خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

میخواستم بدونم اگه تو ترمیم شرکت نکنم ، چه اتفاقی میوفته؟!

سلام.
      من فارغ‌التحصیل سال ۹۲ هستم.
      من شاغل هستم اونم از نوع طرحی
      امسال خیلی زور بزنم همین بتونم برای کنکور آماده بشم.🥲
      سوم دبیرستان که میشه گفت یازدهم شما ، کاملا نهایی بود.
      پیش دانشگاهی هم فقط چندتا عمومی و چندتا اختصاصی نهایی بود.
      نهایی ها نمراتم عالی نیست ولی فک کنم با کنکور عالی بشه پزشکی آزاد آورد؟!
      ممنون میشم راهنماییم کنید.

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      انقدر که فکرم درگیر نهایی شده ...اصلا حالی برای درس خواندن ندارم.
      من واقعاً نمیتونم هر دو رو همزمان جلو ببرم..نهایی کتبی هست و تصحیح سلیقه ای ...واقعا حتی اگه سوالات نهایی نسبت به کنکور راحتتر باشن ،تشریحی بودن کار رو سخت‌تر می‌کنه.
      به نظرم نهایی سخت‌تر از کنکور هست ، تو کنکور بحث سلیقه مطرح نیست.
      تو نهایی شاید در به اندازه کافی نوشتی و نمره ۲۰هست ولی طرف عشقشش کشید ۱۸ داد...

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام.
      نکته اول اینکه بستگی داره نمره های نهاییت توی چه رِنجی هستن. اگه زیر 16 هستن که حتما ترمیم کن. ولی باید حداقل 17 18 ای بگیری ازشون.
      درمورد خود ترمیم هم، شرایط برای همه یکسانه. نگرانش نباش! میتونی با درست خوندن، و اگه طول سال خوب بخونی، به هردو هم برسی.
      در صورت تمایل برای "مشاوره خصوصی" پیام بدین.

مصاحبه کنکور:
      http://forum.konkur.in/thread64595.html

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Lucky.-.arezou نمایش پست ها
      انقدر که فکرم درگیر نهایی شده ...اصلا حالی برای درس خواندن ندارم.
      من واقعاً نمیتونم هر دو رو همزمان جلو ببرم..نهایی کتبی هست و تصحیح سلیقه ای ...واقعا حتی اگه سوالات نهایی نسبت به کنکور راحتتر باشن ،تشریحی بودن کار رو سخت‌تر می‌کنه.
      به نظرم نهایی سخت‌تر از کنکور هست ، تو کنکور بحث سلیقه مطرح نیست.
      تو نهایی شاید در به اندازه کافی نوشتی و نمره ۲۰هست ولی طرف عشقشش کشید ۱۸ داد...

سلام ... اصلا اینجور نیست که بخوان عشقی نمره بدن . تا اونجایی که من شنیدم از خرداد 1402 به بعد تمام پاسخنامه های تشریحی دانش آموزان رو اسکن می کنن و میدن به مصحح های استانی غیر از استان اصلی داوطلب ...

و اون مصحح ها هم دقیقا بر اساس کلید از پیش تعیین شده تصحیح رو انجام میدن ( و به نظرم چاشنی سخت گیری هم بهش اضافه می شه)

ضمنا تا اونجایی که من میدونم دو تا مصحح امتحان شما رو تصحیح می کنن و اگر اختلاف نمره ای که این دوتا مصحح بهتون دادن بیشتری از یه حد از پیش تعیین شده بود ، برگه شما رو میدن به مصحح سوم و نمره ای که ایشون می ده فصل الختام خواهد بود.

اگر با قاعده و به موقع شروع کنین به خوندن واسه ترمیم ، گرفتن نمره کامل امکان پذیره ولی در مورد کتاب های عمومی ، باید از هیچ مطلبی نگذشت ، تا بشه نمره کاملشو گرفت.

موفق باشین

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan7777777 نمایش پست ها

سلام ... اصلا اینجور نیست که بخوان عشقی نمره بدن . تا اونجایی که من شنیدم از خرداد 1402 به بعد تمام پاسخنامه های تشریحی دانش آموزان رو اسکن می کنن و میدن به مصحح های استانی غیر از استان اصلی داوطلب ...

