X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 36
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حمید رضا زارع نمایش پست ها
      در کتاب درسی، کنکور و آزمون‌های آزمایشی، هر دو مورد به عنوان ناقل الکترون کفته می‌شوند ولی NADH صحیح‌تره

Sent from my iPhone using Tapatalk
      اهان ممنون..

2. Top | #17
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      در کتاب درسی، کنکور و آزمون‌های آزمایشی، هر دو مورد به عنوان ناقل الکترون کفته می‌شوند ولی NADH صحیح‌تره

آقای دکتر چرا جواب بعضی سوالا رو نمیدین؟
      چند روز همه جا اعلام کردین درسنامه تخمیر دیروز میاد ولی خبری نشد کانالتون هم که تقریبا غیر فعاله!!!

3. Top | #18
      کاربر باسابقه
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.med96 نمایش پست ها
      آقای دکتر چرا جواب بعضی سوالا رو نمیدین؟
      چند روز همه جا اعلام کردین درسنامه تخمیر دیروز میاد ولی خبری نشد کانالتون هم که تقریبا غیر فعاله!!!
      بله
      ولی بعدش تصمیم گرفتم مباحث دیگه تنفس سلولی رو هم بهش اضافه کنم برای همین یکم بیشتر طول میکشه

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بله
      ولی بعدش تصمیم گرفتم مباحث دیگه تنفس سلولی رو هم بهش اضافه کنم برای همین یکم بیشتر طول میکشه

سلام.اقای زارع لطفا تا فردا حداقل جزوه باکتری رو برسونبد.خیلی نیازه .مخصوصا که قسمت باکتری ها نیاز جدول جمع بندی خوب داره.
      جزوه ویروستون خیلی خوب بود.
      ولی یه نکته توش خارج از کتابه.و نمیشه با این قاطعیتی که شما گفتید نظر داد و حتی چند دبیر هم سوال کردم گفتن با انزیم نیست این تخریب.و اصن در سطح کتاب نیست.
      حالا با درست یا غلط بودنش کار ندارم ولی مسلما طراح محتاط تر از این حرفاس که این جمله رو بده تو کنکور!
      ولی بازم میگم جزوه در کل فوق العاده بود. مخصوصا اونجا که زندگی پنهان تبخال رو در اعصاب گفتید.که اصن جز لیتیک و لیزوژنی نیست و جریانش جداس.این عالی بود چون یسری ادم بی سواد میان اینو جزء لیزوژنی و لیتیک در نظر میگیرن.

یه نکته دیگه، این که گفتید اگاو جز گیاهان چند ساله علفی هست و ریزوم داره.
      من قسمت دومشو نمیتونم در سطح کتاب بپذریم.
      ما میگیم ساقه زیر زمینی داریم.نمیتونیم بگیم لزوما زیر زمینی افقی هست!ممکنه به صورت غده گوشتی باشه.
      خارج از کتابشو نمیدونم ولی در سطح کتاب نمیشه با قاطعیت نظر داد

کانالتون هم زیادی غیر فعاله ها

چقد طولانی شد
      ویرایش توسط -Morteza- : 17 اسفند 1395 در ساعت 22:53

5. Top | #20
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز ک میگی طراح کنکور محتاط
      محتاط بودن معناش اینه ک بگه شاپسند میتوز هسته ای داره یا سوال اول کنکور غلط طرح کنه؟
      امسالم متاسفانه کنکور شبیه سال۹۴و سختر برا زیست
      استاد ی پیشنهاد دارم
      میشه سوالات خیلی مهم و احتمال اومدن تو ۹۶تو هرفصل مشخص کنید و یا اینجا بزارین یا تو چنلتون؟

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farhadmed96 نمایش پست ها
      دوست عزیز ک میگی طراح کنکور محتاط
      محتاط بودن معناش اینه ک بگه شاپسند میتوز هسته ای داره یا سوال اول کنکور غلط طرح کنه؟
      امسالم متاسفانه کنکور شبیه سال۹۴و سختر برا زیست
      استاد ی پیشنهاد دارم
      میشه سوالات خیلی مهم و احتمال اومدن تو ۹۶تو هرفصل مشخص کنید و یا اینجا بزارین یا تو چنلتون؟
      قبول دارم امسال سوالا غلط داشت ولی نسبت به 94ساده تر بود.
      اره اون میتوز هسته ایش که اصن از پهلو تو حلقمهنوز نفهمیدم چرا اونو داده
      شما سوالارو برسی کنی میبینی طراح جایی که ابهام شدید داره یا خارج از کتابه احتیاط کرده اکثرا!

راستی برای جمله اخرتون یه نظر دارم،هیچ کس نمیتونه پیش بینس کنه چه تستی تو کنکور میاد .پس اقای زارع هم مسلما نمیتونن.ولی این که تست هایی که معرفی کنن که شامل مرور کل نکات فصل بشه خیلی خوبه.

7. Top | #22
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      بله پیش بینی ازون نظر ک بالاخره ی طراح تست کنکور میدونه تقریبا طرز دید طراح ب چ شکل هس

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      اگه کسی فایل اصلاحیه رو واس من لطف کنه بفرسته ممنون میشم عجله دارم لازممه پیلییییز
      واقعیت رو دنبال کن، رؤیا تله‌ست.

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      امروز که رفتم تو سایت گاج،توی قسمت تغییرات زیست آی کیو دیدم نوشته تغییرات کلی و اضافه شدن کنکور و یه دایره طلایی هم به جلدش اضافه شده
      من جلد بنفشو دارم
      حالا عایا واقعا تغییرات کلی داره این کتاب؟
      من باید چیکار کنم؟
      @حمید رضا زارع
      پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"

10. Top | #25
      کاربر باسابقه
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi.k.h نمایش پست ها
      سلام
      امروز که رفتم تو سایت گاج،توی قسمت تغییرات زیست آی کیو دیدم نوشته تغییرات کلی و اضافه شدن کنکور و یه دایره طلایی هم به جلدش اضافه شده
      من جلد بنفشو دارم
      حالا عایا واقعا تغییرات کلی داره این کتاب؟
      من باید چیکار کنم؟
      @حمید رضا زارع
      سلام
      اما یه خبر خوب!
      ما در ویرایش جدید، علاوه بر یه سری اصلاحات و اضافه‌کردن کنکور داخل و خارج ۹۶، یه سری تغییرات دیگه هم دادیم که کتاب کاربردی‌تر باشه.
      تغییرات جلد سؤال
      1️⃣ سؤالات ترکیبی ❤️
      قبلاً سؤالات ترکیبی با رنگ مشکی مشخص‌ شده بودند اما معلوم نبود که این سؤال با مباحث قبلی ترکیب شده یا مباحث بعدی یا حتی هر دو! در ویرایش جدید، با آیکون‌های مخصوصی سؤالات ترکیبی با قبل، بعد و یا قبل و بعد مشخص شده‌اند!
      2️⃣سؤالات منتخب ✅
      با اینکه تعداد سؤالات زیست IQ کاملاً منطقی هست تا هر کسی بتونه در طول سال از کتاب استفادة کامل رو ببره، اما خب باز هم بعضیا گله داشتن که نمی‌رسن کل سؤالات رو بخونن یا اینکه کدوم سؤالات رو بهتره که مرور کنن. در این ویرایش، ما شمارة سؤالات مهم رو مشکی کردیم تا اگه وقت کافی نداشتین یا خواستین جمع‌بندی کنین، فقط سؤالات منتخب رو کار کنین.
      3️⃣آي‌کیو پلاس (آزمون جمع‌بندی + ایستگاه پرورش ذهن)
      آی‌کیو پلاس، بخش انتهایی هر فصل، شامل آزمون و ایستگاه پرورش ذهن هست! این دو تا بخش قبلاً هم داخل کتاب بودند ولی مجزا نشده بودند. بنابراین دانش‌آموزان برای اینکه بتونن از آزمون کتاب استفاده کنن، مشکل داشتن. علاوه‌بر این، بعضیا به سؤالات ایستگاه پرورش ذهن که می‌رسیدن، به‌خاطر سختی زیاد سؤالات، به مشکل می‌خوردن. اما الان آزمون و ایستگاه پرورش ذهن جدا هستن. هر آزمون، شامل سؤالات جمع‌بندی کل فصل هست و ایستگاه پرورش ذهن، سؤالاتی با سبک‌‌های جدید هست تا قدرت تحلیل شما رو ببره بالا!
      4️⃣در یک نگاه
      در ویرایش جدید آی‌کیو، در ابتدای هر پایه بخشی مشاوره‌ای قرار داده شده که به شما می‌گه کدوم فصلا مهم‌تر هستن و به چه چیزایی باید توجه کنین
      تغییرات جلد پاسخ
      1️⃣ کنکورشناسی زیست
      در ابتدای هر پایه، برگ مشاوره‌ای قرار گرفته که کامل به‌ شما توضیح میده که چه مباحثی رو قراره بخونین، چقدر ازش سؤال میاد و چجوری باید بخونینش!
      2️⃣کادرهای نکته و ترکیب
      یکی از پرطرفدارترین بخش‌های پاسخنامه، کادرهای نکته و ترکیب هستند. مشکلی که وجود داشت این بود که قبلاً، این بخش‌ها از هم جدا نشده‌ بودن و مثلاً شما نمی‌تونستین در دوران جمع‌بندی، فقط نکات ترکیبی رو بخونین. اما الان کادرهای نکته و ترکیب از هم جدا شدن و شما راحت می‌تونین بفهمین که نکته‌ای که می‌خونین مال همون فصله یا ترکیبی با سایر قسمت‌هاست.

علاوه‌بر این، مثل گذشته پاسخنامه‌ها کاملاً بر اساس متن کتاب هستند و کل گزینه‌ها رو کامل بررسی می‌کنند. اینجوری شما با خوندن پاسخنامه، علاوه‌بر اینکه همة نکات مفهومی و ترکیبی لازم رو یاد می‌گیرید، متن کتاب هم چندین بار براتون دوره میشه و بی‌نیاز از هر درسنامه‌ای میشین. تازه جاهایی هم که نیاز به توضیح بیشتر بوده، مطالب رو باز کردیم تا دیگه چیزی از قلم نیفته!جدول‌ها و کادرهای جمع‌بندی هم که سر جاشونن!
      خلاصه اینکه اگه می‌خواین موفق بشین، خوندن پاسخنامه فراموش نشه!

موفق باشید

@iQzist

11. Top | #26
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام و عرض خسته نباشی خدمت دکتر عزیز من چاپ سوم جلد بنفش دارم لازمه چاپ جدیدو بگیرم؟
      ویرایش توسط mahanmoonspell : 27 تیر 1396 در ساعت 20:15

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با تمام احترامی که برای آقای زارع قایل هستم باید بگم که جلد جدید و قدیم مگه میخاد چقدر فرق ساختاری کرده باشه به فکر منابع مالی و گردش مالی خودتون هم باشید و چیزی حدود 80 تومن و صرف تنها جلد جدید نکنین حاشیه ها رو کنار بزارید و رو متن تمرکز کنید

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      ������ اما یه خبر خوب!
      ما در ویرایش جدید، علاوه بر یه سری اصلاحات و اضافه‌کردن کنکور داخل و خارج ۹۶، یه سری تغییرات دیگه هم دادیم که کتاب کاربردی‌تر باشه.
      ������تغییرات جلد سؤال
      1️⃣ سؤالات ترکیبی ❤️
      قبلاً سؤالات ترکیبی با رنگ مشکی مشخص‌ شده بودند اما معلوم نبود که این سؤال با مباحث قبلی ترکیب شده یا مباحث بعدی یا حتی هر دو! در ویرایش جدید، با آیکون‌های مخصوصی سؤالات ترکیبی با قبل، بعد و یا قبل و بعد مشخص شده‌اند!
      2️⃣سؤالات منتخب ✅
      با اینکه تعداد سؤالات زیست IQ کاملاً منطقی هست تا هر کسی بتونه در طول سال از کتاب استفادة کامل رو ببره، اما خب باز هم بعضیا گله داشتن که نمی‌رسن کل سؤالات رو بخونن یا اینکه کدوم سؤالات رو بهتره که مرور کنن. در این ویرایش، ما شمارة سؤالات مهم رو مشکی کردیم تا اگه وقت کافی نداشتین یا خواستین جمع‌بندی کنین، فقط سؤالات منتخب رو کار کنین.
      3️⃣آي‌کیو پلاس (آزمون جمع‌بندی + ایستگاه پرورش ذهن) ������
      آی‌کیو پلاس، بخش انتهایی هر فصل، شامل آزمون و ایستگاه پرورش ذهن هست! این دو تا بخش قبلاً هم داخل کتاب بودند ولی مجزا نشده بودند. بنابراین دانش‌آموزان برای اینکه بتونن از آزمون کتاب استفاده کنن، مشکل داشتن. علاوه‌بر این، بعضیا به سؤالات ایستگاه پرورش ذهن که می‌رسیدن، به‌خاطر سختی زیاد سؤالات، به مشکل می‌خوردن. اما الان آزمون و ایستگاه پرورش ذهن جدا هستن. هر آزمون، شامل سؤالات جمع‌بندی کل فصل هست و ایستگاه پرورش ذهن، سؤالاتی با سبک‌‌های جدید هست تا قدرت تحلیل شما رو ببره بالا!
      4️⃣در یک نگاه ������
      در ویرایش جدید آی‌کیو، در ابتدای هر پایه بخشی مشاوره‌ای قرار داده شده که به شما می‌گه کدوم فصلا مهم‌تر هستن و به چه چیزایی باید توجه کنین
      ������تغییرات جلد پاسخ
      1️⃣ کنکورشناسی زیست ������
      در ابتدای هر پایه، برگ مشاوره‌ای قرار گرفته که کامل به‌ شما توضیح میده که چه مباحثی رو قراره بخونین، چقدر ازش سؤال میاد و چجوری باید بخونینش!
      2️⃣کادرهای نکته و ترکیب ������
      یکی از پرطرفدارترین بخش‌های پاسخنامه، کادرهای نکته و ترکیب هستند. مشکلی که وجود داشت این بود که قبلاً، این بخش‌ها از هم جدا نشده‌ بودن و مثلاً شما نمی‌تونستین در دوران جمع‌بندی، فقط نکات ترکیبی رو بخونین. اما الان کادرهای نکته و ترکیب از هم جدا شدن و شما راحت می‌تونین بفهمین که نکته‌ای که می‌خونین مال همون فصله یا ترکیبی با سایر قسمت‌هاست.

علاوه‌بر این، مثل گذشته پاسخنامه‌ها کاملاً بر اساس متن کتاب هستند و کل گزینه‌ها رو کامل بررسی می‌کنند. اینجوری شما با خوندن پاسخنامه، علاوه‌بر اینکه همة نکات مفهومی و ترکیبی لازم رو یاد می‌گیرید، متن کتاب هم چندین بار براتون دوره میشه و بی‌نیاز از هر درسنامه‌ای میشین. تازه جاهایی هم که نیاز به توضیح بیشتر بوده، مطالب رو باز کردیم تا دیگه چیزی از قلم نیفته!جدول‌ها و کادرهای جمع‌بندی هم که سر جاشونن!
      خلاصه اینکه اگه می‌خواین موفق بشین، خوندن پاسخنامه فراموش نشه!

موفق باشید

@iQzist
      سلام آقای زارع خداوکیلی پولی واسمون نمونده کتاب جدید بگیریم تو این چند سال هرچی داشتیم خرج کنکور کردیم لطفا اصلاحاتی که تستا با به توجه به تغییرات کتابا داشتن رو بگین...
      لب لعلش چو مرا جان عزیز است
      عمری بود آن لحظه که جان را به لب آرم

14. Top | #29
      کاربر باسابقه
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mojtabamessi نمایش پست ها
      با تمام احترامی که برای آقای زارع قایل هستم باید بگم که جلد جدید و قدیم مگه میخاد چقدر فرق ساختاری کرده باشه به فکر منابع مالی و گردش مالی خودتون هم باشید و چیزی حدود 80 تومن و صرف تنها جلد جدید نکنین حاشیه ها رو کنار بزارید و رو متن تمرکز کنید
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamid_MhD نمایش پست ها
      با تمام احترامی ک برای اقای زارع قایلم ولی تغییراتی ک گفتن بیشتر مربوط به ظاهر کتاب بود تا مفهوم و مطلبش.
      پس دوستان سعی کنن از همون چاپی ک دارن استفاده کنن بهتره.
      آقا من که نگفتم کسی چاپ جدید رو بگیره یا قدیم رو استفاده کنه! گفتم تغییرات کتاب این هست، توی کانال هم اعلام کرد تصمیم با خودتونه جلد جدید رو بگیرین یا نه. یه کسی این تغییرات واسش به حدی ارزش داره که بره جلد جدید رو بگیره یکی هم نه. دیگه اون تصمیمش با خود دانش‌آموز هست هرکی هم چاپ‌های قدیم رو داشته، ما بهش گفتیم که قابل‌استفاده است، حالا چه به‌صورت شخصی از خود من پرسیده شده یا کامنت‌هایی که در سایت گاج گذاشته شده.

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      ببخشید اون روش خوندن و مرور زیست و فصول مرتبط قسمت مشاوره که تازه اضافه کردید نمیشه تو یک کتابچه کوچیک چاپ کنید واسه فروش حدا؟یا پی دی افشو واسه فروش بزارید؟
      This time,this is my fight song
      Take -backe -my life Song
      Prove - I'm - alright Song
      My power's turned on
      Starting right now,i'll be strong

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن