.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
صدا آدما هِی میره تو مُخ
گُر میگیریم لایِ حسرت مدام...
اها ، الان که زوده برای نهایی بخون ( هر چند هیچچچچچ تاثیری نداره ولی انگیزه رو میاره برات، خودمم از بهمن شروع کردم ولی اگه برگردم عقب حتمنِ حتما فیزیک 4 فصل یک و دو و هندسه تحلیلی هم فصل یک و دو ، گسسته فصل یک ، شیمی فصل یک و دو و کل عمومی های دوم و سوم و چهارمم رو جمع می کنم . چرا میگم این فصل ها که نصف کتاب پیش هستن؟ چون مثلا فیزیک فصل یک و دو مطالبش مال دوم هست و مطالب جدید زیادی نداره و میشه یاد گرفت ، شیمی هم چون این دو فصل خیلی سادن و مسائلش نسبت به استوکیومتری خیلی خیلی بهتر و راحت تر هستن . عمومی هم تابستون جمع بشه راحت میشه مرور کرد در طی سال و وقتی نمی گیره ازت ، برای ادبیات سیر تا پیاز رو بخونی دیگه نیازی به دبیر نیست که بگی اونجوری بهتر هست .
موفق باشی![]()
صدا آدما هِی میره تو مُخ
کمیت مهمه کیفیت مهم تره. من خودم نشستم فیزیکو اول خلاصه هامو خوندم. بعد واسه اینکه تثبیت بشه دوباره و خیلی سرعتی یه خلاصه نویسی جمع و جور نوشتم همه فصل ها رو . برای تست زدن هم اون مباحثی که یکمی یادم رفته بود و نشستم تستای معمولی گاج نقره ای رو زدم. واسه اونایی هم که روشون تسلط داشتم تستای یک قدم تا صدشو زدم.
فیزیک تقریبا خازن و مقاروت و گرما و پیش یک زیست پایه به جز گیاهی دین و زندگی پایه بجز پنج درس اخر سوم ادبیات 890تا قرابت تقریبا تاریخ ادبیات ریاض کل تایع و احتمال ماتریس مشتق حد شیمی سینتیک تعادل فصل یک ودو و پنج دوم عربی همش
فرستاده شده از SM-J105Hِ من با Tapatalk
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
صدا آدما هِی میره تو مُخ
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)