من که همش تناقض میبینم این جمله رو ببینید مال کنکور 92هس
هر میکروسفری ک مولکول هایی با پیوند پپتیدی داره زنده اس
این جمله غلطه که کاملا نتیجه هایی ک گرفته بودم نقض میکنه
ای خدا
تناقضی نداره که هر میکروسفری پیوند پپتیدی داره
ولی به میکروسفری میگن زنده که بتونه صفاتش رو منتقل کنه و با استفاده از مولکول های دیگر کسب انرژی کنه( که بعضی میکروسفرها اینجوریند)
اگر تناقض برطرف نشد سوال رو بذار
براش پاسخ تشریحی بنویس بفرست تا بگم اشتباهت کجاس
شاید به اون همانند و برخلاف توجه نمیکنی!
ببینید در پتانسیل ارامش که پمپ فعالیت داره در پتانسیل عمل هم فعالیت داره ولی فعالیتش کمتره و بعد از پتانسیل عمل با فعالیت بیشتر هستش
ببین من توی تستایی ک زدم این نتیجه رو گرفتم
میکروسفری ک پیوند پپتیدی داره rna هم داره ( چون rna پیوند پپتیدی رو میسازع ) پس این میکروسفر حتمن زندس چونrna داره حالا با توجه ب اون جمله کنکور همه ی اینایی ک گفتم غلط میشه فهمیدین منظورمو؟؟؟![]()
سلام ببین دوست عزیز چیزی ک من از پارسال یادمه اینه که میکروسفر ها همشون از زنجیره های کوچک امینو اسید ساخته شدن و این یعنی پیوند پپتیدی دارن همشون پس زنده بودن یا نبودن ربطی به به پیوند پپتیدی نداره چون تو تعریف میکروسفر اینه ک از چند زنجیره آمینواسید کوچک که دورشون غشا هست ساخته شده
همینه دقیقا کتاب توضیحات رو شفاف نداده
بیشتر نسبت به چی؟!!!!
این شکل رو ببین البته قسمت وسطیش
و توضیحات منم بخون
پتانسیل عمل توی نقطه ی وسط هس
توی نقطه ی سمت چپ پتانسیل آرامش داریم
توی سمت راست هم پتانسیل آرامش داریم
سمت چپ آرامشی هس که بعد از عملِ
سمت راست آرامشی هس که قبل از عملِ(چون پتانسیل عمل داره از چپ به راست سیر میکنه!)
کتاب منظورش از بیشتر اینه که پتانسیل آرامشی که بعد از پتانسیل عمل میاد(نقطه ی سمت چپ) فعالیت پمپ توش بیشتره تا آرامشی که قبل پتانسیل عمل داریم(یعنی سمت راست)
دلیلش هم اینه که تراکم یون ها مثل قبل نیست فقط پتانسیل، به حالت پتانسیل آرامش دراومده
جاهای پتاسیم و سدیم خیلی عوض شده و با سرعت کمی که طی اختلاف غلظت ها هس خیلی طول میکشه تا جاهاشون درست بشه پس پمپ دست به کار میشه و با هیدرولیزatp این فعالیت رو سریع میکنه
پس حتمن نشر الگو اشتباه نوشته چون نوشته بود پیوندارو rna میسازه
من این نتیجه هارو با توجه به اون گرفتم
راستی این ساختارای وستجیال و همولوگو اصن نمیفهمم
کتاب گفته زنجیره های کوچک آمینواسیدها تمایل دارند تشکیل ریزکیسه هایی رو بدن که بهشون میگن میکروسفر
نگفته rna پیوندشون رو بوجود آورده
میکروسفرها در ابتدا اصلا rna نداشتند بلکه بعدها دارای این ویژگی شدن پس وقتی rna نبوده هم میکروسفر تشکیل میشده نتیجه اینکه rna ها از همون اولِ اول پیوند پپتیدی نساختن بعد از مدتی این اتفاق افتاد
در حال حاضر 280 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 280 مهمان)