سلام دوستان درصد شیمی جامع من حول و حوش 50 تا 60 میچرخه تا امروز .لطفا هرکی شیمیشو بالای 70 میزنه یا تو کنکور بالا زده راهنمایی کنه چیکار کنم درصدم تو این 20 روز بیاد بالا 70؟
سلام دوستان درصد شیمی جامع من حول و حوش 50 تا 60 میچرخه تا امروز .لطفا هرکی شیمیشو بالای 70 میزنه یا تو کنکور بالا زده راهنمایی کنه چیکار کنم درصدم تو این 20 روز بیاد بالا 70؟
منم همین حدودا البته فکر میکنم بخاطر دفترچه ی فیزیک و شیمی که تایمش واقعا محدوده البته واسه من دلیل پیشرفت نکردنم اینه چون از یک درصدی بالاتر که اختلاف میندازه باید سوالات چالشی و حتی یکم زمانبر و بتونیم حل کنیم که خب من همیشه بعد ازمون جامعم که درصد میگیرم میبینم حداااق یک یا سه تا سوال و میتونستم درست بزنم اما تایمش و نداشتم
چی بگم.اگه اموش درست تو مسایل دیده باشید .بیش تر مسایل اسونه .این کتاب تست های مسایل رو بریزید دور . فقط مسایل کنکور سراسری کار کنید .همونا کافیه برای کنکور .مسایل 50 درصد شیمی هست .اگه بتونید تو این چند روز اگه شیمیتون 0 هست .مسایل رو مسلط بشید ،حداقل 50 میزنید .مسایل آلی که مال صابون و اینا هست اسونه .یا پیدا کردن نعداد کربن .استوکیومتری و محلول .پیدا کردن پی اچ و اینا هم اسونه و ...( برای من اسونه ممکنه برای شما نباشه ) .فکر کن مدرسه داری .19 روز دیگه یه امتحانی ازتون میگیرن برای ورود به پایه بعدی و فقط یبار میگیرن . فقط مسایله.اینجوری فکر کنی صد در صد یاد میگیری و مسلط میشی .هر کار میتونی انجام بده تا مسلط بشی. بخوای میشه .چون چیزی نداره و تیپ کنکور های قبله. من پشت کنکورم ممکنه راهنمایی من تورو بدبخت کنه و یا ممکنه خوشبخت من تجربه ای ندارم
من هزاران تجربه تو زندگیم کردم ،اگه بخوام یکی از مهم ترین تجربه هامو بهت بگم ،این هست که هیچکی برات نمی مونه جز پدر و مادرت ،حتی اون دوستت که جونتو براش میدی و مثل خواهر/برادر برات می مونه. حتی خواهر و برادر واقعی خودت هم به محض اینکه زندگی خودشون به خطر بیفته ،پشتشونو میکنند و میرن و انگار نه انگار اصلا کسی وجود داشته تو زندگیشون.پس برای زندگی خودت بجنگ ،نزار آرزوهات بمیرن
ویرایش توسط Abiedarya : 23 خرداد 1402 در ساعت 19:44
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)