هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
یه گ. و .ه خوردم خاصی از کتابخونت مشخصه![]()
خخخخ واقعا بمیرم براش
اون دایره المعارف هم مرجع چیزای خراب تو 12 سالگی بود خخخخخخ ( @yasintabriz ) میدونی چی میگم
![]()
واینکه داداچ داری اشتباه میزنی چراغ مطالعه جاش اونجا نیست![]()
ویرایش توسط mobin9898 : 09 اردیبهشت 1396 در ساعت 16:48
تو را شکست می دهد.
اتاقم تو خوابگاه
دلم خواس بزارم![]()
کنون اگرچه کویرم؛ هنوز در سر من
صدای پر زدن مرغ های دریایی ست
ویرایش توسط zahra8 : 09 اردیبهشت 1396 در ساعت 17:45
مگه چه خبره ! ... همین واسه یه دانشجو .... کــــــــــافیه !
.............
بیشتر وقتا یا سر کلاسی .... بعدشم یا کتابخونه ...... یا خوابی ...... ! ...... حال یکی دوساعت هم تو خوابگاه ... یا با بروبچ یا کمی درس (تازه اگه برنامه حاشیه نداشته باشین !)
...........
ولی یه چیزم بگم ... یه هو یادم اومد :: یه چی که تو جو بروبچ خوابگاهی .... فهمیدم و حس کردم ...... ! مثل خیلی ماها ..... یه حس خاص داریم که .... یه نفر مهمون بیاد خونمون .... بهمون سر بزنه ..... بین بچه های خوابگاهی هم .... کم و بیش .... این حس و حال هستش ..... یه ذوق خاص واسشون داره .... وقتی میری اتاقشون ...... ! به خصوص واسه بعضی هاشون که .... که به جز خودشون .... زیاد رفت و آمد به اتاقشون نیست (اینو تو بخشای اتباع و خارجیا بهتر میشه حس کرد :: )
...........
خلاصه اینکه .... خوابگاهی هم نشدین .... به خوابگاهی ها ..... گاهی ... یه سری بزنید ....... !![]()
تو را شکست می دهد.
آره خب ! :::: به خصوص زمان .... انتخاب واحد ... حواست به این مطلب هم باشه ..
.......
گاهی .... سر یه کلاس .... هی کلنجار میری که چه جوری اون کلاسو برش داری یا نه ! ....هی سر خالی افتادن بین دو کلاس .... گیج میزنی ..... ! ::::: ولی یه نیم نگاه به لطف بروبچ خوابگاه .... خب میشه اون دو کلاسو برداشت .... اون تایم بین کلاسیشو دیگه نمیخاد بری خونه ..... برو خوابگاه یا یه چرتی بزن .... یا ی دست ورق یا پلی استیشن یا کم خلوچل بازی .......... سریع میگذره ...... (اگه هم خیلی شیفته علم و دانش بودی برو کتابخونه !که عمرن بری ... میگی خواب بیشتر حال میده حتی نیم ساعت !)
![]()
حالا که بحث خابگاه شد بگم که
درسته توی جای خیلی کوچیک زندگی میکنیم و مجبوریم خیلی کارها رو انجام بدیم درحالی که تو خونه خودمون انجام نمیدیم
ولی
شیرینی هایی هم داره
فیلم نگاه کردن های شب جمعه های دست جمعی
ورق و هفت خبیث زدن های 12 شب
کل کل های فوتبالی
خنده های دور همی و....
اونقد با هم اتاقیات مچ میشی که وقتی از در وارد شد سلام نکرده میفهمی چی تو دلش میگذره
گاهی میشیم سنگ صبور و رفیق هم...
با اینکه خیلی سخته این زندگی ولی تجربش خوبه...
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 6 مهمان)