اول باید بگی پیشرفت منظورت چیه چون انگار پیشرفت رو مهاجرت میدونی. خب چرا میگی پیشرفت؟ بگو همون مهاجرت.
نیاز هم نیست کسی رو بشناسیم. این همه پرستار از ایران که مهاجرت میکنن حتمن میشه که میرن دیگه.
اگر هم میخوای جزییات مهاجرتش رو بدونی. بسته به مهاجرت تحصیلی یا شغلی باید بری این پیج های مهاجرت و... رو دنبال کنی و لایوهای مربوط به رشته پرستاری رو نگاه کنی
سلام عزیزم
من پیامتو الان دیدم چون زیاد انجمن نمیام
حقیقتش من ترم ۶ پرستاری بهشتی هستم
تو دانشگاه قبل از هرچیزی خود دانشجو مهمه. من از رشتم و دانشگاهم راضیم و ذهنم و محدود به بیمارستان کار کردن نکردم! و هر روز موارد جدیدی و دربارش تحقیق میکنم که البته مرتبط با حرفم باشه. به طور مثال کلینیک زیبایی، زخم، سالمندان، تجهیزات و خیلی موارد دیگه
درباره ارشد هنوز تصمیم نگرفتم ولی اگر بخام بخونم ترجیحم مدیریت پرستاریه
هر سوال دیگه ای داشتید من چون زیاد اینجا نمیام به آیدی f.b_nursing داخل اینستاگرام پیام بدید
من پسر عموم پرستار ماهیانه حدودا ۱۲؛۱۳تومن میگیره اگه ۲شیفت کار کنی حقوقت ماهیانه تا۲۵میرسه ولی پرستاری اونقدر رشته کول و باهالی نیست درسته که این روزا تو بورس هست و همه می گن من پرستار میشم و مهاجرت می کنم ولی انور هم آنچنان خبری نیست به خدا حقوق پرستار اگه توی نت بزنین به انگلیسی ماهیانه به زور ۲۰۰۰دلار میشه از این پول ی سومش میره برای مالیات و بقیه ش هم خرج و مخارج زندگی اگه زرنگ باشی بتونی ۶۰۰؛۷۰۰دلار پسنداز کنی ولی اگه همون پرستار تو ایران باشه خیلی زندگی بهتری نسبت به خارج خواهد داشت اینو مطمئنم
دوستان به امید دوجاکاری نیایید پرستاری، من خودم یه مدت کوتاه امتحان کردم واقعا خیلی سخته و غیرقابل تحمل
عملا زندگی شخصی تون مختل میشه و اگه مجردین ، زندگی نمی کنید...اگه متاهل هستید، متاسفانه خیلی از همکارام بخاطر همین کارشون به دعوا و طلاق کشید
دو شیفت کار کردن اصلا راحت نیست مخصوصا برای یک خانم...برای آقا هم راحت نیست ولی تحملشون یکم بیشتره..
دو شیفت یعنی ۲۴ ساعت بیمارستانی یه روز خونه...( البته در خوشبینانه ترین حالت ممکن)یعنی تو یه ماه ۱۵ روز کامل خونه نیستی و ۱۵ روز بقیه اش تو خونه خوابی...
و احتمال خطای کاری هم خیلی بالا میره..چون همه اش خسته ای
اگر کسی دنبال درآمد بالا در پرستاری است بدترین انتخاب دوجاکاریه...
A sweet dream mixed with pain
سلام
منم تو اطرافیانم پرستار دارم و راستش آره خیلی رشته سختیه، یعنی نسبت به کاری که انجام میدن حقوق کمتری دارن ولی برای مهاجرت یکم باهاتون موافق نیستم..! واضح و مبرهنه که یه کارمند مثلا توی آمریکا یا کانادا سطح زندگیش با یه کارمند تو ایران قابل قیاس نیست، نه تنها کارمند بلکه اکثر قشر جامعه...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)