خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 38 از 38
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Lucky.-.arezou نمایش پست ها
      حقوق پرستاری
      ما ی حقوق پایه داریم که با توجه به سابقه و سمت پرستار داده میشه
      طرح صفر الان هر ماه دریافتی ده میلیون و سیصد میگیره و حکمش یازده خورده ای هست...و حکم همکارم با ۱۵ سال سابقه پانزده و پونصد هست ....دریافتیش فک کنم ۱۳ میشه.
      بعد کارانه و تعرفه و اضافه کاری هست.
      من از اسفند شروع به کار کردم فعلا قسمت نشده دریافت کنم
      ولی طبق گفته دوستان ، کارانه به امتیازی که سرپرستار بهت امتیاز میده و درامد بیمارستان هست.
      بگم که بکار وسخت ربط نداره ...بخور بخور هست.
      مثلا ی بیمارستان ممکنه ۵ تومن بده و کارسبک باشه و یجا شلوغ باشه و یک و نیم بدن...تعرفه هم که تکلیفش معلوم نیس.
      اضافه کار هم ساعتی از ۱۶ هست تا بیست تومن
      بعدش بیمارستان های سپاه و...هستند که اینجا باید چادر سر کنی و فک کنم آقاها آستین بلند بپوشن
      طبق قانون کار پرداخت میشه اما اضافه کاری ها پله کانی هست ،مثلا اگه ۱۰۰ ساعت اضافه کار داشته باشی ساعتی ۶۰ تومن میدن..
      که میشه ۶ میلیون ولی همین اضافه کار تو بیمارستان دولت میشه یک و ششصد ������ اونم بعد چند ماه بدن ندن...
      بیمارستان های تامین اجتماعی هم فک کنم به تازه کار ها پایه ۷ و نیم میده و ی انگیزشی هم هر ماه پرداخت میکنه که حدودا هر پرستار کم کم ماهی ۱۵ میگیره و اضافه کاری تامین اجتماعی ساعتی ۶۰ تومن هست (بیمارستان سپاه و...پلکانی هست مثلا کمتر از ۱۰۰ ساعت باشه ساعتی ۴۵ حساب میکنن)
      سلام خوبین یه سوال داشتم برای اینکه بشه مترون یا سوپروایزر و هدنرس شد باید چه شرایطی داشته باشیم‌؟ سن هم مهمه یعنی باید سابقه کار چقدر باشه ؟

2. Top | #32
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Tarannomm نمایش پست ها
      سلام خوبین یه سوال داشتم برای اینکه بشه مترون یا سوپروایزر و هدنرس شد باید چه شرایطی داشته باشیم‌؟ سن هم مهمه یعنی باید سابقه کار چقدر باشه ؟
      خب، پارتی خیلی خیل مهمه...مهمتر از همه چی...
      حالا اگه پارتی نداشته باشی میزان چاپلوسی
      شاید بگ من بد بین هستم و فلان.
      واقعیت همین هست.
      مگر بک درصد که خلاف حرفم ثابت بشه...

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      اول باید بگی پیشرفت منظورت چیه چون انگار پیشرفت رو مهاجرت میدونی. خب چرا میگی پیشرفت؟ بگو همون مهاجرت.
      نیاز هم نیست کسی رو بشناسیم. این همه پرستار از ایران که مهاجرت میکنن حتمن میشه که میرن دیگه.
      اگر هم میخوای جزییات مهاجرتش رو بدونی. بسته به مهاجرت تحصیلی یا شغلی باید بری این پیج های مهاجرت و... رو دنبال کنی و لایوهای مربوط به رشته پرستاری رو نگاه کنی

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Lucky.-.arezou نمایش پست ها
      خب، پارتی خیلی خیل مهمه...مهمتر از همه چی...
      حالا اگه پارتی نداشته باشی میزان چاپلوسی
      شاید بگ من بد بین هستم و فلان.
      واقعیت همین هست.
      مگر بک درصد که خلاف حرفم ثابت بشه...
      چقدر بد که پارتی بازی همه جا هست

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sara708 نمایش پست ها
      @Bahar1377 بهار خانم سلام راستش من شما رو از خیلی وقت توی انجمن میشناسم و میدونم که شما هم پرستاری میخونید برای همین با اجازه تگ تون کردم اینجا که اگه میشه تجربتونو در مورد این چند سال پرستاری خوندن و کلا جو دانشگاه شهید بهشتی بگید. ممنون میشم ازتون
      سلام عزیزم
      من پیامتو الان دیدم چون زیاد انجمن نمیام
      حقیقتش من ترم ۶ پرستاری بهشتی هستم
      تو دانشگاه قبل از هرچیزی خود دانشجو مهمه. من از رشتم و دانشگاهم راضیم و ذهنم و محدود به بیمارستان کار کردن نکردم! و هر روز موارد جدیدی و دربارش تحقیق میکنم که البته مرتبط با حرفم باشه. به طور مثال کلینیک زیبایی، زخم، سالمندان، تجهیزات و خیلی موارد دیگه
      درباره ارشد هنوز تصمیم نگرفتم ولی اگر بخام بخونم ترجیحم مدیریت پرستاریه
      هر سوال دیگه ای داشتید من چون زیاد اینجا نمیام به آیدی f.b_nursing داخل اینستاگرام پیام بدید

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من پسر عموم پرستار ماهیانه حدودا ۱۲؛۱۳تومن میگیره اگه ۲شیفت کار کنی حقوقت ماهیانه تا۲۵میرسه ولی پرستاری اونقدر رشته کول و باهالی نیست درسته که این روزا تو بورس هست و همه می گن من پرستار میشم و مهاجرت می کنم ولی انور هم آنچنان خبری نیست به خدا حقوق پرستار اگه توی نت بزنین به انگلیسی ماهیانه به زور ۲۰۰۰دلار میشه از این پول ی سومش می‌ره برای مالیات و بقیه ش هم خرج و مخارج زندگی اگه زرنگ باشی بتونی ۶۰۰؛۷۰۰دلار پسنداز کنی ولی اگه همون پرستار تو ایران باشه خیلی زندگی بهتری نسبت به خارج خواهد داشت اینو مطمئنم

7. Top | #37
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان به امید دوجاکاری نیایید پرستاری، من خودم یه مدت کوتاه امتحان کردم واقعا خیلی سخته و غیرقابل تحمل

عملا زندگی شخصی تون مختل میشه و اگه مجردین ، زندگی نمی کنید...اگه متاهل هستید، متاسفانه خیلی از همکارام بخاطر همین کارشون به دعوا و طلاق کشید

دو شیفت کار کردن اصلا راحت نیست مخصوصا برای یک خانم...برای آقا هم راحت نیست ولی تحملشون یکم بیشتره..
      دو شیفت یعنی ۲۴ ساعت بیمارستانی یه روز خونه...( البته در خوشبینانه ترین حالت ممکن)یعنی تو یه ماه ۱۵ روز کامل خونه نیستی و ۱۵ روز بقیه اش تو خونه خوابی...

و احتمال خطای کاری هم خیلی بالا میره..چون همه اش خسته ای

اگر کسی دنبال درآمد بالا در پرستاری است بدترین انتخاب دوجاکاریه...
      A sweet dream mixed with pain

8. Top | #38
      RHM
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی۲ نمایش پست ها
      من پسر عموم پرستار ماهیانه حدودا ۱۲؛۱۳تومن میگیره اگه ۲شیفت کار کنی حقوقت ماهیانه تا۲۵میرسه ولی پرستاری اونقدر رشته کول و باهالی نیست درسته که این روزا تو بورس هست و همه می گن من پرستار میشم و مهاجرت می کنم ولی انور هم آنچنان خبری نیست به خدا حقوق پرستار اگه توی نت بزنین به انگلیسی ماهیانه به زور ۲۰۰۰دلار میشه از این پول ی سومش می‌ره برای مالیات و بقیه ش هم خرج و مخارج زندگی اگه زرنگ باشی بتونی ۶۰۰؛۷۰۰دلار پسنداز کنی ولی اگه همون پرستار تو ایران باشه خیلی زندگی بهتری نسبت به خارج خواهد داشت اینو مطمئنم
      سلام
      منم تو اطرافیانم پرستار دارم و راستش آره خیلی رشته سختیه، یعنی نسبت به کاری که انجام میدن حقوق کمتری دارن ولی برای مهاجرت یکم باهاتون موافق نیستم..! واضح و مبرهنه که یه کارمند مثلا توی آمریکا یا کانادا سطح زندگیش با یه کارمند تو ایران قابل قیاس نیست، نه تنها کارمند بلکه اکثر قشر جامعه...

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن