من همین الان پازپخشش رو دیدم
تو گوگل بزن اخبار20:30 میاد
سلام
دوستان بیاین اینم لینک دانلود: فقط مستقیم با منیجر دان کنید ها
http://medianews.iribnews.ir/SimaNew...06.2.20.30.flv
چیز خاصی نگفتن که ! والا من بیشتر مردد شدم . اگه مستقیم باشه کنکور نمیدم .
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
همچین نوشتن جشن و پایکوبی . خدا واقعا شفا بده . اینو که دانلود کردیم دیدیم زاهدی که میگفت قطعا قظعی اون عمادی هم که میگفت قطعی
فقط یه کارشناس از اموزش پرورش میگفت مثبت
یعنی واقعا بعضیا شاهکارن
عزیز چرا داری از حسودی دق میکنی ؟؟
آها فهمیدم ... چون تو نهایی به راحتی میشه نمره بالا گرفت اما تو کنکور نه ...
بهت حق میدم ناراحت بشی ... به هر حال چون عرضه مبارزه واقعی تو کنکور رو نداری میخوای به زور نهایی خودتو بکشی بالا ... خوب کنکور سخته دیگه ...
میبینم که زدی ایشالا دندان پزشکی ... خوب چرا ناراحتی ؟ ما اینجا آدمایی داریم که جربزه مبارزه سالم تو کنکور رو دارن و نمیخوان به زور امتحانات آسون و ناعادلانه نهایی خودشونو بکشن بالا .. مطمئن باش اینا میتونن خودشونو به پزشکی و دندون پزشکی برسونن ... تو هم اگه آرزوت اینه که یه روزی تو مطب دندون پزشکی کار کنی خوب ایرادی نداره شمارتو بزار اینجا به هر حال مطبشون نیاز به نظافت و اینچیزا داره ... اگه روابط عمومیت خوب باشه میتونی منشی مطبشون هم بشی... اینجوری به آرزوتم که کار در مطب دندون پزشکیه میرسی ...
نترس ! کار من دوباره روییدنه ...
عمادی کجا گفت قطعی باشه؟
اون فط گفت بودجه نمیدن امتحانات رو نهایی کنیم!
در ضمن چند وقت پیش خدایی خودش گفت برداشت یسری دوستان اشتباهه سازمان سنجش کاملا به قانون عمل کرده قانون مکلف کرده ۸۵ درصد ظرفیت دانشگاه ها با سوابق تحصیلی باشه که اگر اشتباه نکنم گفت الان (۹۵)هم رسیدیم به این میزان
آقای زاهدی برداشت اشتباهش اینه فکر میکنه ۸۵ درصد نمره کنکور باید سوابق تحصیلی باشه امیدوارم خدایی بتونه بهش بفهمونه !
ویرایش توسط ammir : 07 آبان 1395 در ساعت 09:23
قضیه ی اخبار 20:30چی هستش؟
اعلام کردن؟
@ammir
@aalirezaa1376
من میرم که اثبات کنم
کنکور جلوی من
مثل
مورچه جلوی هالکه!
9 آبان معلوم میشه ...
ولی اکثرا موافق تاثیر مثبت بودن ... فقط زاهدی که تو مجلسه گفته تاثیر قطعی خوبه ... اونم که اصلا تصمیم گیری با مجلس نیست ... با شورای سنجشه ... در ضمن زاهدی خیلی خنگ و بی سواده ..نمیدونم چجوری رفته مجلس ... تو 5 سال باید 85 درصد پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی باشه ..این معنیش این نیست که کنکور بشه 15 درصد و تاثیر معدل بشه 85 درصد ... الان دانشگاه هایی که صرفا براساس سوابق تحصیلی دانشجو میگیرن ..منظورش اوناس که باید 85 درصد بشن ... که طبق گفته های دوستمون امسال 80 درصد پذیرش ها اونجوری بود و سال بعد هم میشه 85 درصد ... کلا زاهدی قاطی داره ...
طبق نظرسنجی سازمان سنجش 85 درصد دانش آموزا میخوان که تاثیر تو سال 96 مثبت باشه ...
اگه قرار بود تاثیر قطعی بشه هیچوقت سازمان سنجش نتایج نظرسنجی رو که نشون میده عمده دانش آموزا موافق تاثیر مثبتن رو منتشر نمیکرد ...
نترس ! کار من دوباره روییدنه ...
دوستان یا مثبته یا باید مثبت بشه
مثبت اعلام کردن که هیچ. اگه قطعی اعلام کردن سازمان سنجش و وزارت کلهم رو سرشون خراب میشه تا مثبت بشه![]()
تا چند روز دیگه خبر تاثیر معدل هم میاد ( 99% مثبت خواهد بود 1- این اواخر مصاحبه های آموزش و پرورش به کلی تغییر کرد و دیگه در مورد قطعی شدن معدل صحبت نمیکردن 2- خبر امشب نتایج سازمان سنجش در مورد مثبت یا قطعی نشون داد ( 85% خواستار مثبت بودن ) هیچ وقت نمیان قطعیش کنن در حالیه 85% مخالف قطعی بودن هستن 3- من مصاحبه ندیدم ( حجمش برای من زیاده) اما یکی از دوستان گفتن یه کارشناس آموزش و پرورش گفته مثبت ( خب از اول هم باید همین کارشناس ها بیان تعیین کنن معدل رو
) //// اما تو این مدت بعضیا توجیه نخوندشون تاثیر معدل بود . بعضیا درس و کنکور رو ول کردن فقط دنبال این بودن آخرش چی میشه ( مخالفان قطعی و موافقان قطعی ) / یه عده هم اخبار رو دنبال میکردن و هم درس و کنکورشون رو میبردن جلو ( اینا حداقلش خوبتر بودن ) » میخوام بگم دیگه تموم شد نه بهانه ای هست نه فرصت اشتباهی برید و فکر درس هاتون باشید و به پشت کنکور موندن هم فکر نکنید ( بعید میدونم کنکور 97 از این خبرا باشه و شاید امسال تاثیر معدل 97 هم مشخص باشه ) / امیدوارم تک تک تون به اهداف تون برسید ( مخالفان و موافقان مثبت معدل ) / موفق باشید
![]()
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 11 مهمان)