نوشته اصلی توسط Fatemeh2Net امشب ک نمیاد فردا از کی رفرشو شروع کنیم؟ 9 شب تا 12 شب
نوشته اصلی توسط Fatemeh2Net امشب ک نمیاد فردا از کی رفرشو شروع کنیم؟ اتفاقا من از همین الان شروع کردم چون بعضیا خبر دادن فردا میاد
نوشته اصلی توسط dorsa20 9 شب تا 12 شب شبشو ک باید شب زنده داری کنیم
نوشته اصلی توسط qasem اتفاقا من از همین الان شروع کردم چون بعضیا خبر دادن فردا میاد از بچه های بالا؟
نوشته اصلی توسط Fatemeh2Net از بچه های بالا؟ از بچه های بچه های بالا
نوشته اصلی توسط qasem از بچه های بچه های بالا منم از بچه های بچه های بالا شنیده بودم 22م میاد =))
نوشته اصلی توسط qasem از بچه های بچه های بالا واقعا؟ یعنی فردا احتمال داره؟ من که دیگه ناامید شدم از سنجش. تا مارو نکشه از انتظار جوابارو نمیده
نوشته اصلی توسط Fatemeh2Net شبشو ک باید شب زنده داری کنیم عوضش بعدش دیگه کلا خلاص میشید راحت میخوابید راستی من 31 شهریور میرم دیگه رفتی ثبتنام اگر من زنجان بودم اس بده بیام پیشت اگر ایشالله زنجانو اوردی
نوشته اصلی توسط qasem از بچه های بچه های بالا خب این بچه های بچه های بالا ساعت اومدنه نتایجو نگفتن
نوشته اصلی توسط PANSY منم از بچه های بچه های بالا شنیده بودم 22م میاد =)) خب لابد اونا بچه های بچه های بالا نبودن اونا بچه نماهای بچه های بالا بودن بچه باید بچه باشه بچه ای که بچه نباشه بچه نیست
نوشته اصلی توسط farzaneh2020 خب این بچه های بچه های بالا ساعت اومدنه نتایجو نگفتن ساعتش اگه شنبه بیاد 9 صبح اعلام شده اگه جمعه بخواد بیاد نه
نوشته اصلی توسط qasem ساعتش اگه شنبه بیاد 9 صبح اعلام شده اگه جمعه بخواد بیاد نه 9 شب فردا تا 12 حدسمه....پارسالم 9 شب اینا اومد
نوشته اصلی توسط dorsa20 عوضش بعدش دیگه کلا خلاص میشید راحت میخوابید راستی من 31 شهریور میرم دیگه رفتی ثبتنام اگر من زنجان بودم اس بده بیام پیشت اگر ایشالله زنجانو اوردی با این جملت دلم ریخت باشه اگه خدا بخواد و قسمت باشه
نوشته اصلی توسط dorsa20 9 شب فردا تا 12 حدسمه....پارسالم 9 شب اینا اومد منم همینو میگم نتایج کلا مثل اینکه شب میاد یادمه 94 هم نتایج شب اومد احتمالا هم فردا ساعت 11 شب یاد
نوشته اصلی توسط Fatemeh2Net با این جملت دلم ریخت باشه اگه خدا بخواد و قسمت باشه بیا هواتو داروم کاکو
در حال حاضر 44 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 44 مهمان)