سلام دوستان ببخشید یه سوال دیگه:
شرایط مهم و کلی پیام نور بدون کنکور رو بگید
+من که مجاز به انتخاب رشته شدم میتونم همزمان هم انتخاب رشته بدون کنکور کنم هم با آزمون(سراسری)؟
3.بدون کنکور قبول شدن و نرفتن محرومیت داره برای روزانه ی کنکور سال بعد؟
سلام دوستان ببخشید یه سوال دیگه:
شرایط مهم و کلی پیام نور بدون کنکور رو بگید
+من که مجاز به انتخاب رشته شدم میتونم همزمان هم انتخاب رشته بدون کنکور کنم هم با آزمون(سراسری)؟
3.بدون کنکور قبول شدن و نرفتن محرومیت داره برای روزانه ی کنکور سال بعد؟
یه سوال خیلی مهم دارم. ولی بلد نیستم تاپیک بزنم. ایا دانشگاه آزاد میشه دو ترم اولو مرخصی گرفت یا فقط یک ترم مرخصی میدن؟؟
تا جایی که من دیدم برای کارشناسی و ارشد خیلی ها یکسال بعد قبولی میان دانشگاه و ثبت نام میکنن و نصف شهریه ثابت هر ترم رو پرداخت میکنن . مشکلی هم نیست ولی شما وقتی قبول شدی یه سر برو دانشگاهت از کارشناس گروه و مدیر اموزش بپرس ولی من خیلی همچین موردی رو دیدم و مشکلی نیست . ( مگر پزشکی ها ! درباره اونها اطلاعی ندارم )
دوستان مدرک دانشگاه تهران با مدرکی که تو پردیس فارابی دانشگاه تهران توی قم صادر میشه از لحاظ ارزش فرقی داره یا نه؟
T.ME/PayeshInvest
سريال ثبت گروه آزمايشي جديد ازمون سراسري 96 (سامانه انتخاب رشته اصلي - 10 رقم)
این چیه دوستان؟
راستی من دیپلم تجربی دارم نمیتونم رشته کامپیوتر یا it برم؟پیام نور منظورمه
T.ME/PayeshInvest
دانشگاه تهران معمولا تو این موارد سابقه خوبی داره و با دانشجو همکاری می کنه ولی کلا توصیه می شه به امید انتقالی و تغییر رشته و مهمانی و...انتخاب رشته صورت نگیره.به هرحال ممکنه قوانین تغییر کنن،ممکنه یه هزینه ای دریافت بشه و از اینجور اتفاقها که دردسر ساز می شه.
ولی امکانش وجود داره.
سلام
خواستم ببینم کسی که هنگام ثبت نام کنکور برای پیام نور و غیرانتفاعی کارت نخریده الآن می تونه کارت بخره ؟
رشته های بدون آزمونش هم نیاز به خرید کارت دارن ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)