سلام درسا جان من به دلیل یه سری شرایط نمیتونم مشاور بگیرم...
الانم سردرگمم....یه برنامه ریزی انجام دادم میخام ببینم نظر شما چیه...
تصمیم گرفتم از الان تا دی ماه یه دور کامل دروس رو بخونم بعد از دی یا بهمن برم آزمون قلم چی...
نظرتون چیه؟؟؟
سلام درسا جان من به دلیل یه سری شرایط نمیتونم مشاور بگیرم...
الانم سردرگمم....یه برنامه ریزی انجام دادم میخام ببینم نظر شما چیه...
تصمیم گرفتم از الان تا دی ماه یه دور کامل دروس رو بخونم بعد از دی یا بهمن برم آزمون قلم چی...
نظرتون چیه؟؟؟
سلام درسا خانم. من فوق لیسانس ریاضی دارم و تصمیم گرفتم برای کنکور 97 بخونم. با برنامه قلم چی میخونم ولی ازمون نمیدم .منابعی که بعد دو هفته تحقیق انتخاب کردم رو میگم و بعدش چند تا سوال دارم.
ادبیات : موضوعی گاج / عربی : خیلی سبز / دینی: زیپ / زبان : گاج (زبانم خوبه) / زیست : درسنامه فقط کتاب + تست جامع گاج و iq / شیمی : درسنامه مبتکران + تست iq / ریاضی : مهروماه/ فیزیک : مبتکران
1. ایا برای ادبیات موضوعی گاج کافیه؟
2. برای شیمی تست های مبتکران رو هم نیازه بزنم؟ چون میگن قدیمی شده.
3. برای زوج درس تصمیم دارم شیمی 2 و فیزیک 3 رو شروع کنم. خوبه؟
4. برای شیمی نیاز به کتاب درسی هست؟؟ بقیه دروس چطور ؟ با توجه به منابعی که دارم.
5. نظر کلی خودتون رو در مورد منابع بفرمایید. اگه جایی کم و کاستی هست یا مناسب نیستن
تشکر.

یه سوال داشتم : شما از مهر گفتین که الگو رو شروع کردین برای زیست شناسی .
چه مقدار از تست هاشو رسیدین بزنید ؟
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
سلام درسا خانم. من فوق لیسانس ریاضی دارم و تصمیم گرفتم برای کنکور 97 بخونم. با برنامه قلم چی میخونم ولی ازمون نمیدم .منابعی که بعد دو هفته تحقیق انتخاب کردم رو میگم و بعدش چند تا سوال دارم.
ادبیات : موضوعی گاج / عربی : خیلی سبز / دینی: زیپ / زبان : گاج (زبانم خوبه) / زیست : درسنامه فقط کتاب + تست جامع گاج و iq / شیمی : درسنامه مبتکران + تست iq / ریاضی : مهروماه/ فیزیک : مبتکران
1. ایا برای ادبیات موضوعی گاج کافیه؟
2. برای شیمی تست های مبتکران رو هم نیازه بزنم؟ چون میگن قدیمی شده.
3. برای زوج درس تصمیم دارم شیمی 2 و فیزیک 3 رو شروع کنم. خوبه؟
4. برای شیمی نیاز به کتاب درسی هست؟؟ بقیه دروس چطور ؟ با توجه به منابعی که دارم.
5. نظر کلی خودتون رو در مورد منابع بفرمایید. اگه جایی کم و کاستی هست یا مناسب نیستن
تشکر.
درسا خانم برای سال دومی که قراره کنکور بدیم و در واقع پشت کنکور موندن چه چیزی مهمه تا موفق بشیم(وااای چقد جمله بندیش سخت شد)من 96 اولین کنکورم بود و رتبم اصلا اون چیزی نشد که میخواستم.البته امسال خییییلی کم تلاش کردم.خیییلی کم.من تیزهوشان بودم و معدل نهاییمم خوب بود ولی سال پیش واقعا کم کاری کردم.میشه بگی چی باعث میشه که برا 97 یه رتبه ی خیلی خوب بیارم؟هدفم پزشکی ه

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)