خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 26 از 26
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shonen نمایش پست ها
      من متن ایتدایی رو بر اساس یه سری جنبه های ضروری نوشتم و خداروشکر فعلن کلی بازخورد مثبت داشتم و پیام های خصوصیم از چاکرم و نوکرم و دمت گرم حق گفتی جر خورده تا الان و لازم نبوده جنبم رو امتحان کنم
      شمام که کامل نخونده قضاوت کردی ولی خب اقرار به اشتباه خودش توانایی بزرگی میخواد منم ابتدای متن رو دقیق برای جلوگیری از هر سوعتفاهمی نوشتم و راستش
      نباید نمیخونده قضاوت میکردی . ولی خب هر نظری محترمه خوشالم متوجه شدین برخلاف متن تندم خودم خیلی مهربون ترم و متن رو سعی کردم از جنبه فان بنویسمش و حتی اگه زندگی یه نفرم عوض کرده باشه که از پیامای خصوصیم فعلن چند نفری شیرجه زدن تو کتاب بعد متن خدارو شاکرم و البته ابتدای متن رو برای دسته دوم نوشتم تا شیرجه بزنن تو کتاب و روحیشون رو نبازن . خدا به هممون کمک کنه
      بازم نخوندم عزیزم ولی خب خودت و زیاد درگیر اینجا نکن به موفقیتت برس این چیزا حاشیس

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      چطوری اسم جذاب تاپیکم عوض شد ؟
      shonen magazine for konkour and entertainment

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shonen نمایش پست ها
      چطوری اسم جذاب تاپیکم عوض شد ؟

مث که دستور از بالا بوده . از اتاق فرمان گفتن دکمه تو میزنیم اگه حرفی باشه کسی میدونه چطور عوضش کنم و بهترش کنم حداقل این نباشه خیلی چس ناله ای هست

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگه کسی عاشق پزشکی باشه خیلی زود تر استارت میزنه نه 3 ماه اخر
      ʏօʊ ɖʀǟա ֆȶǟʀֆ ǟʀօʊռɖ ʍʏ ֆƈǟʀֆ

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      متن اولیه ات رو بیشتر دوست داشتم. خام و بدون فیلتر و متفاوت بود. کاری ندارم خودت نوشتی یا نه ولی متنت حقیقت برهنه رو نشون میداد و طبیعتا بعضیا خوششون نمیاد. حالا برداشتی هی ویرایش میکنی تا یه عده رو راضی نگه داری و به کسی برنخوره. زیبایی متنت به این بود که به شخمت هم نبود به کسی برمیخوره یا نه. حقیقت رو گفتی بدون تعارف. توی دنیای طنز میگن کمدین خوب کسیه که وقتی شوخی می کنه 5 نفر بخندن 5 نفر هم شوکه بشن و اعتراض کنند. یعنی نباید سعی کنی همه رو راضی نگه داری. موفق باشی.

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من همونم که قبلا گفتم نخوندم ولی الان خوندم جدی خیلی تاثیر گذار بود اومدم بخوابم پشیمون شدم گفتم برم بخونم😁دمت گرم داوش

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amirsmi نمایش پست ها
      اگه کسی عاشق پزشکی باشه خیلی زود تر استارت میزنه نه 3 ماه اخر
      اسم تاپیکم خیلی جذاب بود و این اسم کلا ربطی به تاپیکم نداره ، انجمن زوری اینو گزاشته رو تاپیکم

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط خدایاخودت_کمککن نمایش پست ها
      من همونم که قبلا گفتم نخوندم ولی الان خوندم جدی خیلی تاثیر گذار بود اومدم بخوابم پشیمون شدم گفتم برم بخونم������دمت گرم داوش
      k.o. قربون آدم حق شناس

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Username_Copied نمایش پست ها
      متن اولیه ات رو بیشتر دوست داشتم. خام و بدون فیلتر و متفاوت بود. کاری ندارم خودت نوشتی یا نه ولی متنت حقیقت برهنه رو نشون میداد و طبیعتا بعضیا خوششون نمیاد. حالا برداشتی هی ویرایش میکنی تا یه عده رو راضی نگه داری و به کسی برنخوره. زیبایی متنت به این بود که به شخمت هم نبود به کسی برمیخوره یا نه. حقیقت رو گفتی بدون تعارف. توی دنیای طنز میگن کمدین خوب کسیه که وقتی شوخی می کنه 5 نفر بخندن 5 نفر هم شوکه بشن و اعتراض کنند. یعنی نباید سعی کنی همه رو راضی نگه داری. موفق باشی.
      سلام مشتی ، راستش یه سری افرادی که خیلی وقته تو انجمن هستن و خیلی بیشتر از من دیدن و تجربه کردن جو و فضای انجمن رو ، یه مشت نکات خیلی ضروری و درواقع قسمت دارک انجمن رو بهم گوشزد کردن و اینکه نتیجه کارم ممکنه باعث بشه ناخواسته باعث کسی بشم و خب حقیقتا بار سنگینی هست بخوام رو دوش بکشم و مجبور شدم یه سری تغییرات بدم بهش تا مبادا دردسری برام بتراشه و از اتاق فرمان بهم گفتن ملایم تر نباشی سرت کیسه سیاه میکشیم میبریمت. در باره متن باید بگم طنز نوشته و جذابیتش ایده خودم بود ولی اسکلت اصلی و موضوعش قبلا برام پیش اومده بود . ممنون از نظرت و اینکه رفته رفته آپدیتش میکنم و تا میتونم به حد بی نقصش نزدیکش میکنم . مرسیز .
      ویرایش توسط shonen : 20 فروردین 1402 در ساعت 06:38

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      Lea کووین ممنون حلش کردم

11. Top | #26
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      UP

تو این دو ماه اخیر انقدر تاپیک من میتونم زدین انجمن قیرپاچ کرد
      اول برین تا جون اخرتون زحمت بکشین تو دوماه قبول شین بعد بیاین بگین من کردم شد ن اینکه هنوز هیچی نشده هی فرت فرت تاپیک قبولی میزنین تو همشونم نوشتین من خواهم کرد

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن