خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 23
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

پزشکی تعهدی و کنکور دوباره

سلام ، وقتتون بخیر . من امسال رتبم ۳۳۰۷ منطقه ۳ شد و پزشکی تعهدی رو زدم و انتخاب رشتم هم خیلی خوب نبود و پردیس و اینا رو نزدم بعد الان پشیمون شدم و حس می کنم که واقعا تلاشی هم برای کنکور نکردم چون امسالم یه اتفاقی افتاد و ۳ ماه بیشتر نخوندم و از طرفی تراز معدلم بد نیس و ۹۳۰۰ هست و تصمیم دارم که دوباره کنکور بدم . برای پزشکی روزانه و یا داروسازی
      الان اگه انصراف بدم حدود ۶۰ میلیون جریمه ش میشه که این اصلا مهم نیست ولی از اونجایی که امسال سال دومم بوده به محض انصراف فقط یه سال فرصت دارم که یه کنکور بدم با اینکه گفتن تراز کنکور و اینا میمونه شاید مثلا تراز معدل افت کنه و باز همینجا هم از دست ، خودم که میدونم قطعا رتبم خیلی بهتر میشه ولی خانوادم با این کار مخالف هستند.
      از طرفی یه راه دیگه اینه که این ترم رو تموم کنم و ترم بعد مرخصی بگیریم و برای کنکور بخونم .
      ولی تو این راه هم میگم که نکنه وقت کم بیاد و نرسم خوب بخونم . و بعد یه ترم عقب بیفتم
      بنظرتون کدوم روش بهتره؟ و این ریسک و اگه شما بودید چیکار می‌کردید ..

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ericson نمایش پست ها
      سلام ، وقتتون بخیر . من امسال رتبم ۳۳۰۷ منطقه ۳ شد و پزشکی تعهدی رو زدم و انتخاب رشتم هم خیلی خوب نبود و پردیس و اینا رو نزدم بعد الان پشیمون شدم و حس می کنم که واقعا تلاشی هم برای کنکور نکردم چون امسالم یه اتفاقی افتاد و ۳ ماه بیشتر نخوندم و از طرفی تراز معدلم بد نیس و ۹۳۰۰ هست و تصمیم دارم که دوباره کنکور بدم . برای پزشکی روزانه و یا داروسازی
      الان اگه انصراف بدم حدود ۶۰ میلیون جریمه ش میشه که این اصلا مهم نیست ولی از اونجایی که امسال سال دومم بوده به محض انصراف فقط یه سال فرصت دارم که یه کنکور بدم با اینکه گفتن تراز کنکور و اینا میمونه شاید مثلا تراز معدل افت کنه و باز همینجا هم از دست ، خودم که میدونم قطعا رتبم خیلی بهتر میشه ولی خانوادم با این کار مخالف هستند.
      از طرفی یه راه دیگه اینه که این ترم رو تموم کنم و ترم بعد مرخصی بگیریم و برای کنکور بخونم .
      ولی تو این راه هم میگم که نکنه وقت کم بیاد و نرسم خوب بخونم . و بعد یه ترم عقب بیفتم
      سلام عزیز، خب چرا همین پزشکی تعهدی رو ادامه نمیدی؟ مشکلش چیه؟

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام همین راه رو ادامه بدید برای شما که تو مسیر وارد شدید چه دلیلی داره برگشتن شاید در آینده تعهد رو کم تر کردند و از طرفی شاید روزانه هم تعهدی کردند اینجا ایرانه شما نمیتونید برنامه بلند بریزید
      مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ

که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      کدوم دانشگاه میخونی؟
      تو رابه هیچ اتفاق بهتری نخواهم داد🌱

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوست عزیز تو مملکتی که شب میخوابی صبح بلند میشی همه قوانین زیر و رو شده و یه مشت بی سواد سر کارن کاری که میخواین بکنید عین که چه عرض کنم خود خریته یقین داشته باشید بعد از انصراف احتمال اینکه دوباره وارد رشته پزشکی بشید خیلی ضعیف خواهد بود به امید خدا در مقطع تخصص به جایگاه دلخواهتون وارد بشید

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      همین مسیرو ادامه بده الکی به خودت فشار روحی روانی وارد نکن اومدیمو انصراف دادی و سال بعد به هر دلیلی قبول نشدی اونوقت تکلیف چیه خریت نکن و دیگه بیخیال کنکور شو تمرکزتو بزار رو همین پزشکی تعهدی
      https://uupload.ir/view/ghorshaye_khab_avar_lq4.mp3/

https://uupload.ir/view/mohsen_yeganeh_-_dele_tanha_(320)_(iromusic)_csi8.mp3/

https://uupload.ir/view/delakam_-_parsnava_r21a.mp3/

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      پزشکی تعهدی بد نیست اصلا از لحاظ تضمین شغلی و اینا ولی میگم شاید اون ۱۰ سال مناطق محروم سخت باشه و روی زندگیت تاثیر بزاره مثلا زن گرفتنxd یا بچه ها و هم برای خود آدم و بعد یه سری چیز ها هم هست که خودم‌ ازش نمیدونم و هر کسی هم یچیز میگه مثلا اگه یه نفر داخل تعهدی بعد ۵ سال تخصص بگیره اون ۵ سال بعد رو باید تعهدش به صورت پزشک عمومی در مناطق محروم بگذرونه و وین موارد که مشخص نیست

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Akhansari نمایش پست ها

سلام همین راه رو ادامه بدید برای شما که تو مسیر وارد شدید چه دلیلی داره برگشتن شاید در آینده تعهد رو کم تر کردند و از طرفی شاید روزانه هم تعهدی کردند اینجا ایرانه شما نمیتونید برنامه بلند بریزید
      بله این چیزام واقعا هست وباید در نظر گرفت و تا ۷ سال دیگه کلی قوانین و شرایط کشور فرق میکنه
      ویرایش توسط Ericson : 23 آبان 1402 در ساعت 01:07

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ولی یکی از دلایل دیگه هم که این فکر توی ذهنم اومده به خاطر یه اشتباه تو انتخاب رشتم بود ، پزشکیای تعهدی رو اول نیم سال اول شیراز زدم و فکر میکردم قطعا میشم بعدش اومدم پزشکی شهر کناریمون که یک ساعت فاصله داریم(استان فارسیم) رو زدم و بعدش نیم سال دوم شیراز دلیلش هم این بود که خوابگاه نداشت و خانوادم گفتن نزن و یه ترم هم زودتر بخون و منم خیلی باهاشون مخالفت نکردم چون فک میکردم همون نیم سال اولش میشم ،تا اینکه نتایج زدن و اینجا شدم و دیدم با رتبه های مثلا ۱۰۰۰ تا بالاتر من اینجا شدن تا ۴۰۰۰ اینا گرفته و بعد این یکمی تو ذوقم میزنه که چرا رتبمو حیف کردم و یه دانشگاه تیپ ۱ رو از دست دادم و این باعث میشه بگم بیخیال اصن یه بار دیگه کنکور میدم و روزانه میارم
      البته این فکر کلی هم اذیتم میده و حس میکنم دارم افسرده میشم:/

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      و یه سوال دیگه اینه که امسال که کارنامه سبز‌ تا کد رشته ای که قبول شدی اومد ،ولی میگن که یه کارنامه محرمانه هم تا پایان ترم میاد بنظرتون با اون میشه کد رشته بعدیم که تعهدی نیم ۲ شیراز بود و رتبمم می‌خورد ، برم و احتمالش هست قبول کنن؟ از پارسال کسی بوده که از کارنامه محرمانه بتونه استفاده کنه؟

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ولی یکی از دلایل دیگه هم که این فکر توی ذهنم اومده به خاطر یه اشتباه تو انتخاب رشتم بود ، پزشکیای تعهدی رو اول نیم سال اول شیراز زدم و فکر میکردم قطعا میشم بعدش اومدم پزشکی شهر کناریمون که یک ساعت فاصله داریم(استان فارسیم) رو زدم و بعدش نیم سال دوم شیراز دلیلش هم این بود که خوابگاه نداشت و خانوادم گفتن نزن و یه ترم هم زودتر بخون و منم خیلی باهاشون مخالفت نکردم چون فک میکردم همون نیم سال اولش میشم ،تا اینکه نتایج زدن و اینجا شدم و دیدم با رتبه های مثلا ۱۰۰۰ تا بالاتر من اینجا شدن تا ۴۰۰۰ اینا گرفته و بعد این یکمی تو ذوقم میزنه که چرا رتبمو حیف کردم و یه دانشگاه تیپ ۱ رو از دست دادم و این باعث میشه بگم بیخیال اصن یه بار دیگه کنکور میدم و روزانه میارم
      حق داری
      ولی دیگه چه میشه کرد
      ببین الان هفت ماه مونده
      اگه بخوای انصراف بدی که نمی ارزه اومدیم و نشد هم پولت هدر رفته هم اینده ت
      تازه عقبم میفتی
      همینو بخون زیاد به تعهدی بودنش فکر نکن
      تهش مدرک همه یکیه
      امسال قبولی ها افتضاح بود خاک توسرشون
      تو رابه هیچ اتفاق بهتری نخواهم داد🌱

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خواهر من دانشگاه همدان خوند و بعدش تخصص. گرفت ولی دوستاش که تهران خونده بودند عمومی موندن اصلا به دانشگاه فکر نکنید زمانیکه به شما مدرک بدن اصلا مهم نیست کدوم دانشگاه بودید
      مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ

که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      هیچ نظری ندارم فقط آرزو میکنم درست ترین تصمیم رو بگیری
      همین

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام واقعیت منم شرایطم مثل شماست اما من پزشکی تعهدی ترم بهمن ام و از الان دارم میخونم ثبت نامم انجام دادم واقعیت اون ۶۰ تومنی داخل سایت ها هست ازتون نمیگیرن فکر کنم ترمی ۱۱۵ تا ۱۵۰ باشه طبق چیزی که پرسیدم حالا اینا مهم نیست سالانه هزاران نفر میرن خارج از کشور تحصیل میکنن برای یک ترم ۵۰۰ یا ۶۰۰ میلیون میدن . در کل ببینین که هدفتون چیه من خودم هدفم این بود با رتبه خوب داخل یه دانشگاه خوب درس بخونم و قصد مهاجرت داشتم برای همین میخوام دوباره کنکور بدم نظر من میخوایین اگر واقعا خواستین که بخونین از همین الان شروع کنین و ترم دوم مرخصی بگیرین شما پایه خوبی دارین لگر تلاش کنید رتبه بهتری کسب میکنین اما اگر که قصد موندن دارین و شهر محل تعهدتون شهر خوبیه و درآمد براتون مهم نیست که بریم همین رشته بخونین

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Akhansari نمایش پست ها

خواهر من دانشگاه همدان خوند و بعدش تخصص. گرفت ولی دوستاش که تهران خونده بودند عمومی موندن اصلا به دانشگاه فکر نکنید زمانیکه به شما مدرک بدن اصلا مهم نیست کدوم دانشگاه بودید
      سلام
      تخصص ایشون چی خوندن؟
      یا الله/توکل بر خودت

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن