دوستان دانشگاه پزشکی شیراز اصلا خوابگاه نمیده؟؟کسی زنگ زده؟؟خواهشا میدونین جواب بدین
دوستان دانشگاه پزشکی شیراز اصلا خوابگاه نمیده؟؟کسی زنگ زده؟؟خواهشا میدونین جواب بدین
هرگز تسلیم نشوید
معجزه ها هر روز رخ می دهند
شاید امروز روز شما باشد...
سلام سهمیه 5 درصدی تا چه حدی قراره قبولی ها رو بدتر کنه؟یعنی من الان شدم 1395منطقه دو و دانشگاه شهرمون سمنان سال پیش تا 1800 پزشکی گرفته ممکنه من امسال دیگه اونو نیارم ؟تروخدا اگه کسی میدونه جواب بده.
طبق گفته پاسخگوی محترم سنجش اگه سیستم منو به گزینش علوم قضایی معرفی کرد و من رفتم افتادم حالا پاسخگو میگه الویت های بعدی بررسی میشه تو نتایج نهایی معلوم میشه که گزینش منو رد کرده یانه حالا وقتی که جواب های نهایی اومد سیستم چطور میخواد منو بفرسته گزینش فرهنگیان ؟؟؟ آیا این احتمال وجود داره که من هردو شو رد بشم
سلام دوستان سایت سنجش دوتا لینک انتخاب رشته داره یکی نوشته ثبت نام پذیرش براساس سوابق تحصیلی اون یکی هم انتخاب رشته تحصیلی سوالم اینه تو دفترچه رشته پیام نور که کنارش نوشته بر اساس سوابق تحصیلی رو باید تو کدوم لینک ها قرار بدم؟باید در کنار رشته های با ازمون قرار بدم؟
When will those dark clouds all disappear
خوشا دیدار ما در خواب ...
به نظر میرسه امسال سنجش اومده 1 رتبه رو علنی و رتبه ی دیگه رو بصورت مخفی به دانش اموزان سهمیه 5 درصدی داده وگر نه اینجوری نمیشه که !
چون شما حساب کنید مثلا من رتبم شده n در حالی که اگر افرادی که تو سهمیه 5 درصد هستن تو مناطق هم حساب بشن شاید من بشم n + X که این صحیح و عادلانه نیستش
@-AMiN-
ببین پسر
خدا حقمو میگیره
خیالت راحت !
ویرایش توسط hamed-corpo : 23 مرداد 1396 در ساعت 19:56
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)