شکر انقد بی غیرت نیستیم ک حتی فکرسم بکنیم ک از خون پدر استفاده ابزاری کنیم.

13. Top | #148
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      عجب

14. Top | #149
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      من كاري ب عدالت و حق و اينجور چيزا ندارم
      اصولا اگه مسلمون باشي ميدوني ك بعده مردن امام علي ديگه عدالت هم وجود نداره
      پس خواهشا بعضيا صرفا زر نزنن
      حق و دو دستي تقديم نميكنن بايد حق و گرفت مرد عمل يد بسم الله؛ مگه نه، نه سر خودتون درد بياريد و نه سر بقيه رو.!!!
      استارتر عزيز اگه واقعا كاري از دستت برمياد شروع كن تا انشالله امسال اين سهميه ها جمع شن و فقط سهميه مناطق بمونه(البته منطقه ٣ چون اكثرا محرومن بيشتر نياز دارن)
      من خودم سهميه اي م
      ولي نه ازش استفاده كردم و نه ازش استفاده خواهم كرد
      بابام اينا هر كاري كردن واسه مردم كردن و هر جانبازي و جراحتشون واسه مردم بوده؛ واسه بچه هاي همه ي مردم كشور بوده؛ نه بخاطر رفاه فقط من
      بنظر من اين سهميه ها حق حدود ١٠٠٠ نفر از بچه ها رو هرسال ضايع ميكنه؛ اي كاش همه شرايطشون يكسان بود
      با ١٠ نفر پزشكي قبول نشدم و بايد يه سال ديگه پشت بمونم

15. Top | #150
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خبرای جدیدی در راه است
      معاون آموزش ابتدایی گفت: در تلاش هستیم برای دانش آموزان عشایری سهمیه کنکور در نظر گرفته شود.

خدا همیشه انلاینه ... کافیه دلت رو بروز رسانی کنی... اون موقع می بینی ک در تک تک لحظات کنارت بوده و هست و خواهد بود...

صفحه 10 از 12 نخستنخست ... 91011 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن