شیمی(2)-مبتکران واجب
شیمی(2)-الگو
شیمی(2)(قوی)-مبتکران تکمیلی
شیمی(3)-مبتکران
شیمی(3)-خیلی سبز
شیمی(3)-میکرو گاج
شیمی(پیش)-مبتکران واجب
شیمی(پیش)(قوی)-مبتکران پیشرفته
شیمی(پیش)-خیلی سبز
جمع بندی(قوی)-IQ گاج
جمع بندی(قوی)-موج آزمون(پیش و پایه)
جمع بندی(قوی)- فار (پیش و پایه)
جامع:گاج
جامع:مهرو ماه
success is my ONLY option
آدما با هم متفاوتن برای بعضی ها کافیه برای بعضی ها زیاده برای یه سری ها هم کمه باید خودتون تشخیص بدید براتون کافیه یا نه . ولی کتاب خوبیه
سلام
برای اموزش شیمی برا کسی که فارغ التحصیل دانشگاه بوده و از مباحث دور بوده چه کتابی خوبه؟همون مبتکران اموزشی بعلاوه بانک تست کتابای دیگه خوبه؟تا الان از اموزش مبتکران راضی بودم
باسلام
تجربه ی شخصی خودمو میگم بنده خودم المپیاد شیمی بودم و پارسال چون همه جا بلد بودمو همیشه هم درس میدادم بجای معلمم خیلی جو منو گرف و نه تست زدم نه هیچی ااخرشم تو کنکور ۹۵ این درسو زدم ۲۵٪
و خب روش من اشتباه بوده قطعا باید بیشتر میخوندم اما پیشنهادم با توجه ب تسلط کلی ک رو این درس دارم ایناس
شیمی ۳ و شیمی ۲ مبتکران فول ک شدی تکمیلیو کارکن زیاد روی تست نوادگان مندلیفش مطمعن نیستم بهتره همون استاندارد هاشو بزنی بعدش هم شیمی موج آزمون الگو
پ.ن :بیشتر توجهت رو پایه باشه حدود ۶۰٪ سوالا از پایس
تو ی پیش هم کلا خیلی سبز از همه نظر کفایت میکنه حالا میتونی برای تمرین بیشتر همون موج آزمونو بگیری یا اگ کانون شرکت میکنی سوالای کانون رو بزنی
درکل شیمی پیش مباحثی ک بیشتر نیاز ب حله سوالات تکمیلی دارن همون فصل ۳ اسید و باز هستش ک بازم میگم خیلی سبز کافیه
با توجه ب اطلاعات و تسلط خودم گفتم امید وارم مفیدواقع بشه
و اینکه زیادم ب منابع توجه نکنین و حساس نباشین
بدرود
سلام وقت بخیراین کتاب شیمی 3 مبتکرانو گرفتم فصل اول استکیومتری و انواع واکنشها رو گفته همش این واکنش رو حفظ کنین اونو حفظ کنین کلا فک کنم نزدیک 100 تا واکنش گفته حفظ کنین که غیر ممکنه،تو مقدمه ی کتاب شیمی نوشته حفظ کامل فرمولهای شیمیایی بخشهای خودازمایی و بیشتر بدانید و غیره جز اهداف کتاب نیست و در ارزشیابی کنکور نباید مورد سوال قرار بگیرد،الان این کنکورای جدید که میگن سخت شده شیمیش یعنی همه اینا رو باید حفظ بود؟خیلیه اخه
بله باید حفظ باشید
اگه زیاد دوره کنید کم کم همشو حفظ میشید
تازه خیلی از این واکنشها قواعد خاصی دارند که فقط با دونستن ظرفیت عنصرها خیلی راحت میتونید اونا رو حفظ بشید
اگه سوالات کنکور رو نگاه کنید میبینید که برای خیلی از مسائل به واکنش نیاز دارید که در صورت سوال واکنش رو ندادن
دوستان یه سوال..........
من میخاستم بین کتاب شیمی ای کیو و دو جلد موج ازمون الگو یکی و انتخاب کنم اما نمیدونم کدوم بهتره...........به نظرتون سطح سوالای کدوم بالاتره و تستهای بهتری داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)