این سرمای لعنتی تموم شدنی نیست! آخه زمستون واسه ما حیوونا مساوی شده با گرسنگی، آوارگی ، بدبختی ، مرگ. اگه تو فصلای دیگه دستی سر ما از سر مهرکشیده می شد یا دری از روی محبت باز می شد و ته مونده غذایی هدیه می داد، زمستون از شدت سرما دستها از جیبها بیرون نمی یاد نکنه خدای نکرده کمی از حرارتش از دست بره!!! دری باز نمی شه! نکنه سرما خودشو تو فضای خونه ها جا بده. ما حیوونای بی سرپناه و گر
سنه زمستون رو فقط چشم به آسمون و کرم خدای بزرگ و اندک آدمهای مهربونی که هنوز از سرما قلبشون یخ نزده سپری می کنیم.

با آغاز فصل سرما دوباره شاهد این خواهیم بود که گربه های محله به خاطر سرمای هوا خصوصا در شب و یا گاهی برای فرار از بارون یا برف پناه می برن به موتور ماشین جایی که هم گرم هم سقف داره...
ولی پیشی ها نمی دونن که اگه ما سوار ماشین شیم و اونا هنوز خواب باشن و ما استارت بزنیم چه بلایی سرشون میاد
پس خواهش می کنم موقع سوار شدن یکی از کارهای زیر رو انجام بدین تا مهمون نا خواندتون رو از خ
واب بیدار کنین:
پیش از سوار شدن چند لگد به چرخ جلویی ماشین خود بزنید
پس از سوار شدن ماشین را حسابی تکان دهید
پس از سوار شدن چند بار محکم به داشبورد ماشین با دست ضربه بزنید
چند بار بوق بزنید
به هرحال یادتون باشه هدفتون بیدار کردن چند تا بچه گربه اس
و اینکه ازاین به بعد دقت کنید شما هم متوجه خواهید شد که معمولا موقع سوار شدن چند تا بچه گربه سریع از زیر ماشین شما فرار می کنن و به جای دیگه ای میرن

وقتی سیر از سر سفره رنگارنگت بلند شدی، کافیه بدون صرف هزینه، یه کیسه کوچیک یا یه برگ روزنامه برداری، ته مونده غذا و سفره رو که شامل خرده های نان و برنج و یا استخوان باشه، توش بپیچی ، ببری یه گوشه از حیاط یا جوب خیابون که محل رفت و آمد هم نباشه قرار بدی تا دوتا حیوون زبون بسته بخورن و دعات کنن. مطمئن باش یکی از اون بالا داره نگات می کنه. خجالت نکش! براش دست تکون بده

ای انسانها!آیا تابحال سردتان نشده است؟پس چرا نمیگذارید در زیرزمین خانه هایتان و یا درون ماشینتان بخوابیم؟مگر ما حق زندگی نداریم؟درست است که نژاد ببریان از نژاد ابوالبشر پشمالو تر است.اما آیا این دلیل بر این میشود که ما سرما را حس نکنیم؟مگرمن چه گناهی کردم ؟؟

جملات ناشایستی که انسانهای دلسوز و حیوان دوست در هنگام غذا دادن به گربه های شهری مرتبا" از زبان آدمهای خودخواهی که سیاره زمین را ملک شخصی خود میدانند می شنوند و دلشان شکسته تر از قبل می
شود :
خانم این گربـه ها اینجا برای ما مزاحمت ایجاد میکنند (این جمله را خیلی میشنویم ولی اصلا"معلوم نیست منظور از این مزاحمت چیست)
خانم پولت زیادی کرده به اینها داری غذا میدی؟
خانم انگیزه شما از این حرکت چیه؟ (انگار کمک به مخلوق گرسنه خداوند انگیزه میخواهد).
این همه آدم گرسنه داریم شما دارین به گربه ها غذا میدین؟
(این معمولا" حرف کسانی است که یکبار هم 100 تومان کف دست یک فقیر نمیگذارند)
شیر خداتومانی رو خریدی، داری میدی به بچه گربه ها بخورند؟
خانم بهش دست نزن الان هزار تا مرض میگیری ها!!!!
(چرندیاتی از دهان عوام )
بیائید این طرز تفکر و این حرفها و کنایه ها را دور بریزیم .
کمی احساس مسئولیت و و مروت کافیست تا بدانیم دربرابر جان این موجودات نحیف وظیفه وجدانی داریم تا این پائیز و زمستان سرد را هم به سلامت سپری کنند.

در این سوز و سرما پناه حیوانات خیابانی باش ...
پناه گربه مادری که فرزند خود را به دندان گرفته و هراسان و گرسنه به دنبال جای گرمی برای اوست...
پناه سگ گرسنه ای که از وحشت لگدهایت در برف ها جان میدهد....
پناه آن توله های تازه به دنیا آمده ای که هرگز بهار را نخواهند دید...
پناه نگاه های مظلومانه ای که هرگز ریا و تزویر در آنها نیست...
... ... پناه جان های خسته ای که جز رنج و بیماری و تازیانه تجربه هیچ
پناه گرم و امنی ندارد...
نترس...
آغوشت را برای آنها باز کن....
به آنها عشق بورز...
آنها همیشه بی دریغ دوستت خواهند داشت...
دستت را به دست من بده...
بیا تا با هم پناه آنها شویم...
یک شاخه مهربانی بکار...
نترس....
اینقدر گریه دارم برای این بی پناهان که خشک نشود...
ای ایرانی من باور دارم که ما با هم می توانیم پناه گرم حیوانات سرزمینمان باشیم...
کافیست مهربانی را به هم یاد دهیم...
پس دستت را در دستان من بگذار

در این روزها و شب های سرد
هر بار كه در خانه گرمت لقمه ای به دهان میبری ،به یـــــادم باش!
من نیز مانند تو گرسنه می شوم ،اما زبان ندارم كه از دردهایم بگویم .
شاید لقمه ای از غذای تو ،مرهمی باشد بر درد گرسنگی من
پس مهربانی ات را دریغ نكن .
بی اعتنا به من ،از كنارم عبور نكن .
چشم امید من ،به دستان پر مهر توست .

بلندترین فریاد دنیا اشكی است، كه بی صدا
از گوشه ی چشم جاری.....می شود...!!!