بهتر است برای چیزی که هستی مورد
نفرت باشی
تا اینکه برای چیزی که نیستی
محبوب باشی
aavvzz
saeed211
Wild Rose
Mr.amp98
mina_77
حامدیگانه
jj_golpa sajad8
گرچه شب تاریک استدوستان جوبی بدی دیدید حلال کنید انشاالله آخر مرداد هیچ کس حتی دشمن خونی آدم هم ناراحت نباشه
"دل قوی دار"
سحر نزدیک است...
برامون دعا کنید براتون دعا میکنم
موفق باشیم همگی با هم
حضرت علی:: هر انسانی وجودی دارد به وسعت کهکشان ها
بازم شرمنده![]()
ویرایش توسط amir1378 : 26 خرداد 1396 در ساعت 23:20
بچه ها با هم دوست باشین!!!
سر چیزای بی ارزش دعوا نکنین!!!یکی زحمت کشیده خونده صد زده!!قبول دارم دم کنکور تو یه جای عمومی بهتر که این درصد ها رو نزاری چون شاید یه سریا از نظر روحی یکم مشکل پیدا کنن! اما دوستانی هم که تهمت میزنن اصلا کاره درست!شما وقتی نه طرف رو میشناسی نه تا حالا دیدیش احتمال رو باید بزاری رو تلاشش نه تقلب که!!!هیچ وقت زود قضاوت نکنیم ارزش نداره!!!فوقش یکی میشه یک یکی میشه دو یکی هم میشه هزار و .... تهش که چی؟!!!تا وقتی نتونیم کاره مفیدی برای این جامعه نکنیم و نتونیم یه نوع انقلاب تو اون رشته ای که هستیم ایجاد کنیم به هیچ دردی تاکید میکنم به هیچ دردی نمیخوره ! شاید یه رتبه چهار رقمی به مراتب برای جامعه مفیدتر باشه تا از رتبه یک میگم که بستگی به هدف داره!!!هر چی هدف بزرگتر این چیزا بی ارزش تر!همین الان که من و شما داریم باهم حرف میزنیم یه شریا دارن از جونشون میگذرن برای ایران و اسلام! آیا کار اونا ارزشمندتره یا من و تو که یا پای کتابیم یا پای موبایل؟!!!میگم لازم نیست هممون به اون درجه از عرفان برسیم که حاضر باشیم جونمون رو فدا کنیم اما سعی کنیم تو هر رشته ای که هستیم هر رتبه ای که داریم!فقط و فقط برای این کشور مفید واقع بشیم که این امر نیازمند داشتن هدف بزرگه نه کنکور!!کنکور میتونه یه وسیله باشه که ما رو به این هدف برسونه!!!خلاصه امیدوارم منظورم رو فهمیده باشین ! با آرزوی موفقیت!!
بهتر است برای چیزی که هستی مورد
نفرت باشی
تا اینکه برای چیزی که نیستی
محبوب باشی
آقایون داداشا لطفا کمک کنید
من شیمیو چیکار کنم قلمم خوبه بالای 60 70 ولی سنجش انتظارم برآورده نشد
موج آزمون کار کردم تقریبا کامل
به نظرتون مفاهیم خط ویژه بخونم کمک کنندست؟
من خلاصه اول موج آزمونو میخوندم
93 داخلو هشتاد زدم 95 خارجو 60
امام علی(ع): زکات علم به نشر آن است
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)