خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

فرصت ترمیم مجدد

بچه‌ها انگاری قضیه برگشت عمومی به کنکور ۱۴۰۳ کنسله. اگه فرصت مجدد ترمیم نزارن، باید چیکار کنیم؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nelofar نمایش پست ها
      بچه‌ها انگاری قضیه برگشت عمومی به کنکور ۱۴۰۳ کنسله. اگه فرصت مجدد ترمیم نزارن، باید چیکار کنیم؟
      چرا کنسله؟

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      فعلا مشخص نیست..هفته آینده مشخص میشه.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگر نگهبان تایید کنه تمومه قضیه و عمومیا برمیگرده. مگر اینکه شما خبری داری که ما نداریم.
      Motivation alone is not enough. If you have an idiot and you motivate him, now you have a motivated idiot.

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      فکر کنم استارتر خود جنتیه

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کاری نمی تونی بکنی
      تمرکزت رو بذار روی اختصاصی ها

هر چند یه حدسه
      اما منم بعد میدونم عمومی به کنکور برگرده
      چه 403 چه 404 و چه .....
      ولی خیلی هم احتمال داره که فرصت ترمیم رو به صورت هرسال کنن

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یه روزی همه چیو ول میکنم وسط خیابون شعر میخونم .....

https://ts2.tarafdari.com/contents/u..._wind_1973.mp3

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خب آخه بچه‌ها الان ۱ مهره رسما. سال تحصیلی شروع شده واقعا چرا باید روند کنکور تغییر کنه؟ هرچند من موافق برگشتن عمومی هستم و چون از جانب ترمیم نگران بودم پرسیدم چون مثل اینکه زارعی گفته فرصت ترمیم یه باره

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خب آخه بچه‌ها الان ۱ مهره رسما. سال تحصیلی شروع شده واقعا چرا باید روند کنکور تغییر کنه؟ هرچند من موافق برگشتن عمومی هستم و چون از جانب ترمیم نگران بودم پرسیدم چون مثل اینکه زارعی گفته فرصت ترمیم یه باره
      خدایی اگه عمومی برنگرده که ایشالا برمیگرده فرصت ترمیم ندن هرسال ظلمه

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GrandArcanist نمایش پست ها
      خدایی اگه عمومی برنگرده که ایشالا برمیگرده فرصت ترمیم ندن هرسال ظلمه
      ولی اگه تاثیر قطعی بشه فرصت میدن میدونی چرا؟ چون بتونن بچه ها رو راحت تر هم ترازی کنن

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

میدن آقا، میدن. مطمن باش با این جوی که بعد از مصوبه ایجاد کردن ایجاد شده حتی اگر خدای نکرده زور شورا به مجلس برسه یا شورای نگهبان و مجمع تشخیص طرح رو رد کنه، بازم با این فضا شورا مجبوره عقب نشینی کنه و یه بازنگری کنه و قطعا یکی از این عقب‌نشینی ها فرصت ترمیم مجدد هست

اگه مصوبه مجلس اعمال بشه که عالیه و معدل پر ولی اگر هم نششد. شما مطمن باش بهت فرصت ترمیم میدن و فقط به خاطر این قضیه درس رو شل نگیر که آقا این پفیووزا فرصت ترمیم نمیدن من بدبخت شدم! اگه اینجوری مطمن باش این همون چیزیه که زارعی ارزشیابی آ.پ و شورا می‌خواد که جمعیت کنکوری تجربی روز به روز کمتر بشه و همه ناامید بشن
      ویرایش توسط Friedrich : 01 مهر 1402 در ساعت 21:21

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دقیقا تمام استرس من از همین بابت هست
      اما حس می کنم یه ماه دیگه خبرش بیاد که فرصت میدن
      امیدوارم البته
      نمی تونی برنده بشی اگه بازی نکنی!

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اگه کنکور مثل ۱۴۰۲ باشه به نظرم فرصت ترمیم مجدد اونم با شرط و شروط خواهند داد

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها اولا اینکه میشه نمره ۲۰ رو ترمیم کرد ؟ فارغ ۱۴۰۱ ام . دوما اینکه منی که دارم برای کنکور سومم میخونم و اون بالایی ها بدون مراعات حال امثال من که فوقش دیگ یه جوون ۲۵ ساله ایم ، میاد با بی رحمی تمام میگه ، هدف حذف پشت کنکوری هاست ( نمیدونه این جمله اش شده یه محرک برای تلاش و جنگیدن من .. اصلا من بعد این حرف طرف وحشی شدم یه وضعی ) من فرصت ۶ تا درس ترمیمم هنوز هست ( اگه بذارن ۲۰ ام بزنم میشه ۷ تا ) ولی خدا شاهده دارم پرپر میشم برای اونی که همه فرصتاش سوخته و تراز معدلش کمه و دیگه نا امید از همه چی .. اصلا تو قلمچی که کامنت میذاشتن که من با تراز فلان معدل ، یعنی قید آرزوهامو بزنم ؟! دلم آتیش میگیره خب برای طرف . بی انصافا چرا این یه در امید رو هم از جوونا میگیرید ! الان منه جوان ۲۰ ساله که به هر دلیلی ( که خیلی هاش رو مقصر خودم بودم و گردن میگیرم ) نتونستم کنکور اول و دومم نتیجه بگیرم ، بگید چرا نباید فرصت جبران کم کاری هام رو داشته باشم .. آخه لعنتیا پول میدیم و ترمیم میکنیم باز فرصت نمیدید ؟ من همین خردادی که گذشت برا هر درس ۱۰۰ تومن دادم خدا شاهده . گاها مخم سوت میکشه از این بی منطقی بی عقلی . به کی باید دردمونو بگیم اخه .. بچها شرمنده دلم خیلی پره

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام من پارسال ترمیم ثبت نام کردم ولی غیبت کردم و نرفتم بکم از سیستم حذفش کنن. الان فرصت ترمیم من سوخته؟؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن