نوشته اصلی توسط
Nsi
میخونی تست هاشو میزنی بعد که به خیال خودت کامل بلدی میری ازمون میدی زمان دار تحلیل میکنی میفهمی نه بابا اونجور که فکر میکردی خیلی بلدی هم نیست و اینا...
دیگه چی میتونم بهت بگم.... بذار فکر کنم یکم
اها هرموقع خسته شدی میتونی تاپیک افشین مقتدا از انجمن هم بخونی که خیلی پرانرژی و قشنگ نوشتن گرچه خودت بچه انجمنی قطعا تا حالا خوندی
ولی واقعا کلاس برو مشاوره هم بگیر اگه میدونی خودت اونقدری قوی نیستی که خودتو مجبور به کاری کنی من سال اول خیلی گارد داشتم نسبت به کلاس و مشاوره همش میگفتم چرته اینا ولی امسال که مشاوره گرفتم تازه فهمیدم درس خوندن با تست چیه من قبلا همش درسنامه میخوندم
اها صحبت از تست شد ببین حتی اگه اون روز ۵ صفحه درستامه خوندی باید حتما همون روز تست های اون قسمت رو بزنی بزرگترین اشکال درسنانه خوندن بدون تست عه باید تست بزنی شده حالت خرابه هرچییی مهم نیس چی پیش اومده باید تست بزنی به فردا و بعدا هم نندازش
دیگه خیلی نصیحت وارانه شد ولی سعی کن از بقیه جدا بشی و روی خودت تمرکز کنی ولی جو رقابتی هم فراموش نکن پارتنر درسی هم خوبه به شرطی خیلی درگیر همدیگه نشید یکی دیگه از دلیل هایی که بهت میگم کلاس برو همینه که جو رقابتی هی بهت یاداوری کنه کنکور داری کلاس هم بستگی به خودت داره مثلا من مجازی رو ترجیح میدم دوستم حضوری
و اها اخرین مورد هم بگم که دیگه زیاد صحبت کردم
مهم نیس چه کتابی میگیری چه جزوه ای میخونی چه منبعی داری مهم اینه که حتی اگه امتیاز منبعت بین منبع های دیگه ۱۰ از ۱۰۰ هم هست تو باید ۱۰۰ استفاده رو بکنی ازش خیلی ها بودن که از بهترین کلاس ها یک درصد هم استفاده نکردن و خیلی های دیگه هم از کلاس های به درد نخور واقعا مفید استفاده کردن پس خیلی درگیر نشو که وای منبع ام قدیمیه وای تست هاش سطح پایینه یا هرچی مهم اینه که از هر کلاس و منبع و هرچی حداکثر استفاده اتو ببری راجب اینکه از کجا شروع کنی هم به خاطر اینکه دوازدهمی تمام درس هاتو از دوازدهم شروع کن
زیست رو درکنارش پایه هم پیش ببر ولی شیمی و فیزیک رو اول دوازدهم رو تموم کن بعد برو پایه راجب ریاضی هم در کل بتونی جامع بخونی خیلی سود کردی یعنی بیای کلا مبحث تابع رو بخونی همه اش رو و تمومش کنی تست هاشو کامل بزنی و نه پایه به پایه
فکر میکنم دیگه بالاخره پایان خخ بازم سوال چیزی داری بپرس یا اگه جاییش ابهام بود برات با کمال میل توضیح میدم برات امیدوارم مفید باشه برات