و اون مصحح ها هم دقیقا بر اساس کلید از پیش تعیین شده تصحیح رو انجام میدن ( و به نظرم چاشنی سخت گیری هم بهش اضافه می شه)

ضمنا تا اونجایی که من میدونم دو تا مصحح امتحان شما رو تصحیح می کنن و اگر اختلاف نمره ای که این دوتا مصحح بهتون دادن بیشتری از یه حد از پیش تعیین شده بود ، برگه شما رو میدن به مصحح سوم و نمره ای که ایشون می ده فصل الختام خواهد بود.

اگر با قاعده و به موقع شروع کنین به خوندن واسه ترمیم ، گرفتن نمره کامل امکان پذیره ولی در مورد کتاب های عمومی ، باید از هیچ مطلبی نگذشت ، تا بشه نمره کاملشو گرفت.

موفق باشین
      مصحح برای هر برگه هزار تومن میگیره، پس معلومه که نمره دهی بادقت انجام نمیشه

و از طرفی از اونجایی که حق الزحمه فقط هزار تومن هست خیلی از دبیران قبول نمیکنن برن برای تصحیح، پس از دبیران متوسطه و ابتدایی هم کمک میگیرن، شما دیگه خودت تا تهش برو ))))

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Lucky.-.arezou نمایش پست ها
      سلام.
      من فارغ‌التحصیل سال ۹۲ هستم.
      من شاغل هستم اونم از نوع طرحی
      امسال خیلی زور بزنم همین بتونم برای کنکور آماده بشم.
      سوم دبیرستان که میشه گفت یازدهم شما ، کاملا نهایی بود.
      پیش دانشگاهی هم فقط چندتا عمومی و چندتا اختصاصی نهایی بود.
      نهایی ها نمراتم عالی نیست ولی فک کنم با کنکور عالی بشه پزشکی آزاد آورد؟!
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
      به نظر من تا جایی که میتونید درس ها رو ترمیم کنید، من با اینکه نمره هام خوب بود، بهم تراز ۸۶۰۰ داد، حتی اگه کنکورم خیلی خوب بدم و ترازم‌ خوب باشه، تراز کل میاد پایین

امسالم همه تقریبا میخوان ترمیم کنند و ترازها میره بالا
      A sweet dream mixed with pain

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به قول اون حاج خانم
      اتفاق های بد، بدجور

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sweetdream نمایش پست ها
      به نظر من تا جایی که میتونید درس ها رو ترمیم کنید، من با اینکه نمره هام خوب بود، بهم تراز ۸۶۰۰ داد، حتی اگه کنکورم خیلی خوب بدم و ترازم‌ خوب باشه، تراز کل میاد پایین

امسالم همه تقریبا میخوان ترمیم کنند و ترازها میره بالا

سلام ...

با همه حرفاتون موافقم به جز قسمت انتهایی صحبتتون ... اتفاقا چون امسال همه اصولی و دقیق واسه نهایی ها میخونن ، پس قاعدتا تعداد نمرات بالا و تعداد 20 ها خیلی بیشتر میشه .... شما مطمئنا بهتر از من میدونین که تراز دهی بر اساس فرمول های آماری مثل واریانس یا انحراف معیار داده میشه و هر چه تجمع نمرات حول یه محدوده بیشتر باشه ، اون محدوده قاعدتا تراز کمتری باید بده .

نهایتا اینکه من فکر می کنم که فرضا نمره 20 ادبیات خرداد 1402 ، تراز بیشتری نسبت به 20 خرداد 1403 میده ... ( البته بستگی هم داره به اینکه بخوان چقدر سخت بدن امتحانارو ) ///

البته یه نکته تستی هم این وسط وجود داره !!! > اینکه به بچه های سال اولی که خرداد 1403 اولین امتحانای نهایی شون رو میدن ، بخوان که به تراز نهایی شون ، ضریب بدن ( که از این مسئولین نخبه ی ما همچین گل کاری هایی بعید نیست !)

البته هیچوقت نباید فراموش کنیم که اینجا ایران هست با یه سری مسئولین نخبه ی گنده گو والبته پرمدعا که صرفا بلدن خوب حرف بزنن .... و اینجا چندان امور روی حساب و کتاب پیش نمیره ،،،و این مسئولین فوق نخبه ما همیشه یه سورپرایز دارن تو آستینشون واسه بچه ها تا خدای ناکرده دانش آموزا از آسودگی خاطر دچار یکنواختی نشن !!!

نهایتا اینکه باید صبر کرد و دید که چی پیش میاد !!!
      ویرایش توسط ehsan7777777 : 26 شهریور 1402 در ساعت 16:36

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan7777777 نمایش پست ها

سلام ...

با همه حرفاتون موافقم به جز قسمت انتهایی صحبتتون ... اتفاقا چون امسال همه اصولی و دقیق واسه نهایی ها میخونن ، پس قاعدتا تعداد نمرات بالا و تعداد 20 ها خیلی بیشتر میشه .... شما مطمئنا بهتر از من میدونین که تراز دهی بر اساس فرمول های آماری مثل واریانس یا انحراف معیار داده میشه و هر چه تجمع نمرات حول یه محدوده بیشتر باشه ، اون محدوده قاعدتا تراز کمتری باید بده .

نهایتا اینکه من فکر می کنم که فرضا نمره 20 ادبیات خرداد 1402 ، تراز بیشتری نسبت به 20 خرداد 1403 میده ... ( البته بستگی هم داره به اینکه بخوان چقدر سخت بدن امتحانارو ) ///

البته یه نکته تستی هم این وسط وجود داره !!! > اینکه به بچه های سال اولی که خرداد 1403 اولین امتحانای نهایی شون رو میدن ، بخوان که به تراز نهایی شون ، ضریب بدن ( که از این مسئولین نخبه ی ما همچین گل کاری هایی بعید نیست !)

البته هیچوقت نباید فراموش کنیم که اینجا ایران هست با یه سری مسئولین نخبه ی گنده گو والبته پرمدعا که صرفا بلدن خوب حرف بزنن .... و اینجا چندان امور روی حساب و کتاب پیش نمیره ،،،و این مسئولین فوق نخبه ما همیشه یه سورپرایز دارن تو آستینشون واسه بچه ها تا خدای ناکرده دانش آموزا از آسودگی خاطر دچار یکنواختی نشن !!!

نهایتا اینکه باید صبر کرد و دید که چی پیش میاد !!!
      بله درست می فرمایید
      در حقیقت منظورم این بود... ممکنه تراز ۸۶۰۰ امسال من، سال بعد بشه۷۵۰۰ و این اتفاق بعید نیست ...
      و خیلی تراز پایین ها ترمیم می کنند و ترازشون رو بالا می برن و درصد افرادی که تراز پایین دارند کمتر میشه

ولی با توجه به صحبت هاشون که میخوان جلوی فارغ التحصیل ها را بگیرن و مخصوصا به کسانی اشاره کردند که یک لیسانس هم دارند و مجدد کنکور میدن
      احتمال اینکه تراز ۱۴۰۳ بدون توجه به سختی امتحان بالاتر باشه هست...و عملا هیچ اعتراضی هم نمی تونیم کنیم

حالا منی که فقط دو تا درس هم را اشتباه کردم و خرداد ترمیم زدم برای اینکه ۱۹ هم بشه ۲۰...حالا باید منتظر باشم ببینم اصلا میتونم دوباره ترمیم کنم یا نه...

البته یکی مثل علی حجازی با تراز ۹۰۰۰ تونست با درصدای در سطح رتبه تک رقمی بشه ۶۷ کشور...
      ولی برای اون راحت تر بوده چون قبلا یکبار تک رقمی شده بود، برای امثال من که از درس دور بودیم همچین درصدایی واقعا سخته
      A sweet dream mixed with pain
      ویرایش توسط sweetdream : 26 شهریور 1402 در ساعت 20:38

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن