اون شرط مثبت معدل بود كه هر كدوم بهتر ميشد همون رو حساب ميكردن
الان اين اپراتور گفته همه سهميه ها اعمال ميگردد ، منظورش اينه كه سهميه اي حذف نشده از بنيان
يعني همون مناطق سه گانه به قوه خودش باقيه
ايثارگران هم كه بود هميشه ، امسال هم عده ديگه اي به ايثارگران اضافه شدن
وگرنه كنكور ساليانه ساله كه هر كس يك سهميه داره ، و كلمه ي سهميه ها براي يك نَفَر به كار نميره
براي كل جمعيت گفته
ما وقتي سهميه مون رو ويرايش كرديم از مناطق تبديل شد به فرزند جانباز ، مناطق ديگه پاك شد
يه روزي ،يه جايي ، يه جوري ،يه كسي ،يه چيزي ...صبر داشته باش ،صبر داشته باش ...
واي نينيش تو فوق العاده اي :دي
اول كه اعتراض ميكردي به ما ميگفتي شما مگه علم غيب دارين ؟ كي گفته سهميه از مناطق جداست ؟ مگه توكلي فاميلتونه ؟...
چند روز بعد اومدي جواب يه نَفَر رو دادي و گفتي ديگه اينم پرسيدن داره ؟ مشخصه كه سهميه از منطقه جداست) يه نَفَر هم كه بهت اعتراض كرد گفتي اون موقع نميدونستم الان اطلاعاتم رفت يالا
الان دوباره برگشتي به موضع قبلت؟
من چيز عجيب و غريب يا تازه اي نگفتم ،من كه هر روز حرفمو عوض نميكنم ! لپ كلامم اين بود كه سهميه ايثارگران از منطقه جداست
يك ميليارد ؟؟!! نگو تو رو خدا)) كل جمعيت ايران از نوزاد گرفته تا پيرمرد ١١٢ ساله همش ٨٠ ميليونه ، بعد تو تعداد داوطلب كنكور اونم سهميه دارا رو يك ميليارد در نظر گرفتي ؟؟؟ يا خدا
يعني با مناطق چيزي حدود ٢ ميليارد ميشه ؟ چينه مگه ؟ خخخ
بعدشم تو كه اينقدر ناراحتي و آيه ياسي چرا اصلا سهميه رو زدي؟ اين حجم از ناراحتي و اعتراض ...
اجباري كه نبود علاقه مندي بود
اگه نفهميدي اون يه ميليارد كنايه س و نشانه كثرته خيلي اوضاع داغونه پس ادبيات بخون
بعله اون موقع هيچ كدوممون نميدونستيم الانم باز من ميگم توكلي فاميلتونه؟؟!!
ديدي كه گفتم منم نميدونم دقيقا
اره بازم اطلاع دقيق تري بياد دستم صد بار ديگه هم موضع عوض ميكنم
ضمنا كي گفته ناراحتم؟!فقط گفتم حرفت عقلاني نيست
لازم هم نبود طوماري جوابمو بدي فقط بفهم كسي باهات سر جنگ نداره همين -_-
خوشحالم
دوستان سهمیه دار گرامی نیاز به مجادله نیست
ببینید اینا روی یه حساب و کتابی اومدن این سهمیه 5 درصدی رو ایجاد کردن
مثلا پارسال 185 هزار نفر مال منطقه 3 بودن (حاضر در جلسه) که میشه 35 درصد کل حاضران
حالا این سهمیه جدید هم احتمالا یک چهارم این تعداد باشن ینی حدود 40 الی 50 هزار نفر که میشه حدود 9 درصد کل
اما اینا علاوه بر اون 5 درصد اومدن مازاد اون 25 درصد که طبق تجربه حدود 10 الی 15 درصدش میشه رو دادن به شماها.ینی کل سهمیتون حدود 15 الی 20 درصد خواهد بود که بازم در بدترین حالت از سهمیه ی سرانه تون (9 درصد) خیلی بیشتره.
پس برید حالشو ببرید...
و من الله التوفیق
خداييش تو يكي در مورد اي كيو نگو كه من هنوز فكر ميكنم تو كلاس ششم هفتم باشي داري با ما شوخي ميكني اوضاع داغونو گذاشتي زير بغلت دويدي با اين حجم هوش ، لطف كن ديگه منشن نكن ، من با كسي ديگه حرف ميزنم تو خودتو ميندازي وسط
فعلا فقط موضع عوض كن بيست و خرده اي روز هست هنوز![]()
نمو رو واقعا خوب گذاشت روت
هم سهميه ايثارگران ميدن هم سهميه منطقه هر كدوم بهتر شد همونو اعمال ميكنن)) نمونه بارز عقلاني !!!
يا ميتونن بگن يه دور با نمره منفي حساب ميكنن يه دور بدون نمره منفي هر كدوم بهتر شد همونو حساب ميكنيم ،
يا ميان ميگن اصلا چه كاريه پا شيد تا حوزه بياين ما دفترچه سوالات رو مياريم در خونتون با أوليا بشينين حل كنينفقط تو رو خدا از ما ناراحت نشين ، امضا عمو توكلي
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 12 مهمان)