خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

کلاس برای پشت کنکوری ها (کلاس کنکور برای همه درس ها؟)

سلام
      من امسال دیپلم گرفتم و دارم دوباره میخونم. پارسال به جز یکی از دبیر هامون بقیه خیلی خوب بودن و فقط یه کلاس می‌رفتم. نمرات نهایی عالی شد ولی درصدهام نه. امسال برای دوتا از درس ها کلاس ثبت نام کردم و تا اینجا خوب پیش رفتم.
      یکی میگفت چون مدرسه نمیرید باید برای همه درس ها کلاس برید ولی با خودم گفتم خب اینجوری تمام وقتم میشه کلاس🤦🏻‍♀️

به نظرتون بهتره برای همه درس ها کلاس ثبت نام کنم؟ خانواده اصرار دارن که بکنم ولی خودم حس میکنم میتونم اونا رو بخونم و با درسنامه و تست تسلط پیدا کنم ، از طرفی می‌ترسم اگه افت داشتم بگن چرا همه درس ها رو کلاس نرفتی
      میدونم باید بر اساس سطحم تصمیم بگیرم کلاس برم یا نه ولی الان گیج و سردرگم شدم که آیا میتونم خودم رو بدون استاد و کلاس به درصدهاي بالا برسونم؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط malii نمایش پست ها
      سلام
      من امسال دیپلم گرفتم و دارم دوباره میخونم. پارسال به جز یکی از دبیر هامون بقیه خیلی خوب بودن و فقط یه کلاس می‌رفتم. نمرات نهایی عالی شد ولی درصدهام نه. امسال برای دوتا از درس ها کلاس ثبت نام کردم و تا اینجا خوب پیش رفتم.
      یکی میگفت چون مدرسه نمیرید باید برای همه درس ها کلاس برید ولی با خودم گفتم خب اینجوری تمام وقتم میشه کلاس������������‍♀ ️

به نظرتون بهتره برای همه درس ها کلاس ثبت نام کنم؟ خانواده اصرار دارن که بکنم ولی خودم حس میکنم میتونم اونا رو بخونم و با درسنامه و تست تسلط پیدا کنم ، از طرفی می‌ترسم اگه افت داشتم بگن چرا همه درس ها رو کلاس نرفتی
      میدونم باید بر اساس سطحم تصمیم بگیرم کلاس برم یا نه ولی الان گیج و سردرگم شدم که آیا میتونم خودم رو بدون استاد و کلاس به درصدهاي بالا برسونم؟
      سلام
      سال پشت کنکور
      اول سلف استادی شروع کردم حدود 4 - 4 و نیم ماه جلو اومدم با درسنامه کتاب های کمک درسی که بعنوان جزوه برای آموزش استفاده شد، بلافاصله بعد از خوندن درسنامه کوچیک از هر مبحث مرحله تست زنی شروع میشد با این کار عملا یک دور بیش از 70 درصد مباحث رو مطالعه کردم و یه منبع زده شد بدون هیچ آزمون دادنی !
      حدود 30 درصد مباحث از هر درسی مونده بود که شروع کردم به کلاس و اتفاقا تمام درس ها رو کلاس دیدم ! اما چه کلاسی؟ آیا عین پخمه ها می نشستم به تماشای ویدیوها و سر تکان دادن؟!
      خیر...
      کلاسی که من بعنوان منبع تکمیلی در اکثر مباحث استفاده کردم درست نقش بازیابی و رفع اشکال رو برای من داشت، یعنی من با کلاس و ویدیو آموزشی درست همانند یک کتاب کمک آموزشی که قراره تستاش رو رنده کنم و اگر نکته جدید و جالب توجهی داره از دل منبع بیرون کشیده شه رفتار می کردم! لذا شاید ویدیو 4-5 ساعتی داخل 2 ساعت تمام می کردم. حالا چرا؟ در خیلی از مباحث خیلی از سوالات رو اول خودم حل میکردم و اگر پاسخ درست بود میزدم جلو یا از نظر بحث آموزش صرفا نکات جدید یا پر تکرار کنکور با سرعت عادی تماشا میشد! در کنار این کلاس ها به تکمیل مطالعه اون 30 درصد پرداختم که از مرحله قبل باقی بود. البته در درسی مثل ریاضی و فیزیک هیچ وقت به مطالعه 100 درصد مباحث نرسیدم (در فیزیک بحث جاری و در ریاضی هندسه برای همیشه باقی موند..)
      وقتی 30 درصدم کم و بیش تکمیل شد در کنار بازیابی، رفع اشکال و بطور کلی مرور با ویدیو های کلاسی و حتی ویدیو سایت های رایگان! شروع کردم به آزمون زدن و تازه اونم آزمونی که جامع باشه خیر! شروع کردم از کتاب های آزمون محور به صورت فصلی و موضوعی آزمونک های 10 الی نهایت 20-25 سوالی از خود گرفتن که تا 1 ماه مانده به کنکور این روند ادامه داشت و تقریبا اکثر کتاب های آزمون محور بازار زیر دستم رفت!
      بعد از اون شروع کردم آزمون جامع ولی دوست عزیز چه آزمون جامعی؟! اکثر تستای کنکور از بس حل شده بود برایم حال بهم زن بود! (یک بار مرحله اول مطالعه بصورت سلف استادی یک بار همگام با کلاس چند بار داخل کتاب های آزمون محور و...) از طرفی خودم مطمئن بودم که قرار نیست آزمون جامع کانون یا ... به کنکور شبیه باشه بنابراین صرفا آزمون های جامع سنجش و چند تا کنکور خارج از کشور از خودم آزمون گرفتم و تمام شد رفت.

دوست عزیز در کل روند من آیا به درد شما یا آقا/خانم x میخوره؟ قاعدتا تا حد زیادی خیر !
      اما یه نکته مهم داشت: من چون حال تلاش كردن نداشتم نرفتم کلاس ثبت نام کنم یا ویدیو آموزشی ببینم! من كلاس نرفتم که اون کلاس یا فیلم آموزشی جایگزین تلاشم شه! خیلیا انگار ارضای روانی میشن وقتی از هر درس 4 کلاس داشته باشن! منم همینطور! ولی من طوری این مسئله رو کنترلش کردم که وقتی از جلسه کنکور برگشتم نتایج و درصدای کنکورم بیشتر من رو یاد عرق هایی که روی چرک نویس هام داخل منزل ریخته شد بندازه تا انگشت کوچیک یحیوی که همیشه برای روی تابلو نوشتن قوس پیدا می کرد!
      به اندوهِ غروبی که…
      به دلشوره ی خوبی که…

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_artur نمایش پست ها

کلاسی که من بعنوان منبع تکمیلی در اکثر مباحث استفاده کردم درست نقش بازیابی و رفع اشکال رو برای من داشت، یعنی من با کلاس و ویدیو آموزشی درست همانند یک کتاب کمک آموزشی که قراره تستاش رو رنده کنم و اگر نکته جدید و جالب توجهی داره از دل منبع بیرون کشیده شه رفتار می کردم! لذا شاید ویدیو 4-5 ساعتی داخل 2 ساعت تمام می کردم. حالا چرا؟ در خیلی از مباحث خیلی از سوالات رو اول خودم حل میکردم و اگر پاسخ درست بود میزدم جلو یا از نظر بحث آموزش صرفا نکات جدید یا پر تکرار کنکور با سرعت عادی تماشا میشد! در کنار این کلاس ها به تکمیل مطالعه اون 30 درصد پرداختم که از مرحله قبل باقی بود. البته در درسی مثل ریاضی و فیزیک هیچ وقت به مطالعه 100 درصد مباحث نرسیدم (در فیزیک بحث جاری و در ریاضی هندسه برای همیشه باقی موند..)
      وقتی 30 درصدم کم و بیش تکمیل شد در کنار بازیابی، رفع اشکال و بطور کلی مرور با ویدیو های کلاسی و حتی ویدیو سایت های رایگان! شروع کردم به آزمون زدن و تازه اونم آزمونی که جامع باشه خیر! شروع کردم از کتاب های آزمون محور به صورت فصلی و موضوعی آزمونک های 10 الی نهایت 20-25 سوالی از خود گرفتن که تا 1 ماه مانده به کنکور این روند ادامه داشت و تقریبا اکثر کتاب های آزمون محور بازار زیر دستم رفت!
      روش جالبی بود مخصوصا که خیلی از مشاورا معتقدن فیلم وقت تست زدن رو میگیره! یه سوال شما فیلم هایی که برای بازیابی و رفع اشکال و حل تست استفاده میکردید کلاس های نکته و تست بود یا سالیانه؟ چون به نظر میاد شما بعد از دور اول و بازیابی و رفع اشکال کلاس سالیانه کارایی لازم رو برای شما نداشته باشه

بعد از اون شروع کردم آزمون جامع ولی دوست عزیز چه آزمون جامعی؟! اکثر تستای کنکور از بس حل شده بود برایم حال بهم زن بود! (یک بار مرحله اول مطالعه بصورت سلف استادی یک بار همگام با کلاس چند بار داخل کتاب های آزمون محور و...) از طرفی خودم مطمئن بودم که قرار نیست آزمون جامع کانون یا ... به کنکور شبیه باشه بنابراین صرفا آزمون های جامع سنجش و چند تا کنکور خارج از کشور از خودم آزمون گرفتم و تمام شد رفت.
      از چه ماهی آزمون جامع شروع کردین؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      برا من برعکسه کلاس دو ساعته چهارساعت وقت میبره ولی خب چون بازدهیش برام بیشتر از کتابکاره ارزششو داره

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      برای ریاضی خیلی میتونه کمک کنه

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Friedrich نمایش پست ها

روش جالبی بود مخصوصا که خیلی از مشاورا معتقدن فیلم وقت تست زدن رو میگیره! یه سوال شما فیلم هایی که برای بازیابی و رفع اشکال و حل تست استفاده میکردید کلاس های نکته و تست بود یا سالیانه؟ چون به نظر میاد شما بعد از دور اول و بازیابی و رفع اشکال کلاس سالیانه کارایی لازم رو برای شما نداشته باشه
      از چه ماهی آزمون جامع شروع کردین؟
      سالیانه
      سرعت پیشرویم بالا بود بنابراین مشکلی با تایم کلاس نداشتم. در زیست میکسی از تدریس چند دبیر مختلف به صورت موضوعی دیدم. در فیزیک پکیجی از تدریس ها درست کرده بودم. در شیمی تست های جزوه یک کلاس واحد را دو دور زدم. در ریاضی صرفا مباحث مادر و مشکلاتم را از یک دبیر مشاهده کردم.

از خرداد
      به اندوهِ غروبی که…
      به دلشوره ی خوبی که…

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

سالیانه
      سرعت پیشرویم بالا بود بنابراین مشکلی با تایم کلاس نداشتم. در زیست میکسی از تدریس چند دبیر مختلف به صورت موضوعی دیدم. در فیزیک پکیجی از تدریس ها درست کرده بودم. در شیمی تست های جزوه یک کلاس واحد را دو دور زدم. در ریاضی صرفا مباحث مادر و مشکلاتم را از یک دبیر مشاهده کردم.

از خرداد
      بسیار عالی دکتر آرتور، ممنون که به سوالات پاسخ میدین، به نظرتون برای ریاضی و فیزیک همونطور که قبلا گفته بودین، استاد واحد نداریم و هر استادی یه فصلو خیلی خوب مبگه. از اونجایی که با ابن روش فیلم دیدن شناخت خوبی از اساتید دارین، میتونید یه لیست بفرمایید از اساتید مناسب برای هر فصل که برای هر فصل بریم سراغ کدوم استاد؟ مثلا یادمه شما برای فشار ذهبی رو معرفی کردین که واقعا خیلی خوب توضیح میده هرچند فن بیانش خوب نیس و خب من یحیوی رو هم برای فشار دیدم که به اندازه ذهبی مطالب رو باز نکرد

