مگه تا تاریخ پایان معافیت وقت ندارم؟چرا میگین۳۱ شهریور؟
ما دوباره سبز میشویم
اقا حامد فهمیدم مرسی فقط نیازه برم دنبالش؟سنجش نتیجه رو بزنه در هر صورت میرم دانشگاه نیازه دفترچه بفرستم؟
ما دوباره سبز میشویم
ما دوباره سبز میشویم
خوشا دیدار ما در خواب ...
امین جان ببخشید این دانشگاه رفیقم که عرض کردم،مخالف این جواب میده.میگه شما الان انصراف بدی از روز بعدش مشمولی چون از یک سال معافیت تحصیلی پشت کنکوری بودنتم استفاده کردی تو کنکور دومت.وبرای کنکور سومت رفتی دانشگاه ثبتنام کردی که نری سربازی و برای کنکور چهارمت اگه انصراف بدی یک سال معافیت نداری و از روز بعد انصرافت مشکولی.این درسته؟دیوونه دارم میشم نمیدونم چکارکنم.
قصد داشتم انتخاب واحد کنم و اواسط مهرماه انصراف بدم.ولی اگه اینجوری که گفتن باشه،باید درسای دانشگامم بخونم.
رشتمم کارشناسیه حسابداریه و هیچ واحدیو پاس نکردم هنوز.
وقت خوندن درساشم ندارم اخه.
چه کنم؟میتونم انصراف بدم؟یک سال وقتو دارم؟یا این دانشگاهه درست میگه و یک سال فرجه رو ندارم؟
الان شما بگین من چکارباید کنم؟
اگه دانشگاه اشتباه گفته باشه و بخوام انصراف بدم،احیانا میشه دیگه وسط مهر و بعد از انتخاب واحدم انصراف بدم دیگه؟چون قراربود مرخصی بگیرم که فهمیدم بیش از دوترم نمیدن درحالی که خودشون گفته بودن سه ترم میدن.ولی این ترمو سیستم دانشگاه مرخصی نداد بهم چون دوتا تاحالاگرفتم.
ممنونت میشم یه جواب دقیق بدی و منو ازاین گرفتاری در بیای
سلام دوستان
من تا ۳۱شهریور معافیت دارم اما احتمالا ثبت نام دانشگاه تو مهر ماه هست؟باید دفترچه بفرستم؟؟
لبخند بزن:>
این را مطمئن باش
هیچ چیز در این دنیا ارزش محو شدن لبخند زیبایت را ندارد
درود جناب امین.
تشکر برای همه راهنماییها.
به خاطر کلی مسائل ناواضح و غیر شفاف تو این .... هرچی بیشتر آدم پیگیری میکنه بیشتر گمراه میشه!
دوتا درخواست و سوال ازتون داشتم.
1- قوانین سبز رنگ چرا باید به این صورت باشه؟
مثلا کسی که با توجه به تاریخ تولدش به طور معمولی و خرداد یا شهریور امسال فارغ شده
"1 سال مهلت تعیین وضعیت"
و امکان
"2 سال کنکور بدون مشکل"
دارند
اما کسایی که جهشی خوندن و تواناییشو داشتن یا حتی بشه گفت افتخاری باشه براشون
"6 ماه مهلت تعیین وضعیت" پس از سن 18
و
"1 سال کنکور بدون مشکل"
مثلا دو نفر که شهریور فارغ شدند ولی یکی مرداد 18 شده و یکی مهر. این 1 ماه قبلو بعدش کلی تغییر ایجاد میکنه؟
که یعنی امتیاز کمتری نسبت به اونا دارن؟
یا من درست متوجه نشدم؟
2- جهت اطمینان اگر میشه لطفا وضعیتم و کارهایی که نیاز هست من انجام بدم رو با توجه به مشخصات خودم بگید.
تاریخ تولد: آبان 78
(در واقع با توجه به تاریخ فارغ شدن باید نیمه اول 78 یا نیمه دوم 77 میبودم)
تاریخ مدرک پیش دانشگاهی: خرداد امسال
تاریخ سن 18: آبان امسال (درسته دیگه؟)
تیرماه همینجوری کنکور شرکت کردم؛ امسال قصد رفتن به آزاد داشتم ولی تصمیم گرفتم کنکور 97 رو هم بدم
در مورد دفترچه هم میگید چی هست چی کار باید کرد؟
سپاس از وقتی که در اختیار قرار میدید.
ویرایش توسط farbodsrt : 23 شهریور 1396 در ساعت 17:06
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 7 مهمان)