سلام بچهاجون.
منابع امتحان نهایی قوی رو معرفی میکنین؟
درسم خوبه ، واسه عمومیا و تاثیر معدل استرس دارم
هم کتاب شب امتحانی معرفی کنین
هم درطول سال واسه فارسی و زبان و عربی
بنظرتون واسه اختصاصیا لازمه کتاب تشریحی؟
سلام بچهاجون.
منابع امتحان نهایی قوی رو معرفی میکنین؟
درسم خوبه ، واسه عمومیا و تاثیر معدل استرس دارم
هم کتاب شب امتحانی معرفی کنین
هم درطول سال واسه فارسی و زبان و عربی
بنظرتون واسه اختصاصیا لازمه کتاب تشریحی؟
سلام
من فارغالتحصیل هستم ولی خب قراره ترمیم کنم، منابعی که انتخاب کردم اینا هستن:
ادبیات: راه نهایی نشر دریافت
عربی: راه نهایی نشر دریافت (یه خوبی که این کتاب داشت، این بود که قواعد پایه رو آورده بود)
دینی: کتاب + سوالات نهایی (شب امتحان خیلی سبز)
زبان: کتاب + سوالات نهایی
سلامت: کتاب + سوالات نهایی
هویت: کتاب + سوالات نهایی
برای اختصاصی هم راستش کتاب تشریحی نیاز نیست و همون سوالات نهایی کافیه چون مثلا زیست رو هم کتاب رو خوندی و هم کلی تست زدی، البته برای عمومی هم به نظرم نیاز نیست ولی چون من فارغالتحصیل ام و نیازه معنی شعر و تمرینا رو بدونم و از اونجایی که حوصله و وقت نوشتن ندارم، گفتم برای اون دوتا کتاب تشریحی بخرم، برای زبانم میخواستم ولی راستش منبع خوبی پیدا نکردم.
راستی من برای دستور و آرایه قبلاً هفت خان کار کردم، منظور این کتاب هامون سبطی آرایه و دستور رو از پایه توضیح نداده و اگه خوب بلد نباشین، ممکنه به مشکل بر بخورین.
در کل همونطور که بقیه دوستان گفتن یه نگاه به پی دی اف کتاب های معرفی شده بندازین و هر کدوم مناسب سطحتون بود، انتخاب کنید.
ویرایش توسط RHM : 24 شهریور 1402 در ساعت 17:08
سلام من امسال دوازدهم بودم و منم قراره ترمیم کنم بنظرم اول کتاب رو بجو و بعد جویدن کتاب
زبان=> جزوه سالیانه قریشی
عربی=>جزوه سالیانه فلاح
دروس اختصاصی که باید فول باشی
بقیه دروس فرمول بیست خیلی خوبه
من متاسفانه جدی نگرفتم نهایی رو و خراب کردم نتونستم اینارو بخونم و فقط نشستم سوالاته نهایی سالای پیش حل کردم که اصلا شبیه نبود و به نظرم سوالات نهایی ۴۰۲ رو فقط کار کنین
You have to die to get what you want..!
درود برا فارسی اگه ضعیفی جزوه فارسی نشر الگو خیلی مفید بود ، به قول معروف به جا ماهی ماهیگیری یادت میده برا عربی هم اگر قوی هستی امتحانت خوبه
ای که در فصل خزانم دیده ای با پشت خم
این زمستان را نبین ما هم بهاری داشتیم
من امسال ترمیم شرکت کردم چون اصلا وقت نداشتم کتاب کمک آموزشی نگرفتم ولی کارگاههای رایگانی ک برگزار میشد رو شرکت کردم چند تا دونشونو از نمونه سوالای سالهای قبل هم استفاده کردم
وقتی فک میکنم از نمرههام راضی بودم جاهایی ک نمرم کم شد یا ب خاطر بدخطیم بود یا بی دقتی یا این ک کم خوندن خودم
واسه تخصصیا ب نظرم لازم نیست فقط شما بدونید از کدوم قستها سوال طرح نشده تا حالا و ی توجه ویژه ب اون قسمتها داشته باشید مخصوصا واسه زیست
واسه عمومیا اول از همه لغتای ادبیات و زبان و عربی رو خوب حفظ کنید
کتاب فرمول ۲۰ رو نگاه کردم واسه ادبیات خیلی کامل بود
اگه میخواید خیلی ریز بخونید و وقت زیاد دارید فرمول ۲۰ها خوبن اگه وقتتون کمتره یا پایه بهتری دارید کتابای خیلی سبز هم خوبن
در کل شما مثلا واسه ادبیات از انتشاراتی ک دوست دارید مثلا مهر و ماه خیلی سبز گاج و... pdfهاشونو دانلود کنید بعد ببینید با کدوما راحتترید
ولی خب اصل هر چیز کتابه چون دقیقا داخل پاسخنامه نهایی شماره صفحهای هم ک سوال طرح شده اومده
خیلی نگران نباشید اگه کوچولو کوچولو در طی سال بخونید و با اصول نوشتن تشریحی در نهایی آشنا باشید نمرههای خوبی کسب میکنید
امیدوارم کمکتون کرده باشم
ویرایش توسط Sari_Sheri : 24 شهریور 1402 در ساعت 16:38
سلام داداش
میخوام یه نظریه ی کاملا نامحبوب بدم تو این برهه سال
اصن به نامحبوبی این نظریه تا الآن داده نشده
نظرم اینه اصن عمومی نخون تا کنکور اردیبهشت! میپرسی چرا عمومی که سخت بود چ اینا! بله عمومی برای کسی سخت بود که انداخته بود شب امتحان شما تو یک روز و نیم نمیتونی ۱۶ درس فارسی - ۱۰ درس دینی - ۱۴ درس سلامت و... رو بخونی در حالی که کل سال بخور و بخواب عمومی باشی
کنکور اردیبهشت ماه ۶-۷ ام هست
احتمالا اولین نهایی هم یکی دو روز قبل از اتمام اردیبهشت
در کل بیست روز وقت دارید
حالا شما یحتمل کلاس برای نهایی نبینید
شما نمیتونید ۱۰ تا درس دینیو تو ۲۰ روز بخونید ؟ یا مثلا فارسیو تو احتمالا ۲۴ روز؟ درسته که خوندن عمومی تو طول سال خوبه ولی اینم یک راهه
تا کنکور اردیبهشت تمام قواتو بزاری رو تخصصی همه اینو میدونن که اردیبهشت کنکور اصلیه هیچ شکی ام توش نیست پس تو گوش اردیبهشت جوری بزن که انگار تیری وجود نداره
چون سر نهایی ها تخصصی به طور کل از ذهنت فراموش میشه
خودم یادمه سر سنجش ۵ مرداد امسال داشتم سر فیزیک فرمول مینوشتماول متنم گفتم نظریه نامحبوب مشاور دوستم بهش گفته بود ولی اگه خیلی استرس داری روتین چهل و پنج دقیقه ای عمومی بی نظیره تو اون بیست روز هم حل سوال میوفتی
موفق باشی![]()
منابعی که میگم خودم استفاده کردم نتیجه گرفتم
فارسی ۱۷.۵ : تدریس احسان محسنی توی آپارات هست + کتاب درسی
( چون تایمم محدود بود تدریسش رو ندیدم فقط جزوهاش خوندم که کتاب درسیه و معنی هاش )
عربی ۱۹.۵ : فیلم تدریس شب امتحان عمار تاجبخش + جزوهاش + کتاب درسی
دینی ۱۸.۵ : کتاب درسی + یه منبع که فقط نکات آیات نوشته باشه
زبان ۱۸.۷۵ : گامبهگام خیلی سبز
هویت و سلامت هم چون ضریبشون زیاد نیست شب امتحان
ریاضی ۲۰ : شب امتحان
فیزیک ۱۹.۲۵ : شب امتحان
زیست ۱۷.۵ : نکتهتست حنیف عظیمی + کتاب درسی
شیمی ۱۸.۷۵ : کلاس امتحان نهایی فراهانی + جزوه خلاصه نکاتش
ویرایش توسط Mahdi.JCHH : 25 شهریور 1402 در ساعت 11:11
یه چیزی بگم الان همه کنکور اصلیشون رو انداختن کنکور اردیبهشت واسه همین کنکور تیر رو دستکم میگیرن اتفاقا بنظرم امسال تراز رتبه های برتر از کنکور تیر میاد توصیه میکنم حتما هر دو کنکور رو به اندازه هم جدی بگیرین و درمورد منبع امتحان نهایی خیلی سبز کتاب ماجراهای منو درسام خیلی سبز ویرایش جدید خورده و اختصاصی امتحان نهایی رو پوشش میده و سوالاتش لز امتحان نهایی سالهای گذشتهست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)