نوشته اصلی توسط
202130
درود
حالم داغونه
بچه ها من وقتی که کلاس نهم بودم می خواستم وارد رشته علوم تجربی بشم ، معدل کتبی نهمم هم نزدیک بود ولی راستش من سال نهم برای آزمون تیزهوشان و نمونه خوب درس نخوندم چون تحصیل در این مدارس برام بی اهمیت بود ، نمونه رو تجربی زدم ، تیزهوشان رو انسانی ، هر دوتا جا رد شدم ، رفتم مدرسه دولتی تجربی ثبت نام کردم ، ولی والدینم منم وحشت انداختند که پولدارا پزشکی قبول میشن ، کسی که پزشکی قبول میشه مدرسه تیزهوشان درس خونده و ...
به همین جهت من فردای ثبت نامم رشته ام رو به انسانی تغییر دادم ، مهر سال دهم نتیجه ذخیره تیزهوشان اومد و ذخیره تیزهوشان انسانی قبول شدم ، اول خیلی خوشحال شدم ولی بعدش ناراحت بودم که چرا تجربی نرفتم ، تو دوران دبیرستان می خواستم به تجربی تغییر رشته بدم ولی منصرف شدم ، سال دوازدهم بنا به دلایل مختلف درس نخوندم و رتبه ام خراب شد ، معدل دیپلم خراب شد ، می خواستم پست کنکور تجربی بمونم ولی والدینم سخت مخالفت کردند ، من از پارسال به افسردگی سنگین دچار شده بودم و همش احساس خستگی و خوابآلودگی داشتم ، ترمیم رو دی ماه خراب کردم ، الآنم واسه کنکور آماده نیستم ، هیچ هدفی هم ندارم ، البته من تحقیقات کردم و فهمیدم که با پزشکی اپلای تقریبا محاله ، اینم بگم من از کلاس دوازدهم فهمیدم که به نجوم بسیار علاقه دارم و الان بسیار ناراحتم که چرا وارد رشته ریاضی و فیزیک نشدم تا وارد نجوم و کیهان شناسی بشم ، خیلی ها هم میگن با علوم انسانی اپلای سخت تر از مهندسی ها هست ، اما فارغ از همه این ها اپلای کردن هزینه های فراوانی داره حتی اگه بورسیه فول فاند هم بگیریم ، هزینه های حمل و نقل ، اثبات تمکن مالی ، مقاله isi و آزمون زبان هست ، والدینم به شدت مخالف اپلای هستند و همش بهم میگن که باید فرهنگیان برم ، من خودم به تدریس بسیار علاقه دارم ولی هدفم اپلای و مهاجرت هست ، به خاطر همین خانواده ام هزار تومان هم بهم کمک نمی کنند ، باید خودم همه هزینه هامو در بیارم ، تازه والدینم بسیار منو تحقیر کردند ، معلم هام هم منو بسیار تحقیر کردند ، تو مدرسه بسیار مورد قلدری قرار گرفتم ، قدم 170 هست در حالی که دوست داشتم 190 باشه ، مو هام کم پشته ، دوست داشتم زود کلاس زبان برم ولی از کلاس هفتم زبان رفتم که چیز زیادی هم از زبانکده یاد نگرفتم ، همه فامیل هام خبیث هستند و همواره دیگران رو مسخره می کنند ، من دوست نداشتم تو ایران به دنیا بیام ، به خدا اگه تو کوبا هم به دنیا می اومدم راضی بودم حداقل تو کوبا آزمون آزمایشی و کتاب تست ندارند ، من این همه مشکلات دارم ، واقعا دیگه نمی توانم ادامه بدم ، احساس می کنم عمرم بر باد رفته ، میخوام 100 تا قرص استامینوفن مصرف کنم و از شر این زندگی راحت شم .