خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 38
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

پرستاران موفق!

بچه ها لطفا بیاین اینجا و درمورد کسایی که میشناختین که پرستار بودن و تونستن توی این رشته کلی پیشرفت کنن و به جاهای خوب مهاجرت داشته باشند برای بقیه تعریف کنید که انگیزه ای باشه برای کسایی که میخوان این رشته رو بخونن و هم برای کسایی که این رشته رو میخونن ولی نسبت بهش نا امیدن!

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sara708 نمایش پست ها
      بچه ها لطفا بیاین اینجا و درمورد کسایی که میشناختین که پرستار بودن و تونستن توی این رشته کلی پیشرفت کنن و به جاهای خوب مهاجرت داشته باشند برای بقیه تعریف کنید که انگیزه ای باشه برای کسایی که میخوان این رشته رو بخونن و هم برای کسایی که این رشته رو میخونن ولی نسبت بهش نا امیدن!
      حقوق پرستارا چقدره؟ یه بار یکی میگه ۷ تومن یکی میگه ۲۰ تومن
      ولی مادر دوست من پرستار بود از طریق اون تونستن برن کانادا
      و همینطور همسایه ما که رفت المان

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      حقوق پرستاری
      ما ی حقوق پایه داریم که با توجه به سابقه و سمت پرستار داده میشه
      طرح صفر الان هر ماه دریافتی ده میلیون و سیصد میگیره و حکمش یازده خورده ای هست...و حکم همکارم با ۱۵ سال سابقه پانزده و پونصد هست ....دریافتیش فک کنم ۱۳ میشه.
      بعد کارانه و تعرفه و اضافه کاری هست.
      من از اسفند شروع به کار کردم فعلا قسمت نشده دریافت کنم
      ولی طبق گفته دوستان ، کارانه به امتیازی که سرپرستار بهت امتیاز میده و درامد بیمارستان هست.
      بگم که بکار وسخت ربط نداره ...بخور بخور هست.
      مثلا ی بیمارستان ممکنه ۵ تومن بده و کارسبک باشه و یجا شلوغ باشه و یک و نیم بدن...تعرفه هم که تکلیفش معلوم نیس.
      اضافه کار هم ساعتی از ۱۶ هست تا بیست تومن
      بعدش بیمارستان های سپاه و...هستند که اینجا باید چادر سر کنی و فک کنم آقاها آستین بلند بپوشن
      طبق قانون کار پرداخت میشه اما اضافه کاری ها پله کانی هست ،مثلا اگه ۱۰۰ ساعت اضافه کار داشته باشی ساعتی ۶۰ تومن میدن..
      که میشه ۶ میلیون ولی همین اضافه کار تو بیمارستان دولت میشه یک و ششصد اونم بعد چند ماه بدن ندن...
      بیمارستان های تامین اجتماعی هم فک کنم به تازه کار ها پایه ۷ و نیم میده و ی انگیزشی هم هر ماه پرداخت میکنه که حدودا هر پرستار کم کم ماهی ۱۵ میگیره و اضافه کاری تامین اجتماعی ساعتی ۶۰ تومن هست (بیمارستان سپاه و...پلکانی هست مثلا کمتر از ۱۰۰ ساعت باشه ساعتی ۴۵ حساب میکنن)

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      و اینک تانین اجتماعی تاک تاک برای هر مناسبتی ی کارت هدیه به پرسنل میده
      اینایی هم که میگن ما تعرفه نداریم ، چرت میگن
      درسته اونا تعرفه و کارانه ندارن اما بجاش انگیزشی دارن ، اضافه کارشون هم چندین برابر ماهست
      پرداخت بع موقع دارن....
      و در نهایت تو ایران چه دکترا چه لیسانس تهش پرستاری
      و اینکه اگه مثلا زیاد بدرخشی یا خانواده درست و حسابی باشن ، همکاران محترم پرستاری مخصوصا سرپرستار محترم سعی میکنه اذیتت کنه ،اگه قدرتش نرسید زیر اب رو پیش مترون میزنه...
      و جایی که همکاران پرستاری دارن برات پرونده سازی میکنند میشه امید داشته باشی ان شاالله ریس بیمارستان که پزشک هست به دادت برسه

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      و اینکه اگه فرد درست و حسابی هستی وارد پرستاری نشو
      اگه شدی سعی کن وارد بالین نشی و تو دانشگاه تهران درس بخوری...
      خارج هم تکلیف مشخص هست ،بعضی کشور ها بهت اجازه نمیدن حتی رگ بگیری تو بغض جاها مثل امریکا جا پیشرفت هست.
      اگه با لیسانس بری حتی باید زیر مریض رو هم تمیز کنی...

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sara708 نمایش پست ها
      عزیزم بستگی داره تو پرستاری هدفت چی باشه
      پرستاری می شناسم که از خیلی سال پیش رفته کانادا و جز پرستارهای موفق اونجاست، اقای احمدرضا باکی

پرستارانی هستند که رفتند دوره های ویژه مراقبت از زخم دیدند و به عنوان کارشناس هم کلینیک زدند و درآمد بالایی دارند

پرستارانی هستند که کلینیک های مراقبت در منزل راه میندازن و درامد خوبی دارند

اگه قصد مهاجرت داری هم نگران نباش ، اگه واقعا دنبالش باشی، موفق میشی

اگه قصدت هم موندن بود، بیمارستان ها و بخش های مختلف شرایط کاریشون مختلفه و رضایت پرستارها هم مختلفه

من خودم چندسال کار کردم و راضی بودم و فقط چون محدوده کار پرستار محدوده و خودت حتی اجازه تجویز یک دارو نداری تصمیم به تغییر رشته گرفتم
      ولی واقعا از جو بیمارستان و همکارام راضی بودم

توصیه می کنم کتاب « به بیمار خود گوش فرا دهید» را اگر قصد دارید پزشکی یا پرستاری بخونید، مطالعه کنید.

7. Top | #7
      RHM
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Lucky.-.arezou نمایش پست ها
      و اینکه اگه فرد درست و حسابی هستی وارد پرستاری نشو
      اگه شدی سعی کن وارد بالین نشی و تو دانشگاه تهران درس بخوری...
      خارج هم تکلیف مشخص هست ،بعضی کشور ها بهت اجازه نمیدن حتی رگ بگیری تو بغض جاها مثل امریکا جا پیشرفت هست.
      اگه با لیسانس بری حتی باید زیر مریض رو هم تمیز کنی...
      ببخشید من این قسمت از حرفتون رو متوجه نشدم، میشه لطفاً توضیح بدین «اگه فرد درست و حسابی هستی وارد پرستاری نشو »

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یکی از فامیلای ما روستا زندگی میکردن بعد پسرش پرستاری قبول شد اومد شهر بعد فارغ‌التحصیلی چند جا کار میکرد الان فکنم سی سالشه هم خونه داره هم ماشین ازدواج کرده وضعش خوبه ، خلاصه که گلیم خودشو از اب بیرون کشید

به نظرم چند جا کار کردن هر چند پدر آدم در میاد ولی مزیت برای پرستاریه که وقتی به پول بیشتر نیاز داری کار هست که بیشتر کار کنی

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sweetdream نمایش پست ها
      عزیزم بستگی داره تو پرستاری هدفت چی باشه
      پرستاری می شناسم که از خیلی سال پیش رفته کانادا و جز پرستارهای موفق اونجاست، اقای احمدرضا باکی

پرستارانی هستند که رفتند دوره های ویژه مراقبت از زخم دیدند و به عنوان کارشناس هم کلینیک زدند و درآمد بالایی دارند

پرستارانی هستند که کلینیک های مراقبت در منزل راه میندازن و درامد خوبی دارند

اگه قصد مهاجرت داری هم نگران نباش ، اگه واقعا دنبالش باشی، موفق میشی

اگه قصدت هم موندن بود، بیمارستان ها و بخش های مختلف شرایط کاریشون مختلفه و رضایت پرستارها هم مختلفه

من خودم چندسال کار کردم و راضی بودم و فقط چون محدوده کار پرستار محدوده و خودت حتی اجازه تجویز یک دارو نداری تصمیم به تغییر رشته گرفتم
      ولی واقعا از جو بیمارستان و همکارام راضی بودم

توصیه می کنم کتاب « به بیمار خود گوش فرا دهید» را اگر قصد دارید پزشکی یا پرستاری بخونید، مطالعه کنید.
      خیلی ممنون از کتابی که معرفی کردید

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RHM نمایش پست ها
      ببخشید من این قسمت از حرفتون رو متوجه نشدم، میشه لطفاً توضیح بدین «اگه فرد درست و حسابی هستی وارد پرستاری نشو »
      اره منم سوالم بود این

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یه سوال من الان مامایی هوشبری اتاق عمل و پرستاری میارم...کدومش بهترع؟ از لحاظ درامد چه به ضورت ازاد (منظورم کلینیک زیبایی زدن و ایناس) چه توی بیمارستان ها...چون اکثرا میرن پرستاری ولی شنیدم مامایی کار بیشتری میتونه بکنه...راجع به تغییر رشته از لیسانس به پزشکی چی کدومش بهتره و کلا یه راهنمایی کن تو روخدا....

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چه رشته ای میخونید الان؟

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان میخواستم یک نکته رو هم بگم که با دید بازتری انتخاب رشته بکنید

من موقعی که قبول شدم یادمه ترم یک استادمون در واحد پراتیک(پراتیک به مکانی در دانشگاه گفته می شود که موارد بالینی مثل رگ گیری، بخیه زدن و... آموزش داده میشه و شما تمرین می کنید) راجع به تعویض ملحفه و لگن گذاشتن و... صحبت کرد.
      من تو دلم گفتم این همه درس نخوندم و نرفتم تیزهوشان و نیومدم دانشگاه تهران که تهش زیر مریض رو تمیز کنم، خیلی اعصابم داغون بود...بقیه همکلاسی ها هم حس منو داشتند و هممون معترض شدیم.
      استادمون اونموقع با یکسری حرف ها سعی کرد آروممون کنه ولی هممون ناراضی از رشته بودیم، در این حد که گوش ندادم و اصلا یادم نیست چی گفت!!!

ترم بعد ( یعنی ترم ۲)کارآموزی هامون شروع شد و وارد بیمارستان شدیم، رفتم بالاسر یک مریض که شرح حال بگیرم، دیدم که همراه نداره و گفت میشه کمک بهیار رو صدا کنی که کمکم کنه( بیمار استراحت مطلق بود و نباید از تخت برای اجابت مزاج پایین میومد)
      طبق معمول بیمارستان های دولتی انقدر بخش شلوغ بود که کمک بهیار رو نتونستم پیدا کنم و پرستار گفت ازمایشات رو برده و...
      خلاصه گفتم ولش کن برم از یکی دیگه شرح حال بگیرم، رفتم به بیمار گفتم که کمک بهیار نبود، پیداش کردم میگم بیاد پیشتون(بیمار هم از قیافه اش مشخص بود در شرایط مساعدی نیست) و اومدم بیام بیرون از اتاق، دکتر فوق تخصص قلب برای ویزیت اومد(یک دکتر مسنی بودند) و شرایط رو که دید خودشون به بیمار لگن دادند و کمکشون کردند
      اونموقع خیلی خجالت کشیدم...

و بعد از اون خیلی فکر کردم و به اطرافم و رفتار پزشک ها و پرستار های موفق(نه هر کسی) بیشتر دقت کردم

اگر میخواید بیایید این رشته غرور رو باید بزارید کنار، من اولش می گفتم اینکارها وظیفه من نیست کمک بهیار باید انجام بده

ولی این موارد نیازهای اولیه بیماره، اگر شما نیازهای اولیه رو برطرف نکنید اصلا نمیتونید ارتباط برقرار کنید و موارد دیگه را درمان کنید( البته همیشه کمک بهیارهای عزیز یا خود همراه این کار رو انجام میدن ولی مواردی پیش میاد، مثلا ساعت سه نصف شبه تایم خواب کمک بهیاره، بیمار رو که نمی تونیم تا ۵ صبح نگه داریم تا اون بیدار بشه)

شاید خودتون یا اطرافیانتون بیمارستان بستری شده باشند، همیشه ببینید که چه موقع از کار اون پرستار یا دکتر راضی بودین

اون فردی که علاوه بر دانش و مهارت، اخلاق و وجدان کاری داشته باشه
      همونی که اومدین خونه میگین خداخیرش بده خیلی مهربون بود خیلی کمکم کرد، اصلا موقع بستری اذیت نشدم

اگر میایید تو کار بالین همین دعای خیر بیمار هست که به پول و زندگیتون برکت میده و حس خوبی میده

وگرنه ممکنه همکار بد داشته باشید، سرپرستارتون بهتون برنامه بد بده،حقوق کم بدن و دیر بدن، همش اضافه کاری براتون بزنند و....

ولی یادتون باشه اخلاق خوب تو هر شغلی معجزه میکنه، هیچکس الآن رضایت صد در صدری از شغلش بخاطر وضعیت های موجود نداره و محدود به پرستاری و ... نیست

خودتون باید کاری کنید که شیفتتون که تموم شد حالتون خوب باشه

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببخشید که طولانی شد و مرتبط با موضوع نبود
      امیدوارم همگی برای زندگیتون بهترین انتخاب رو کنید

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RHM نمایش پست ها
      خب ، ببین اکثر پرستار ها متاسفانه از فرهنگ کمی برخورددار هستند ،ببین نمیدونم چطور تو متن توضیح بدم :/
      پرستاری بخاطر مهاجرت ی چن سالی میشه که ارتقا پیدا کرده و گرنه قبلا ها با رتبه های نجومی میرفتن پرستاری...روی افراد کار نشده...جو محیط زننده هست.
      همکارات اکثرا زیراب زن و اهل غیبت هستند !یا باید هم رنگ اونا باشی یا میگن فلان خودش رو تافته جدا بافته میدونه و پدرت رو درمیارن
      من نمیگم پزشکا فرهنگ بالایی دارن ، ولی بخاطر موقعیت شغلیشون سعی میکنند هر چی هم که باشند خودشون رو خوب جلوه بدن
      مثلا حتی در خفا سایه همکارش رو بارتیر بزنه اما تو بالین نمیذاره همکارش ضایع بشه ...ی اتحاد خاصی دارن....
      تو پرستاری با مثل پروانه دور سرپرستار بچرخی ، خود شیرین باشی...و گرنه پدرت رو در میاره ;-)
      پرستاری ی رشته بی در و پیکر هست و گفتم چون قبلا با رتبه های داغون میومدن زیاد روش کار نکردن ، متاسفانه خوندن کتاب زبان اصلی از خوندن کتب ترجمه شده راحتتره....
      اگه انسان هستی که عزت نفس داری ، اهل چاپلوسی و...نیستی و سرت تو کار خودت هست و...سعی کن پرستاری نیای اگه اومدی حداقل علوم پزشکی تهران برو...البته نمیدونم جو همکاران پرستاری تهران چطور هست ولی طبق شواهد زیاد فرقی نداره...
      اهان ، همکاران پرستاری به شدت از پیشرفت شما ناراحت میشن اگه متوجه بشن داری درس میخونی چنان پدری ازت درمیارن که نگو...
      خب ،شاید بگی رفتار هر کس به شخصیت و....بستگی داره ولی باید عرض کنم خدمتتون که افرادی که شخصیت درست حسابی داشتن یا با پارتی وارد قسمت معاونت شدن ،یا ادامه دادن رفتن دانشگاه یا کلا تو ارشد تغییر رشت دادن یا کلا از کار اومدن بیرون

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن