از طبیعت، میوه ها و سبزیجات فراوانی می روید که هر کدام منشا زندگی و سلامتی برای انسان ها هستند اما برخی از این مواد، با حواشی خطرناکی همراه شده اند.


به گزارش زلال نیوز، ميوه و سبزي، بهترين مواد غذايي است که بايد در برنامه غذايي روزانه وجود داشته باشد اگرچه افراط کردن در مصرف اين نوع مواد هم توصيه نمي شود در مصرف ميوه ها و سبزي ها بايد به نکاتي توجه کرد؛ به عنوان مثال، اگرچه خوردن سيب به طور منظم مفيد است اما مصرف زياد دانه هاي آن مضر است.


در اين مطلب به نقل از «Prevention» به چند گياه و ميوه اشاره شده است که از مصرف برگ ها يا هسته هاي آن بايد پرهيز شود.


برگ ريواس؛ از ريواس براي تهيه غذاهاي متعدد استفاده مي شود اما آيا مي دانستيد که برگ هاي آن مسموم کننده است؟ برگ هاي ريواس حاوي ۲ ترکيب به نام اکساليت و آنتراکوينون گليکوسيد است که به بدن ضرر مي رساند.


دانه هاي سيب؛ ماده اي به نام آميگدالين موجود در دانه هاي سيب سمي است و مصرف مقدار زياد آن مشکل ساز است.


هسته گيلاس؛ مغز هسته گيلاس داراي اسيد پروسيک است که مضر است.


سيب زميني سبز شده؛ علت سبز شدن سيب زميني تراکم بالاي ماده اي به نام سولانين است. سولانين ماده اي سمي است که بر سيستم مرکزي عصب تاثير مي گذارد.


مغز هلو؛ به طور معمول هر مغز اين ميوه حاوي ۸۸ ميلي گرم سيانيد است خوردن هسته ترک نخورده اين ميوه تنها باعث معده درد مي شود اما از قورت دادن هسته هاي ترک خورده آن پرهيز کنيد.


برگ گوجه فرنگي؛ اگرچه گوجه فرنگي براي بدن مفيد است اما برگ هاي آن حاوي ماده شيميايي به نام «گليکوالکاليد» است که در صورت مصرف آن، معده درد و اختلال عصبي ايجاد مي شود.