منم هستم
ولی یه دست که صدا نداره
باید تعدادمون زیاد باشه
یه نفر متنشو تنظیم کنه بعدش هممون بفرستیم
تو را به ترانهها بخشیدم
با من نمان
عمر هیچ درختی ابدی نیست
باید به جدایی از زندگی عادت کرد
-شمس لنگرودی-
یه چیزی بگم تو همین مملکتی که بعضی ها گیر دادن به سهمیه ها قبلا که به تاثیر معدل و این جور چیزها کسایی بودن که بدون سهمیه و... بهترین رشته دانشگاهی قبول شدند به هر حال مشکلات همیشه بوده هست و خواهد بود اعتراض هم حق مسلم شماست و سر جای خودش به جاست
اما 90 درصدش به باور هر شخص بستگی داره که موفقیت تو چی میبینه اینو خودم تجربه کردم و تجربه مشاوره دادن به خیلی هم به من اثبات کرد
باید به صورت قانونی ..به یک مرجعی که به بنیاد شهید وصل نیست شکایت کنیم مثل دیوان عدالت اداری البته اینو بگم احتمال موفقیت خیلی کمه
یه چیز دیگه اگه الان به دیوان عدالت اداری شکایت کنیم نزدیک به ۳ سال طول میکشه تا حکم صادر شه ..یعنی عملا برا ما تاثیر نداره
والا من هم 5درصدی ام،ولی خیلی خیلی به ضررم تموم شد و هیچکدوم از رشته های پزشکی و دارو رو حتی تعهدی رو هم نیاوردم....110 تا انتخاب رشته کردم ولی هیچکدوم رو هم نیاوردم....رتبه ام هم 2000 بود......نمیدونم،شاید اگه داخل سهمیه مناطق بودم،رتبه ام 4000 میشد و حداقل تعهدی پزشکی یا دارو قبول میشدم و حالا باید پشت کنکور بمونم....... در حق همه ظلم شده.... هم ما و هم شما..........تازه میگن 5درصد هم اعمال نشده....5درصدی ها زرنگ بودن طوری که رتبه 4 کشوری،5درصد بوده و ظرفیت دانشگاه برای ما اونقدر کم بوده که داخل اخبار هم دیدید....فقط 32000 نفر رو از مناطق کم کردن که اونا راحت تر دربیان.....هرکس که این سهمیه رو داشته مداوم داره آه و لعنت میفرسته
داش سجاد گل
اینا خدا نیستن . اگه سهمیه قرار بود از اول به بچه های افراد ایثارگر تعلق بگیره حضرت علی نمیومد دست عقیل آهن داغ بذاره ! میمومد میگف من خیلی برا این جامعه تلاش کردم بیا این سهمیت
یه چیزی در پس زمینه موضوع بگم . تک تک شماهایی که میدونستید این سهمیه بی عدالتیه و ازش استفاده کردید باید جواب بدید . دنیا دار مکافاته ! مثل این میمونه که پدرم بخواد به ناحق ارثی رو به من بده و من بگم باشه مشکلی نداره
اون دنیایی هم هست رفقا . حواستون باشه
? What is the Most resilient Parasite? A Bacteria? A Virus? An Intestinal worm
;An idea
... Resilient, Highly contagious
.Once an idea has taken hold of the brain it’s almost impossible to eradicate
.An idea that is fully formed, fully understood,That sticks, right in there somewhere
جای اینکارا بگردیم یکی که حقوق خونده رو پیدا کنیم یه متن واسمون تنظیم کنه ، بفرستیمش دیوان عدالت اداری
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
میدونم داداش اما در کل متوجه منظورم نشدی گل پسر
o سهمیه 5 درصد
o سهمیه خاندان معظم شهدا
o سهمیه خاندان مکرم ایثارگران
o سهمیه خاندان محترم رزمندگان
o سهمیه خاندان دلاور سپاه و نیروهای مسلح
o سهمیه خاندان معزز بسیجیان
o سهمیه هیت علمی
o ...
به راستی کمر علم شکست و شهید شد ، اگر میدانستید
والا پدر من هم یه شدت انقلابی بوده و جانباز هم شده ولی از روی اخلاص حاضر نشد حتی یه درصد جانبازی بگیره و الان هم چون بیش از یکسال جبهه بوده،حاضر شد برام سهمیه 5% رو بگیره که تازه به ضررم تموم شد............. همه ی نیرو های جهادی مثل هم نیستن،به نیت فرد بستگی داره...... حیف که من هم پدرم جانبازه و هم تو این دنیا هیچ سهمیه ایی بهم نرسیده و باید دوباره با رتبه 2000 پشت کنکور بمونم![]()
غایا یه سوال...
قضیه شهدا و جانبازان جدا ...چون اونا جونشون رو واسه وطن دادن اگه شهید شدن که رفتن بهشت اگرم جانباز شدن که باید تا اخر عمر بهشون رسیدگی کنن...(البته از شاهکارهاشون بگذریم که ایرانی هایی که دینشون ارمنی یا ذرتشتی بوده و جنگین وشهید شدن رو اصلن شهید حساب نمیکنن)
ولی ناموسن بچه های اونا چرا باید اینهمه مزایا داشته باشن...؟الان یه سری میان میگن موقعی که تو توبغل بابات بودی اونا بابا نداشتن...
منم میگم عزیز دل.. شما از اول دبستان مدرسه هارو یا مجانی یا با نصف قیمت رفتی..هزینه ای که من واسه یه بیماری و مراجعه به بیمارستان پرداخت کنم اصلن قابل قیاس با چیزی که تو پرداخت میکنی نیست.. بعدشم کنکور دادی و با این که هیچی تو کلت نبود به خاطر بابات رشته ای رو قبول شدی که خیلیا ارزوشو دارن و شاید به خاطر اون رشته چن سال جوونیشو داده باشن..بعدشم که مدرک گرفتی هر اداره یا سازمانی چیزی باشه اولویت استخدام با شماست...همه اینها درحالیه که کلی جوون با انگیزه و نخبه دارن به خاطر چن تا بسیجی و سپاهی نابود میشن تو ایران...
مشکل ما اینه که تو ایران چیزی به نام شایسته سالاری وجود نداره...اینجا فقط و فقط بسیج سالاریه...تو هر اداره ای بری رییسش یا سپاهیه..یا بچه شهیده...
جهان سوم که چه عرض کنم...ما باید جهان 100 ام باشیم...که خوشبختانه یا متاسفانه هستیم...
من که کسی نیستم ولی خداوکیلی بیشتر اوقات به سرم میرسه هرجور شده برم دانشگاه رشته مورد علاقم رو بخونم بزنم برم خارج تو کشورایی که به ارزش فرد بها بدن نه به سابقه پدرش یا بسیجی بودنش...
خدایی به قشر جوون خیلی ظلم میشه...قشری که اینده مملکت دستشه...ولی میدونین چیه...اینا فرد نخبه و کارامد با استعداد نمیخوان...اینا یه چن تا بسیجی مخلص در راه خدا میخوان که ریش داشته باشن و دم به دقیقه چفیه بندازن و بگن مرگ بر امریکاو خودشون رو فدای بیت رهبری کنن...با این که خودم 18 سالمه تازه و کلی از نا امیدی بدم میاد ولی فک نکنم مملکت حالا حالا ها درست بشه...
تو مملکی که دانش اموزا رو ساعت 8 صبح از کلاس میارن بیرون میبرن تو نمازخونه و بهشون میگن ژست نماز بگیرین تا چن تا عکس ازتون بگیریم(من اینو خودم تجربه کردم به حضرت عباس)...اخرو عاقبتش معلومه...یا نخبه هامونو اتوبوس اتوبوس چپ میکنن و میکشن...یا اینکه اونایی که زنده هستن رو هم بهشون محل سگ نمیذارن...
ختم کلام...برای موفقیت تو ایران یا باید عاشق و مخلص و فدای بیت رهبری باشی و دسمالی بلد باشی...یا اینکه کلات پس معکرس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)