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط friedrich نمایش پست ها

بسیار عالی دکتر آرتور، ممنون که به سوالات پاسخ میدین، به نظرتون برای ریاضی و فیزیک همونطور که قبلا گفته بودین، استاد واحد نداریم و هر استادی یه فصلو خیلی خوب مبگه. از اونجایی که با ابن روش فیلم دیدن شناخت خوبی از اساتید دارین، میتونید یه لیست بفرمایید از اساتید مناسب برای هر فصل که برای هر فصل بریم سراغ کدوم استاد؟ مثلا یادمه شما برای فشار ذهبی رو معرفی کردین که واقعا خیلی خوب توضیح میده هرچند فن بیانش خوب نیس و خب من یحیوی رو هم برای فشار دیدم که به اندازه ذهبی مطالب رو باز نکرد
      اندازه گیری: دبیر نیاز نداره. پیشنیازهای ریاضی مثل قواعد جمع، تفریق بردارها و ... رو داخل همین فصل کار کنید. حتی اگر شده با سرچ در گوگل. مشکل نظام جدید در فیزیک دقیقا همینه.
      فشار: باباخانی(طبقه بندی تیپ های سوال بخوبی انجام شده)
      لوله های u شکل فصل فشار: ذهبی(توضیحات مبسوطی ارائه شده در راستای فهم عمیق)-غنی(توضیحات کامل، رسم شکل یاد می گیرید)
      گرما: نوکنده(داستان دزد و پلیس)-کامران(بدون داستان با مفاهیم پایستگی انرژی که بهتره از نظر من)
      کار و انرژی: نیاز به دبیر نداره. اگر برای حرکت و دینامیک قضاتی دیدید این فصل رو هم باهاش بخونید. حل تشریحی بلد باشید.
      ساکن: یحیوی-میرحسینی
      جاری: میرحسینی
      مغناطیس و القا: کامران-یحیوی
      حرکت: قضاتی با حداقل 500 تست علاوه بر t های جزوه. حل تشریحی هم بلد باشید.
      دینامیک: قضاتی
      نوسان و امواج: قطعا یحیوی
      اتمی و هسته ای: ذهبی

برای ریاضی پیشنهادم اینه با یک دبیر پیش برید و مباحث ترکیبی سه سال رو باهاش بخونید. صرفا مباحث مستقل پایه رو میتونید از دبیرای مختلف استفاده کنید یا جزوه بخونید که پیشنهاد من جزوه یا درسنامه آیکیو خواندن هست.
      به اندوهِ غروبی که…
      به دلشوره ی خوبی که…

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات

اندازه گیری: دبیر نیاز نداره. پیشنیازهای ریاضی مثل قواعد جمع، تفریق بردارها و ... رو داخل همین فصل کار کنید. حتی اگر شده با سرچ در گوگل. مشکل نظام جدید در فیزیک دقیقا همینه.
      فشار: باباخانی(طبقه بندی تیپ های سوال بخوبی انجام شده)
      لوله های u شکل فصل فشار: ذهبی(توضیحات مبسوطی ارائه شده در راستای فهم عمیق)-غنی(توضیحات کامل، رسم شکل یاد می گیرید)
      گرما: نوکنده(داستان دزد و پلیس)-کامران(بدون داستان با مفاهیم پایستگی انرژی که بهتره از نظر من)
      کار و انرژی: نیاز به دبیر نداره. اگر برای حرکت و دینامیک قضاتی دیدید این فصل رو هم باهاش بخونید. حل تشریحی بلد باشید.
      ساکن: یحیوی-میرحسینی
      جاری: میرحسینی
      مغناطیس و القا: کامران-یحیوی
      حرکت: قضاتی با حداقل 500 تست علاوه بر t های جزوه. حل تشریحی هم بلد باشید.
      دینامیک: قضاتی
      نوسان و امواج: قطعا یحیوی
      اتمی و هسته ای: ذهبی

برای ریاضی پیشنهادم اینه با یک دبیر پیش برید و مباحث ترکیبی سه سال رو باهاش بخونید. صرفا مباحث مستقل پایه رو میتونید از دبیرای مختلف استفاده کنید یا جزوه بخونید که پیشنهاد من جزوه یا درسنامه آیکیو خواندن هست.
      سلام خواستم یه سوالی بپرسم که اگه بشه ممنون میشم جواب بدین
      من کلاسای میرحسینی رو تو ماز خریدم و حرکت رو باهاش دیدم ولی چون مرتب درس نمیداد برام سخت بود حرفشو بفهمم یکی دو جلسه یحیوی دیدم خوب شد برام
      یه دلیل دیگه که باعث میشه نفهمم کلاس میرحسینی رو اینه که احساس میکنم کامل نمیگه و بعدش دیدن کلاسش دوباره باید برم درسنامه بخونم
      این دیدگاه غلطه؟
      الان میخوام کل دوازدهمو با یحیوی پیش برم بنظرتون درسته کارم؟
      و اینکه چون خیلیا مثل شما یازدهم میرحسینیو تعریف میکنن میخواستم بپرسم بنظرتون یازدهمو باهاش برم یا با همین یحیوی پیش برم؟
      فیزیکم تو یازدهم تقریبا خوبه ولی از وقتی وارد دوازدهم شدم ضعیف شده واقعا بنظرتون همچین کاری بکنم؟
      ویرایش توسط Konkoriaaa : 26 آبان 1402 در ساعت 00:49

