X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 38 از 39 نخستنخست ... 28373839 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 556 به 570 از 579
    1. Top | #556
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nac نمایش پست ها
      من راجب 6ماه خدمت عرض کردم نه جانباز!!

هیچ فرقی نداره .بسیاری از همون رزمنده ها تو جبهه آسیب دیدن ولی بدلیل پیگیر نشدن پرونده های بالینی شون و بنابه دلایل متعدد دیگه نتونستن جانبازی خودشونو ثابت بکنن ..الان بعضی ازهمون رزمنده ها و خونواده هاشون دارن رنج میکشن...

2. Top | #557
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nac نمایش پست ها
      ایشون اول گفتن نه بنده!!
      آها.بعدش شمام ب عنوان ی فرد با اصالت و ایرانی توام باید تکرار کنی اون حرفو...باشه داداش اینطوریه بفرما .راحت باشین

3. Top | #558
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

این چی میگه

4. Top | #559
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mojtabakia نمایش پست ها

این چی میگه
      فكر كنم هم منطقه هم سهميه رو اعمال ميكنن هر كدوم به نفعت بود اونو نشون ميدن

5. Top | #560
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اون شرط مثبت معدل بود كه هر كدوم بهتر ميشد همون رو حساب ميكردن
      الان اين اپراتور گفته همه سهميه ها اعمال ميگردد ، منظورش اينه كه سهميه اي حذف نشده از بنيان
      يعني همون مناطق سه گانه به قوه خودش باقيه
      ايثارگران هم كه بود هميشه ، امسال هم عده ديگه اي به ايثارگران اضافه شدن
      وگرنه كنكور ساليانه ساله كه هر كس يك سهميه داره ، و كلمه ي سهميه ها براي يك نَفَر به كار نميره
      براي كل جمعيت گفته
      ما وقتي سهميه مون رو ويرايش كرديم از مناطق تبديل شد به فرزند جانباز ، مناطق ديگه پاك شد
      يه روزي ،يه جايي ، يه جوري ،يه كسي ،يه چيزي ...صبر داشته باش ،صبر داشته باش ...

6. Top | #561
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مديسا نمایش پست ها
      اون شرط مثبت معدل بود كه هر كدوم بهتر ميشد همون رو حساب ميكردن
      الان اين اپراتور گفته همه سهميه ها اعمال ميگردد ، منظورش اينه كه سهميه اي حذف نشده از بنيان
      يعني همون مناطق سه گانه به قوه خودش باقيه
      ايثارگران هم كه بود هميشه ، امسال هم عده ديگه اي به ايثارگران اضافه شدن
      وگرنه كنكور ساليانه ساله كه هر كس يك سهميه داره ، و كلمه ي سهميه ها براي يك نَفَر به كار نميره
      براي كل جمعيت گفته
      ما وقتي سهميه مون رو ويرايش كرديم از مناطق تبديل شد به فرزند جانباز ، مناطق ديگه پاك شد
      افرين،پس اگه يه ميليارد نفر اومدن تو اين سهميه و بهشون فقط پنج درصد دادن و به ضررشون شد بازم سهميه س
      بازم به نفع رزمنده س!
      نخير اين طور نيست
      منم نميدونم دقيقا چطوره ولي اينطور كه شما ميگي هم بعيد ميدونم باشه

7. Top | #562
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      واي نينيش تو فوق العاده اي :دي
      اول كه اعتراض ميكردي به ما ميگفتي شما مگه علم غيب دارين ؟ كي گفته سهميه از مناطق جداست ؟ مگه توكلي فاميلتونه ؟...
      چند روز بعد اومدي جواب يه نَفَر رو دادي و گفتي ديگه اينم پرسيدن داره ؟ مشخصه كه سهميه از منطقه جداست ) يه نَفَر هم كه بهت اعتراض كرد گفتي اون موقع نميدونستم الان اطلاعاتم رفت يالا
      الان دوباره برگشتي به موضع قبلت؟
      من چيز عجيب و غريب يا تازه اي نگفتم ،من كه هر روز حرفمو عوض نميكنم ! لپ كلامم اين بود كه سهميه ايثارگران از منطقه جداست
      يك ميليارد ؟؟!! نگو تو رو خدا )) كل جمعيت ايران از نوزاد گرفته تا پيرمرد ١١٢ ساله همش ٨٠ ميليونه ، بعد تو تعداد داوطلب كنكور اونم سهميه دارا رو يك ميليارد در نظر گرفتي ؟؟؟ يا خدا
      يعني با مناطق چيزي حدود ٢ ميليارد ميشه ؟ چينه مگه ؟ خخخ
      بعدشم تو كه اينقدر ناراحتي و آيه ياسي چرا اصلا سهميه رو زدي؟ اين حجم از ناراحتي و اعتراض ...
      اجباري كه نبود علاقه مندي بود

8. Top | #563
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اول كه اعتراض ميكردي به ما ميگفتي شما مگه علم غيب دارين ؟ كي گفته سهميه از مناطق جداست ؟ مگه توكلي فاميلتونه ؟...
      چند روز بعد اومدي جواب يه نَفَر رو دادي و گفتي ديگه اينم پرسيدن داره ؟ مشخصه كه سهميه از منطقه جداست ) يه نَفَر هم كه بهت اعتراض كرد گفتي اون موقع نميدونستم الان اطلاعاتم رفت يالا
      من چيز عجيب و غريب يا تازه اي نگفتم ،من كه هر روز حرفمو عوض نميكنم ! لپ كلامم اين بود كه سهميه ايثارگران از منطقه جداست
      يك ميليارد ؟؟!! نگو تو رو خدا )) كل جمعيت ايران از نوزاد گرفته تا پيرمرد ١١٢ ساله همش ٨٠ ميليونه ، بعد تو تعداد داوطلب كنكور اونم سهميه دارا رو يك ميليارد در نظر گرفتي ؟؟؟ يا خدا
      بعدشم تو كه اينقدر ناراحتي و آيه ياسي چرا اصلا سهميه رو زدي؟ اين حجم از ناراحتي و اعتراض ...
      اگه نفهميدي اون يه ميليارد كنايه س و نشانه كثرته خيلي اوضاع داغونه پس ادبيات بخون
      بعله اون موقع هيچ كدوممون نميدونستيم الانم باز من ميگم توكلي فاميلتونه؟؟!!
      ديدي كه گفتم منم نميدونم دقيقا
      اره بازم اطلاع دقيق تري بياد دستم صد بار ديگه هم موضع عوض ميكنم
      ضمنا كي گفته ناراحتم؟!فقط گفتم حرفت عقلاني نيست
      لازم هم نبود طوماري جوابمو بدي فقط بفهم كسي باهات سر جنگ نداره همين -_-

9. Top | #564
      کاربر انجمن

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نمیدونم چرا انقد منو یاد اون ماهی آبی که توی انیمیشن (نمو) بود میندازه
      خوشحالم

10. Top | #565
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوستان سهمیه دار گرامی نیاز به مجادله نیست
      ببینید اینا روی یه حساب و کتابی اومدن این سهمیه 5 درصدی رو ایجاد کردن
      مثلا پارسال 185 هزار نفر مال منطقه 3 بودن (حاضر در جلسه) که میشه 35 درصد کل حاضران
      حالا این سهمیه جدید هم احتمالا یک چهارم این تعداد باشن ینی حدود 40 الی 50 هزار نفر که میشه حدود 9 درصد کل
      اما اینا علاوه بر اون 5 درصد اومدن مازاد اون 25 درصد که طبق تجربه حدود 10 الی 15 درصدش میشه رو دادن به شماها.ینی کل سهمیتون حدود 15 الی 20 درصد خواهد بود که بازم در بدترین حالت از سهمیه ی سرانه تون (9 درصد) خیلی بیشتره.
      پس برید حالشو ببرید...
      و من الله التوفیق

11. Top | #566
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط revenger نمایش پست ها
      دوستان سهمیه دار گرامی نیاز به مجادله نیست
      ببینید اینا روی یه حساب و کتابی اومدن این سهمیه 5 درصدی رو ایجاد کردن
      مثلا پارسال 185 هزار نفر مال منطقه 3 بودن (حاضر در جلسه) که میشه 35 درصد کل حاضران
      حالا این سهمیه جدید هم احتمالا یک چهارم این تعداد باشن ینی حدود 40 الی 50 هزار نفر که میشه حدود 9 درصد کل
      اما اینا علاوه بر اون 5 درصد اومدن مازاد اون 25 درصد که طبق تجربه حدود 10 الی 15 درصدش میشه رو دادن به شماها.ینی کل سهمیتون حدود 15 الی 20 درصد خواهد بود که بازم در بدترین حالت از سهمیه ی سرانه تون (9 درصد) خیلی بیشتره.
      پس برید حالشو ببرید...
      و من الله التوفیق
      مررسي
      اميد دادي واقعا مرسي ، منم شنيدم مازادشو ميدن به پنج درصد

12. Top | #567
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خداييش تو يكي در مورد اي كيو نگو كه من هنوز فكر ميكنم تو كلاس ششم هفتم باشي داري با ما شوخي ميكني اوضاع داغونو گذاشتي زير بغلت دويدي با اين حجم هوش ، لطف كن ديگه منشن نكن ، من با كسي ديگه حرف ميزنم تو خودتو ميندازي وسط
      فعلا فقط موضع عوض كن بيست و خرده اي روز هست هنوز
      نمو رو واقعا خوب گذاشت روت

13. Top | #568
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      جونمی سازمان سنجشششششششش

14. Top | #569
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      هم سهميه ايثارگران ميدن هم سهميه منطقه هر كدوم بهتر شد همونو اعمال ميكنن )) نمونه بارز عقلاني !!!
      يا ميتونن بگن يه دور با نمره منفي حساب ميكنن يه دور بدون نمره منفي هر كدوم بهتر شد همونو حساب ميكنيم ،
      يا ميان ميگن اصلا چه كاريه پا شيد تا حوزه بياين ما دفترچه سوالات رو مياريم در خونتون با أوليا بشينين حل كنين فقط تو رو خدا از ما ناراحت نشين ، امضا عمو توكلي

15. Top | #570
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      هم سهميه ايثارگران ميدن هم سهميه منطقه هر كدوم بهتر شد همونو اعمال ميكنن )) نمونه بارز عقلاني !!!
      يا ميتونن بگن يه دور با نمره منفي حساب ميكنن يه دور بدون نمره منفي هر كدوم بهتر شد همونو حساب ميكنيم ،
      يا ميان ميگن اصلا چه كاريه پا شيد تا حوزه بياين ما دفترچه سوالات رو مياريم در خونتون با أوليا بشينين حل كنين فقط تو رو خدا از ما ناراحت نشين ، امضا عمو توكلي

داعش کجایی بیای ترورم کنیییییییییییییییییی

صفحه 38 از 39 نخستنخست ... 28373839 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 12 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن