داداش معاف کن بره منم کردم راحت شدم.
داداش معاف کن بره منم کردم راحت شدم.
ﺑﮑـــــﻮﺵ ﺁﻧﮕﻮﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﯽ...
ﮐﻪ ﺍی ﮐﺎﺵ
ﺗﮑﻪ ﮐﻼﻡ ﭘﻴﺮی ﺍﺕ ﻧﺒﺎﺷــﺪ...!
برو معافیت بگیر !!! باور کن چیزایی توی سربازی هست که دوست نداری ببینی اینقدر فشار عصبی و روحی روت میاد که به خودکشی هم فکر میکنی . هر کسی توی سربازی طاقت نمیاره
برای کار و استخدام : برای اینکه بری کار دولتی کنی نیاز به پارتی داری و کسی که پارتی داره فرق نمیکنه معاف پزشکی باشه یا نه . اگرم پارتی نداری 90 % نمیری سرکار . اگرم پزشک بشی در هر مقطعی ، کاری به نحوه معافیتت ندارن چون اونجا استعداد و کاربلد بودن شما در نظر گرفته میشه
در کل حرف دیگران رو بذار کنار به جای اینکه دو سال عمرت رو تلف کنی بشین درست رو بخون که بعد سربازی 1/10 از افراد شاید بتونن خودشونو راضی کنن درس بخونن
خدمت که رفتی ، بعد 1 ماه حاضری بدون یک پا برگردی خونت تا معافیت بگیری
خوشی زیر دلو میزنه همینه
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
تو استخدامی احتمال گیر دادن زیاده اما نه همه استخدامیا
نیرو انتظامی به تعریق کف دست هم گیر میده باید بری کمیسیون ولی بعضی جاها اصلا مهم نیست
در کل برو دنبال معافی 2سال کم نیس ناموسا
کارت معافیت دایم نگیری باختی
خوشا دیدار ما در خواب ...
باو این چه سوالی بود![]()
هرچه زودتر اقدام کن برو بگیر با این شرایط موجود استخدام هم احتمالش کمه
من اگه جای تو بودم میدونستم هم صد در صد استخادمم نمیکنن بازم میرفتم میگرفتم 2 سال یه عمره کم نیستش که
پ ن : ناموسا اولش که تاپیک رو دیدم فک کردم میخای خودتو بزنی ناکار کنی تا معافی بگیری![]()
![]()
منم میگم معاف کن خودت رو ... تو دو سال میتونی خیلی کارا بکنی ...تازه سربازی برای شما که کمی مشکل دارین سخت تر هم هست ...
![]()
همیشه آخر هر چیز خوب می شود ... اگر نشد ...
... بدان هنوز آخر آن نرسيده است . ( چارلی چاپلین )
با عرض سلام مجدد خدمت دوستان.
من نتونستم معافیت پزشکی بگیرم و دیروز رفتم و برگه ی اعزام به خدمتم رو گرفتم. یه سوال دارم.
برگه ی اعزام به خدمت من یه برگه ی سبز رنگ هستش که تاریخ اعزامم رو زده 19 اذر 96 .توی این برگه نزده که غیبت خوردم. از پلیس + 10 هم که پرسیدم گفت بر اساس این برگه هیچ غیبتی نخوردی و اگه غیبت میخوردی توی این برگه درج میشد. دو تا سوال دارم
1-ایا من خیالم راحت باشه که غیبت نخوردم 2-اگه غیبت میخوردم ایا توی این برگه ثبت میشد اگه کسی اطلاعی داره بگه ممنون میشم.
چون میخوام برای کنکور بخونم و مهر میرم دانشگاه و اعزامم رو لغو میکنم برای این که خیالم راحت راحت باشه پرسیدم.
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)