X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 13 نخستنخست ... 456 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 187
    1. Top | #61
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مگه تا تاریخ پایان معافیت وقت ندارم؟چرا میگین۳۱ شهریور؟

2. Top | #62
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ​عزیزم این تا زمانی پابرجاس شما حین تحصیل باشی پیش رو ک پاس کنی دیگه این اعتبار نداره تا یکسال بعدش معافیت داری...
      نقل قول نوشته اصلی توسط pedram52 نمایش پست ها
      اینو نگاه کنین از سایت نظام وظیفه هست مال خودمه
      فایل پیوست 75307
      ما دوباره سبز میشویم

3. Top | #63
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اقا حامد فهمیدم مرسی فقط نیازه برم دنبالش؟سنجش نتیجه رو بزنه در هر صورت میرم دانشگاه نیازه دفترچه بفرستم؟

4. Top | #64
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      انشااا فردا میزنه....والا دوستم رفته بود بهش گفتن نمیخواد تا14مهر مهلت میدیم شما برو بپرس اگه گفتن نیازه 3روزه بفرش یعنی تا یکشنه
      اقا حامد فهمیدم مرسی فقط نیازه برم دنبالش؟سنجش نتیجه رو بزنه در هر صورت میرم دانشگاه نیازه دفترچه بفرستم؟
      ما دوباره سبز میشویم

5. Top | #65
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      میتونستی یک درس نگه داری شهریور 96 پاس کنی تا شهریور97 معاف باشی کنکور سومتم بدی
      ما دوباره سبز میشویم

6. Top | #66
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -AMiN- نمایش پست ها

دفترچه رو ارسال کنی و تاریخ اعزامت مشخص بشه دیگه تمومه تا هرموقع که خوستی میتونی صبر کنی حتی بری سربازی و وسطاش بری دانشگاه و ترخیص بگیری ! البته برای مقطع کارشناسی
      مرسی امین جان ، من واس کاردانی علمی کاربردیم انتخاب رشته کردم ولی پیام نور فراگیر میخام بنویسم ، علمی کاربردیو قبول شم واس ثبت نام نرم مشکلی واس ثبت نام پیام نورم پیش نمیاد ؟ بعد شهریه با کنکور و بدون کنکور پیام نور فرق داره یا یکیه ؟

7. Top | #67
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ​نه شهریه هاش یکیه خیالت تخت
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mowrteza نمایش پست ها
      مرسی امین جان ، من واس کاردانی علمی کاربردیم انتخاب رشته کردم ولی پیام نور فراگیر میخام بنویسم ، علمی کاربردیو قبول شم واس ثبت نام نرم مشکلی واس ثبت نام پیام نورم پیش نمیاد ؟ بعد شهریه با کنکور و بدون کنکور پیام نور فرق داره یا یکیه ؟
      ما دوباره سبز میشویم

8. Top | #68
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      فقط نباید برگه معافیت بگیری از علمی کاربردی چون برای رفتن به پیام نور مجبوری انصراف بدی و یه معافیت جدید بگیری و اینم تنها فرصت انصرافته پس دیگه نمیتونی دانشگاه جدید بری
      کلا نظرم اینه یکی شو برو واسه خودت دردسر نساز
      خوشا دیدار ما در خواب ...

9. Top | #69
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

فقط نباید برگه معافیت بگیری از علمی کاربردی چون برای رفتن به پیام نور مجبوری انصراف بدی و یه معافیت جدید بگیری و اینم تنها فرصت انصرافته پس دیگه نمیتونی دانشگاه جدید بری
      کلا نظرم اینه یکی شو برو واسه خودت دردسر نساز
      من میخام پیام نور برم ولی ۲۰ شهریور انتخاب رشته علمی کاربردی کردم ولی نمیخام علمی کاربردیو برم ، الآن علمی کاربردی لازم نیس کاری کنم ؟

10. Top | #70
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

از ترم 1 تا دکتری یک بار مهلت انصراف داری و اگه در سنوات اولیه باشه که برای شما هست یک سال مهلت میدن
      امین جان ببخشید این دانشگاه رفیقم که عرض کردم،مخالف این جواب میده.میگه شما الان انصراف بدی از روز بعدش مشمولی چون از یک سال معافیت تحصیلی پشت کنکوری بودنتم استفاده کردی تو کنکور دومت.وبرای کنکور سومت رفتی دانشگاه ثبتنام کردی که نری سربازی و برای کنکور چهارمت اگه انصراف بدی یک سال معافیت نداری و از روز بعد انصرافت مشکولی.این درسته؟دیوونه دارم میشم نمیدونم چکارکنم.
      قصد داشتم انتخاب واحد کنم و اواسط مهرماه انصراف بدم.ولی اگه اینجوری که گفتن باشه،باید درسای دانشگامم بخونم.
      رشتمم کارشناسیه حسابداریه و هیچ واحدیو پاس نکردم هنوز.
      وقت خوندن درساشم ندارم اخه.
      چه کنم؟میتونم انصراف بدم؟یک سال وقتو دارم؟یا این دانشگاهه درست میگه و یک سال فرجه رو ندارم؟
      الان شما بگین من چکارباید کنم؟
      اگه دانشگاه اشتباه گفته باشه و بخوام انصراف بدم،احیانا میشه دیگه وسط مهر و بعد از انتخاب واحدم انصراف بدم دیگه؟چون قراربود مرخصی بگیرم که فهمیدم بیش از دوترم نمیدن درحالی که خودشون گفته بودن سه ترم میدن.ولی این ترمو سیستم دانشگاه مرخصی نداد بهم چون دوتا تاحالاگرفتم.
      ممنونت میشم یه جواب دقیق بدی و منو ازاین گرفتاری در بیای

11. Top | #71
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      من تا ۳۱شهریور معافیت دارم اما احتمالا ثبت نام دانشگاه تو مهر ماه هست؟باید دفترچه بفرستم؟؟
      لبخند بزن:>
      این را مطمئن باش
      هیچ چیز در این دنیا ارزش محو شدن لبخند زیبایت را ندارد

12. Top | #72
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg1997 نمایش پست ها
      امین جان ببخشید این دانشگاه رفیقم که عرض کردم،مخالف این جواب میده.میگه شما الان انصراف بدی از روز بعدش مشمولی چون از یک سال معافیت تحصیلی پشت کنکوری بودنتم استفاده کردی تو کنکور دومت.وبرای کنکور سومت رفتی دانشگاه ثبتنام کردی که نری سربازی و برای کنکور چهارمت اگه انصراف بدی یک سال معافیت نداری و از روز بعد انصرافت مشکولی.این درسته؟دیوونه دارم میشم نمیدونم چکارکنم.
      قصد داشتم انتخاب واحد کنم و اواسط مهرماه انصراف بدم.ولی اگه اینجوری که گفتن باشه،باید درسای دانشگامم بخونم.
      رشتمم کارشناسیه حسابداریه و هیچ واحدیو پاس نکردم هنوز.
      وقت خوندن درساشم ندارم اخه.
      چه کنم؟میتونم انصراف بدم؟یک سال وقتو دارم؟یا این دانشگاهه درست میگه و یک سال فرجه رو ندارم؟
      الان شما بگین من چکارباید کنم؟
      اگه دانشگاه اشتباه گفته باشه و بخوام انصراف بدم،احیانا میشه دیگه وسط مهر و بعد از انتخاب واحدم انصراف بدم دیگه؟چون قراربود مرخصی بگیرم که فهمیدم بیش از دوترم نمیدن درحالی که خودشون گفته بودن سه ترم میدن.ولی این ترمو سیستم دانشگاه مرخصی نداد بهم چون دوتا تاحالاگرفتم.
      ممنونت میشم یه جواب دقیق بدی و منو ازاین گرفتاری در بیای
      اشتباه گفتن
      مهلت دانشجوی انصرافی با مهلت فارغ التحصیل دیپلم بحثش جداست !

13. Top | #73
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ناخدا نمایش پست ها
      سلام دوستان
      من تا ۳۱شهریور معافیت دارم اما احتمالا ثبت نام دانشگاه تو مهر ماه هست؟باید دفترچه بفرستم؟؟
      خیر لازم نیست پارسال هم همینجور بود اما دانشگاه تاریخ اشتغال به تحصیل رو از 1 مهر نوشت

14. Top | #74
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من میخام پیام نور برم ولی ۲۰ شهریور انتخاب رشته علمی کاربردی کردم ولی نمیخام علمی کاربردیو برم ، الآن علمی کاربردی لازم نیس کاری کنم ؟
      ثبت نامت کامل شده و مدارک تحویلشون دادی و برگه دادن ببری +10 ؟

15. Top | #75
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      درود جناب امین.
      تشکر برای همه راهنماییها.

به خاطر کلی مسائل ناواضح و غیر شفاف تو این .... هرچی بیشتر آدم پیگیری میکنه بیشتر گمراه میشه!

دوتا درخواست و سوال ازتون داشتم.

1- قوانین سبز رنگ چرا باید به این صورت باشه؟
      مثلا کسی که با توجه به تاریخ تولدش به طور معمولی و خرداد یا شهریور امسال فارغ شده
      "1 سال مهلت تعیین وضعیت"
      و امکان
      "2 سال کنکور بدون مشکل"
      دارند
      اما کسایی که جهشی خوندن و تواناییشو داشتن یا حتی بشه گفت افتخاری باشه براشون
      "6 ماه مهلت تعیین وضعیت" پس از سن 18
      و
      "1 سال کنکور بدون مشکل"
      مثلا دو نفر که شهریور فارغ شدند ولی یکی مرداد 18 شده و یکی مهر. این 1 ماه قبلو بعدش کلی تغییر ایجاد میکنه؟
      که یعنی امتیاز کمتری نسبت به اونا دارن؟
      یا من درست متوجه نشدم؟

2- جهت اطمینان اگر میشه لطفا وضعیتم و کارهایی که نیاز هست من انجام بدم رو با توجه به مشخصات خودم بگید.
      تاریخ تولد: آبان 78
      (در واقع با توجه به تاریخ فارغ شدن باید نیمه اول 78 یا نیمه دوم 77 میبودم)
      تاریخ مدرک پیش دانشگاهی: خرداد امسال
      تاریخ سن 18: آبان امسال (درسته دیگه؟ )
      تیرماه همینجوری کنکور شرکت کردم؛ امسال قصد رفتن به آزاد داشتم ولی تصمیم گرفتم کنکور 97 رو هم بدم
      در مورد دفترچه هم میگید چی هست چی کار باید کرد؟

سپاس از وقتی که در اختیار قرار میدید.
      ویرایش توسط farbodsrt : 23 شهریور 1396 در ساعت 17:06

صفحه 5 از 13 نخستنخست ... 456 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 7 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن