سلام دوستان اول معذرت واسه این تاپیک ولی ضروری بود
من دوران کنکور یه مشکلی واسم پیش اومده بود یه چندنفری ازانجمن بهم سابلمینال معرفی کردند الان میخوام ببینم کسی از دوستان حضوردارند یا کسی اشناییت داره بااین موضووع؟
کسی نتیجه گرفته
باتشکر
سلام دوستان اول معذرت واسه این تاپیک ولی ضروری بود
من دوران کنکور یه مشکلی واسم پیش اومده بود یه چندنفری ازانجمن بهم سابلمینال معرفی کردند الان میخوام ببینم کسی از دوستان حضوردارند یا کسی اشناییت داره بااین موضووع؟
کسی نتیجه گرفته
باتشکر
یک متجردمتجددمتحجرافسرده افسون زده انسان نمادربلادرویا/وحش/نجم
سابلیمینال یکی از سودوساینس (شبه علم) های مطرح در کنار قانون جذب و چاکراها و چشم سوم و ... است که توسط یسری شیاد به آدمای در هپروت فروخته میشه!!!
ادعای سابلیمینال اینه که یسری پیغام های مخفی رو در یک اهنگ جا میکنه و وقتی تو گوش میدی مغز ناخودآگاهت تحریک میشه و موفق میشی !!!
انواع و اقسام سابلیمینال های عجیب و غریب هم هست با کارکرد های مختلف سابلیمنال افزایش قد! سابلیمینال کاهش وزن ! ساب تغییر رنگ چشم ! و سابلیمینال هایی که مربوط به اندام جنسی مردانه و زنانه میشن ! حتی سابلیمینال رفع تیرگی زیربغل!!!
بنظر شما ژن های مربوط به رنگ چشم با چندبار اهنگ گوش دادن و رسوندن اون پیغام های مخفی به ضمیر ناخودآگاه ذهن عوض میشه و یهو چشم رنگی میشی !!!؟
اما در خصوص بخش اول صحبتت اگه دوست داشتی مشکلتو بگو اگه راه حلی من یا دوستان داشتن کمکت کنیم و اسیر این سودوساینس ها نشو
ویرایش توسط Masomi : 02 فروردین 1402 در ساعت 20:46
یعنی از جای معتبری باشه و مثلا سابلیمینال رشد مو خریده باشه اگه به اهنگه گوش کنه فولیکول های مو شروع به رشد میکنه؟ اگه از جای غیرمعتبر بخره رشد نمیکنه؟
یه دوستی دوران دانشگاه داشتیم برام عجیب بود داشت سابلیمینال افزایش ساعت مطالعه گوش میداد حدود سه ساعت... خب همون سه ساعتو یه درس میخوند بهتر نبود براش؟ بگذریم که با این همه سابلیمینال خوندن اون ترم 4 تا واحد رو افتاد..
ترم بعد یکم باهاش صحبت کردم دوست صمیمیم بود از کارکردای مغز گفتم از عادت سازی گفتم از علت های اهمال کاری و تنبلی گفتم و شکر اوضاعش بهتر شد ترم بعدش
بنظرم بجای وقت گذاشتن برای اینجور خرافات راه حل اصولی رو پیش بری موفق تری
سلام
من یه مدت پیگیرش بودم و گوش میدادم
یذره حتی یذره ام نتیجه نداد حتی معتبر بود ساب ها و منم اعتقاد داشتم و مدت طولانی ای گوش دادم ولی نتیجه نداد
میشناسم کسیو که به قانون جذب اعتقاد داره ولی میگه ساب چیز مضخرفیه
گرچه من به هیچکدومشون اعتقاد ندارم بنظرم نرو دنبالش وقتت تلف میشه فقط
سلام ببینید شما به هیپنوتیزم اعتقاد داری؟
علمیه خب سابلیمینال هم نوعی خود هیپنوتیزم هست که با گوش دادن به فایل صوتی خاصی تو حالت خلسه انجام میشه
عبارات تاکیدی خاصی که تو این فایل ها گفته میشه تو مدت زمان تعیین شده بله اثر گذار هست
البته اینجوری نیست که امروز مثلا سابلیمینال افزایش ساعت مطالعه گوش بدی و از فردا نتیجه بده
و درضمن سه ساعت دیگه خیلی زیاده این فایل ها معمولا بیست دقیقه ای هستن
این ها حداقل یک ماه گوش دادن مداوم میخواد تا توی ذهن برنامه ریزی بشه تا ذهن مثلا اون باوراهای منفی که درباره درس خوندن تو ذهنش هست کنار گذاشته بشه و باورهای جدید و مثبت جایگزین بشه تا بهتر و بیشتر درس خوند
البته درباره افزایش قد و رشد مو کلا تغییرات فیزیکی بله جای بحث داره که مثلا افزایش قد باید قبل از اینکه صفحات رشد بسته بشه باید گوش بده
و اینکه بله شناخت کارکرد های مغز و ایجاد عادات مناسب هم یک روش خیلی عالی هست
و هیچ کدوم دلیلی بر بد بودن اونیکی نیست فقط مکمل هم هستن تا همراه با احساس خوب عادت های جدید و مثبتی رو ایجاد کنیم و موانع ذهنی رو برداریم
امسال باید داروسازی قبول شم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)