نخاع سدخونی مغزی داره عایا؟؟؟
و خدایی که در این نزدیکی ...
سلام دوستان من سنجش شرکت کردم اما سوالای ازمونای قلمچی رو میخوام میشه بگید چجوری میتونم پیداشون کنم؟؟؟؟اخه تو سایت که نبود....ازمون 23مهر رو میخوام![]()
سلام.تو صفحه اصلی سایت سرچ کنید هست.اقا آراز گذاشتن.
معذرت میخوام اگه ممکنه این پست رو حذف کنید تاپیک از اسپم کمتر پر بشه.ممنون
ر.ا:
این درسته؟مولکول اکسیژن برای ورود به سلول های بدن از 8 غشا فسفولیپدی عبور میکند؟
جوابشو میدونم ولی یه جاش شک کردم.میخوام نظر بقیه رو هم بدونم.ممنون
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
ولی فکر کنم داره ها ...
2 سوال:
1- تبدیل پپسینوژن به پپسین مگه بیان ژن در خارج سلول نیست ؟ پس سوال 351 نشرالگو که سوال گزینه دو 93 هست چی میگه این وسط؟
2- به تفاوت رونوشت اینترون و اینترون گیر بدیم یا نه؟ آخه یه جا خود کتاب از اینترون به جای رونوشت اینترون استفاده کرده ...
خیلی سبز گفته با توجه به اینکه خود کتاب 2 جا به جای استفاده از رونوشت اینترون / اگزون از اینترون/اگزون استفاده کرده نباید غلط گرفت این 2 تا رو ... اما خیلی جاها گیر دادن به این اولی هم خیلی سبز گفته پپسینوژن به پپسین بیان ژن بعد از ترجمست ولی الگو گفته اساسا تنظیم بیان ژن خارج از سلول معنایی نداره ... 《 2 تناقض بین خیلی سبز و نشرالگو》
http://uupload.ir/files/ihww_img_20161019_102213.jpg
اینم یه سوال از شیمی پیش...هر کی خواست حل کنه حل کنه گزینه رو بگه...پاسخ تشریحیشم خاستین میذارم...
:\سوال آسونیه ولی شاید خیلیا همینم بلد نباشن
راستش اینکه بیان ژن خارج سلول بی معنیه مضخرفه مگه کتاب نمیگه بعد از ترجمه هم بیان ژن میشه؟
در ضمن به نظرم درسنامه های اون دو رو خیلی وقت نزار چون واقعا چیزه جالبی ندارن :| من یه هفتس فقط کتاب میخونم خداییش احساس راحتی و راضی بودنه عجیبی میکنم
البته منظورم درسنامس تستم میزنم
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)