نوشته اصلی توسط
_Blueberry_
سلام
همه میدونیم که کنکور برای خیلیها یه برههی به شدت سرنوشتساز محسوب میشه به خصوص دو ماه آخر که میتونه شما رو از فرش به عرش بکشونه و بلعکس!
توی این تاپیک قرار نیست از ناامیدی یا امید واهی صحبت کنم. حتی قرار نیست انگیزهام فوران کنه و قولی بدم که نتونم بهش عمل کنم...
این تاپیک صرفا جهت یادآوری به خودمونه که بیشتر مسیر رو رفتیم و الان جایی قرار داریم که خیلیها، چه قوی و چه ضعیف، جا میزنن! نمیخوام اینجا بنویسین از شروع کردنهای قوی و پستهای مملو از انرژی بذارین بلکه قراره اینجا یه قول ۵۰ روزه باشه برای هر کسی که عمر و زمانش براش اهمیت داره.
برم سر اصل مطلب ایجاد تاپیک:
اینجا برای تصمیمهای کوتاه مدت ماست اینطوری که یک روز رو به قسمتهای مختلف تقسیم میکنین و برای هر قسمت، مطالعهای که قراره داشته باشین + تعداد تستی که قراره بزنین + زمانی که برای انجامش در نظر گرفتین رو مینویسین.
ما توی تاپیک، روز رو به ۴ بخش تقسیم میکنیم؛ صبح، بعد از ظهر، عصر و شب. برنامه صبحتون رو میتونین از ۳ تا ۱۲ اینجا بنویسین. برنامه بعد از ظهر مربوط به ۱۲ - ۵ و برنامه عصر از ۵ تا ۸ و برنامه شب مربوط به ۸ تا ۳ خواهد بود.
با این برنامه احتمال اینکه زودتر جا بزنین خیلی کمتره و شما ذهنتون برای هر قسمتی از روز برنامه خاصی داره که بهنظرم خیلی کمک کنندهست.
در آخر اینکه کسی موظف نیست هر روز در تاپیک شرکت کنه، ما قراره از اضطراب روزهای پایانیمون با برنامه ریزی دقیق و عدم اتلاف وقت جلوگیری کنیم و این تاپیک شاید چراغی راهنما باشه برامون توی این مسیر. فقط از هممون میخوام حتی اگر در این تاپیک یک روز هم شرکت کردیم، باقی روزها رو بجنگیم چون پیروزی نزدیکه...
موفق باشین دوستان من♡