اینم چیزیه که خود کانال سنجش گذاشت.این تا فردا شب تو هست@Mahdi.k.h
منم می تونستم جوابتو مثل خودت بدم اما جوابتو مثل خودت نمی دم چون آدم محترم و باشعوری هستم ولی همیشه یادت باشه هر وقت به کسی بی احترامی کنی این فرصتو بهش دادی که به خودت و خانواده ات توهین بشه لطفا این فرصت را دیگر به کسی نده چون همه مثل من نیستند که این فرصت را هدر بدند.
در ضمن انقدر این قضیه بابل رو کش ندید مگه مسئول قلم چی بابل هستم فقط من وظیفه ام بود بهشون بگم چنین تفکری دربارشون اینجا هستش دیگه اونا خودشون می دونند.
خداحافظ به همه به امید موفقیت همه تون
سلام دوستان
از مدیر می خوام این تاپیک رو ببنده و حذف کنه واقعا شما با ایجاد این تاپیک چند نفر رو مجبور کردید برن سمت سوالات.
من چن نفر رو دیدم از دوستام که تو این انجمن هم عضون ولی نمیدونستن سوالا به فروش میره یا رایگان می ذارن تا این تاپیک رو دیدن و الان کلی درسشون افت کرده واقعا متاسفم هم برای قلمچی هم برای کسانی که ادرسهای کانال های رایگان رو خصوصی فرستادن به بقیه واقعا متاسفم
درسته ادم نباید سمت این چیزا بره ولی تحت فشار خانواده ادم مجبور میشه.حالا شما هم خواهشا ببندید این تاپیک رو تا چن نفر دیگه بیچاره نشن
آفرین دوست عزیز ماشاالله به بصیرت شما فقط کافیه به این تایپک امروز نگاه کنید http://forum.konkur.in/thread51748.html
دوست عزیزمون خودش سوالات رو دانلود کرده و دیده بعدش می گه سوالات اومده آخه تو باید درستو بخونی چرا سوالاتو نگاه می کنی.
یا حق
ان شاالله خداوند به ما بصیرتی بده که راه رو درست بریم و به همدیگر احترام بذاریم
work hard so that your idols become your rivals.سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
نه!
فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊
ویرایش توسط parnia-sh : 24 فروردین 1396 در ساعت 20:28
از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)