ببین من سال 93 اولین کنکورم بود..بنا به دلایلی که همش بهانه است نخوندم..هیچی نخوندم..و رد شدم.خیلی طبیعیه نخونی رد میشیهمه میگن فلانی کشش نداشت و یا هرچی من که کوه تجربه ام بهش میگم مطمئن باش نخونده.همه کشش دارن.همه میتونن.ولی عشق میخواد نه علاقه..اراده قوی و سبک صحیح مطالعه و از اون مهمتر مرور میخواد..تست و تمرین منظم و مطالعه با برنامه و فشرده میخواد...از تفریحات معمول زدن و تلاش بی وقفه میخواد..من امسال هم رد میشم دقیقا به همون دلیل همیشگی..."درس نخوندن" حتی یک خط...! ولی میمونم و برای زندگیم میجنگم و از الان قبولی رو درک کردم و عمیقا به این باور رسیدم که میخوام و میتونم. تا زمانی که به این باور نرسی که باید برای زندگیت و عشقت بجنگی نه فقط در کنکور بلکه تو همه مراحل زندگیت شکست میخوری.لوس بازی و کمال گرایی رو بذار کنار.الان مثلا خیلی بی معنیه که پرسیدی یه سال هم بمونم یا نه..! خب اولا اینجا هر کی هر چی بگه تاثیرش آنی هست مگر اینکه بی تعصب بخونی و به باور عمیق قلبی برسی و تصمیم بگیری و پای تصمیمت وایستی چون باقی عمرت تحت تاثیر این تصمیمت میگذره. اینجا هرکس یه چیز میگه که بر اساس شرایط و علایق و آرزوهای خودشه و فقط "حرف"عه. در نهایت کسی که تصمیم میگیره تویی و این حرفا هم هیچ تاثیری نداره تو تصمیمت. فقط با دید باز تصمیم بگیر و بر اساس شرایط خودت.موفق باشی.
ویرایش توسط fan : 12 تیر 1396 در ساعت 12:04
هم چنین منتظر تایید کردن دیگران نباش دیگران از اینه خودشون به تو نگاه میکنند و تو از نگاه خودت تو انسان با همتی هستی متاسفانه درگیر گذشته ای مگه میشه رانندگی بکنی و همش به عقب نگاه کنی چون بطبع تصادف میکنی تو باید اول به خودشناسی برسی و بعد فعل خواستن را صرف کنی![]()
خب خدا رو شکر
خب دیگه پس بشین بخون
یه نکته هم بگم که اگر در نهایت تصمیم گرفتی و خواستی بمونی واسه 97 دیگه نباید اشتباهات این دو سال رو به هیچ وجه تکرار کنی
تفریح آخر هفته ، استراحت ، موزیک ، تی وی ، نت و ... جزء لاینفک زندگی همه ماست ولی تو دوران کنکور باید خیلی کمتر ، اصولی و مدیریت شده باشه نه اینکه کلا بخیالش بشی ، به کلی و تمامه کنار گذاشتنشون پیامدهای خاص خودشون رو داره ...
ویرایش توسط saj8jad : 12 تیر 1396 در ساعت 12:18 دلیل: جزئی
دو چیز رو در نظر داشته باش
1-سال 97 کنکورش یه کنکور فجیع هست
2- هر سال کنکور برای خودش فجیع بوده پس چیزی فرق نکرده بازم اگه درصد بالا بزنی قبول میشی نزنی قبول نمیشی
عشق اینه که 97 رتبه تک بشی....اقریبا میشه گفت تو سخت ترین کنکور طول تاریخ کنکورخیلیا پشت کنکور خیلیا سال اولی که ترس از پشت کنکور موندن دارند چون نمیدونند چی میشه + بسیاری از فارغ التحصیلان رشته های دیگه و حتی رتبه های تاپ ریاضی در سال های قبل
![]()
سلام.
ارميا ( اگه اشتباه نكرده باشم ) يه چيزيت ميشه ها!
اگه به پزشكي علاقه داري شهرش خو نبايد زياد برات مهم باشه. بعدشم با اين وضع تجربي و خيلي خوان هايي كه هستن تهران اونم پزشكي خيلي خيلي سخته . با اون درصدايي كه گفتي فقط كافيه زبان و دينيت رو ببري بالا پزشكي جاي خوب درمياي...
عملكردت تو دانشگاه مهمتر از عملكردت تو كنكوره . اگه معدلت خوب باشه دانشگاه ميتونه بورسيه ات كنه بري خارج تحقيقات فقط تهران كه نيست...
ادم بايد از زندگيش لذت ببره
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 6 مهمان)