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Konkoriaaa نمایش پست ها
      سلام خواستم یه سوالی بپرسم که اگه بشه ممنون میشم جواب بدین
      من کلاسای میرحسینی رو تو ماز خریدم و حرکت رو باهاش دیدم ولی چون مرتب درس نمیداد برام سخت بود حرفشو بفهمم یکی دو جلسه یحیوی دیدم خوب شد برام
      یه دلیل دیگه که باعث میشه نفهمم کلاس میرحسینی رو اینه که احساس میکنم کامل نمیگه و بعدش دیدن کلاسش دوباره باید برم درسنامه بخونم
      این دیدگاه غلطه؟
      الان میخوام کل دوازدهمو با یحیوی پیش برم بنظرتون درسته کارم؟
      و اینکه چون خیلیا مثل شما یازدهم میرحسینیو تعریف میکنن میخواستم بپرسم بنظرتون یازدهمو باهاش برم یا با همین یحیوی پیش برم؟
      فیزیکم تو یازدهم تقریبا خوبه ولی از وقتی وارد دوازدهم شدم ضعیف شده واقعا بنظرتون همچین کاری بکنم؟
      دوست عزیز
      شما فصل حرکت رو با خود گالیله هم که بخونی در آخر ممکنه راضی نباشی پس بحث آموزش اونقدرا هم که فکر می کنید مهم نیست، ما داریم راجع به فصلی حرف می زنیم که حتی تعداد تست و تمرین زیاد هم ممکنه جواب نده درش ! سوالات مطرح شده در آزمون و کنکور میتونن وقت گیر باشن و شما نتونی دور اول حل کنی. بطور کلی فکر نکن ایراد از میرحسینی بوده که بقول شما مرتب درس نداده و الان با دیدن یحیوی در این فصل ادعا پیدا می کنی. خیر، چنین نیست.

ولی شما کلا انگار با میرحسینی مشکل داری پس اگر با یحیوی اوکی تری خب با اون ادامه بده. اگه با میرحسینی مشکل داری نیازی نیست زور بزنی تا یازدهمش از دست نره. یازدهم رو خوب میگه یحیوی. فقط ممکنه با جاری به مشکل بخوری که میتونی جلسات تدریس جاری میرحسینی رو ببینی.
      به اندوهِ غروبی که…
      به دلشوره ی خوبی که…

11. Top | #11
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات

دوست عزیز
      شما فصل حرکت رو با خود گالیله هم که بخونی در آخر ممکنه راضی نباشی پس بحث آموزش اونقدرا هم که فکر می کنید مهم نیست، ما داریم راجع به فصلی حرف می زنیم که حتی تعداد تست و تمرین زیاد هم ممکنه جواب نده درش ! سوالات مطرح شده در آزمون و کنکور میتونن وقت گیر باشن و شما نتونی دور اول حل کنی. بطور کلی فکر نکن ایراد از میرحسینی بوده که بقول شما مرتب درس نداده و الان با دیدن یحیوی در این فصل ادعا پیدا می کنی. خیر، چنین نیست.

ولی شما کلا انگار با میرحسینی مشکل داری پس اگر با یحیوی اوکی تری خب با اون ادامه بده. اگه با میرحسینی مشکل داری نیازی نیست زور بزنی تا یازدهمش از دست نره. یازدهم رو خوب میگه یحیوی. فقط ممکنه با جاری به مشکل بخوری که میتونی جلسات تدریس جاری میرحسینی رو ببینی.
      متوجه شدم خیلی ممنون

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

دوست عزیز

سلام
      پیشنهادتون برای دی ماه که آزمون ها پیشروی ندارن چیه؟
      مرور و جمع بندی مباحث قبلی آزمون با کتاب های آزمونی؟
      یا پیشروی و خوندن قسمتی از مباحث نیمسال دوم؟
      (من مدرسه نمیرم و دی امتحان ندارم)
      طبق برنامه آزمون ۴۰ روز برای جمع بندی اردیبهشت فرصت هست
      میشه تو ۴۰ روز کتاب های موج آزمون رو کار کرد یا زودتر باید شروع کنم؟

13. Top | #13
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Vina نمایش پست ها
      سلام
      (من مدرسه نمیرم و دی امتحان ندارم)
      طبق برنامه آزمون ۴۰ روز برای جمع بندی اردیبهشت فرصت هست
      میشه تو ۴۰ روز کتاب های موج آزمون رو کار کرد یا زودتر باید شروع کنم؟
      سلام
      شما این سوالات رو از 10 مشاور مختلف بپرس، 8 تاشون سوالت رو استوری می کنن جواب میدن، یکی پست میکنه، فیلم میگیره توضیح میده و آخری اگر شانس بیاری ازت میپرسه وضعیت ات در دی ماه چطوره تا بتونه راهنمایی درستی کنه.
      این توصیه کلی من،
      اولویت اول شما بهتره مرور و جمع بندی باشه با آزمون که از قدیم به این روش میگن بازیابی. پیش روی نیم سال دوم بویژه در درس زیست اولویت بعدی شما باشه. اما دوست عزیز چون من عین بقیه مشاورا علاقه ای به خراب کردن آینده شما ندارم بهت توصیه میکنم روی هوا و بنابر توصیه های ام کلثوم دانشجوی پزشکی از الآن تصمیمی در ارتباط با ادامه مسیر نگیری، بعنوان خیلیا دی ماه یه کنکور جامع از خودشون می گیرن (دقیقا مشابه مرحله اول/دوم کنکور پارسال) به این صورت که حتی شرایط سرجلسه کنکور شبیه سازی میشه. درصدای این کنکور به نظر من بهتر از هر آزمون دیگری میتونه سطح علمی شما از روز اول که شروع کردی تا دی امسال رو نشون بده و بعدش خیلی راحت تر میتونی تصمیم گیری کنی برای پیش روی بیشتر یا ایستادن و رفع اشکال یا تکمیل نواقص نیم سال اول دوازده و پایه.

میشه تو 40 روز کتاب های موج رو کار کرد؟
      احتمالا نشه و شاید هم بشه. بسته به سرعت مطالعه و پیش روی، تعداد تست، ساعت مطالعه، انرژی که صرف می کنید، هدفی که دارید و سطحی که بهش رسیدی بعد عید داره که من از اینها در ارتباط با شما بی خبرم. البته شما بهتره این دیدگاه " تمام کنم " رو بگذارید کنار. لزومی نداره کل آزمونا رو بزنی و شاید اون موقع شرایط رو سنجیدی و متوجه شدی که صرفا نصف آزمونا هم کافیه برات و تو رو به هدفی که در نظر داشتی برسونه.
      به اندوهِ غروبی که…
      به دلشوره ی خوبی که…

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

سلام

شما این سوالات رو از 10 مشاور مختلف بپرس، 8 تاشون سوالت رو استوری می کنن جواب میدن، یکی پست میکنه، فیلم میگیره توضیح میده و آخری اگر شانس بیاری ازت میپرسه وضعیت ات در دی ماه چطوره تا بتونه راهنمایی درستی کنه.
      این توصیه کلی من،
      اولویت اول شما بهتره مرور و جمع بندی باشه با آزمون که از قدیم به این روش میگن بازیابی. پیش روی نیم سال دوم بویژه در درس زیست اولویت بعدی شما باشه. اما دوست عزیز چون من عین بقیه مشاورا علاقه ای به خراب کردن آینده شما ندارم بهت توصیه میکنم روی هوا و بنابر توصیه های ام کلثوم دانشجوی پزشکی از الآن تصمیمی در ارتباط با ادامه مسیر نگیری، بعنوان خیلیا دی ماه یه کنکور جامع از خودشون می گیرن (دقیقا مشابه مرحله اول/دوم کنکور پارسال) به این صورت که حتی شرایط سرجلسه کنکور شبیه سازی میشه. درصدای این کنکور به نظر من بهتر از هر آزمون دیگری میتونه سطح علمی شما از روز اول که شروع کردی تا دی امسال رو نشون بده و بعدش خیلی راحت تر میتونی تصمیم گیری کنی برای پیش روی بیشتر یا ایستادن و رفع اشکال یا تکمیل نواقص نیم سال اول دوازده و پایه.

احتمالا نشه و شاید هم بشه. بسته به سرعت مطالعه و پیش روی، تعداد تست، ساعت مطالعه، انرژی که صرف می کنید، هدفی که دارید و سطحی که بهش رسیدی بعد عید داره که من از اینها در ارتباط با شما بی خبرم. البته شما بهتره این دیدگاه " تمام کنم " رو بگذارید کنار. لزومی نداره کل آزمونا رو بزنی و شاید اون موقع شرایط رو سنجیدی و متوجه شدی که صرفا نصف آزمونا هم کافیه برات و تو رو به هدفی که در نظر داشتی برسونه.
      ممنون که وقت گذاشتید و جواب دادید.

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      طبق تجربۀ کلاس رفتنم تو این دو ماه میتونم بگم بشدتتتتتت پشیمونم که چرا سالای قبل کلاس حضوری نمیرفتم...
      من با کلاس رفتن موافقم ولی حضوریش!
      سالهای قبل کلاسای آنلاین شرکت میکردم که هم وقت بیشتری ازم میگرفت هم بازده کمتری داشت!!!
      تنها مزیت کلاسای آنلاین هزینۀ کمترشونه چون الان تو شهر ما هزینۀ 90 دقیقه کلاس فیزیک 2300 تومنه که به تعداد دانش آموزا که معمولا 15 نفره تقسیم میشه و هر ماه حدود 1/200 میشه که اگه 6 ماه از مهر بریم کلاس میشه 7200 برای هر درس.
      ولی از همین فیزیک همینقدر بگم که منی که دشمن خونی بودم باهاش و مخصوصا اسم حرکت شناسی میومد اون 600 و خورده ای تست خیلی سبز به شکل عذاب الهی تو ذهنم تجسم میشدن، انقد عاشق کلاس و دبیر و این درس شدم که خیلی سبز به کنار، تستای نردبامو با لذت میزدم براش! تهشم آزمون قبلی تو ماز این مبحثو 80 تو قلمچی هم 93% زدم.
      من تو یه شهر از منطقه 2 هستم و فک نمیکردم تو شهرمون باشه دبیرایی که از لحاظ سواد و نوع تدریس از دبیرای مطرح آنلاین جلوتر باشن و بعد از 2 ماه تو کلاسشون نشستن به جرات میتونم بگم که برگاااااام از مافیا. دبیرای بشدتتتتت بشدت باسوادی برای کنکور هست که صرفا چون تو تهران نیستن و مافیایی پشتشون نیست دیده نمیشن.
      البته که هر دبیر حضوری ای لزوما اینطوری نیس و منم نزدیک یه ماه پرس و جو کردم و رفتم نشستم سر کلاس دبیرای مختلف تا خوباشونو پیدا کردم ولی ارزشش رو داشت؟ خیلییییی.
      بنظرم کسی میتونه از کلاسای آنلاین نتیجه بگیره که دیسیپلین شخصی بالایی داره، من نتونستم.
      علاوه بر این، از بابت روانی کلاسای حضوری برام معجزه کردن! من میخواستم امسال برم دانشگاه و نمونم خونه که حال و هوام عوض شه و کنارشم برا کنکور بخونم ولی به جاش قید دانشگاهو زدم و این کلاسای حضوری رو رفتم که از لحاظ روانی برام خیلی خیلیییی مفید واقع شدن.
      مثلا اون فضای رقابتی که هست و استاد سوال میپرسه و مجبوری با شش دنگ حواست درسو گوش بدی و بری تو خونه کلی درس بخونی که بتونی سوالای سر کلاس استادو جواب بدی. یا حتی برای من کار به جایی کشیده که پیش خوانی میکنم میرم سر کلاس! و خب میدونیم پیش خوانی کردن چقدر میتونه مفید واقع شه.
      جدای از اینا، هم کلاسیامو حضوری میبینم که دخترای 25/30 سالۀ حتی متاهل دارن میان سر کلاس و از اشکالایی که میپرسن هم مشخصه که دارن تلاش میکنن و همین به من کلی انگیزه میده ولی آیا تو کلاس آنلاین همچین چیزایی هستن؟
      از دوستام و بچه های مدرسمون هم که قبول شدن میتونم بگم از هر 10 نفری که کلاس میرفت، 7 تاش حضوری بود.
      خلاصه اگه کسی امکان و شرایط کلاس حضوری رفتن داره دریغ نکنه، نظری درمورد کلاسای آنلاین ندارم چون 3 سال درگیرشون شدم و نتیجه نداشت برام.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن